Şimdi Ara

üni nerde okunmali (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mantık çok yanlış bir mantık sanki sadece odtu mezunları iş bulabiliyorGazi,ege, dokuz eylül,Osmangazi,Çukurova,Hacettepe vs vs gibi çok düzgün üniversitelerimiz var ne yani burayı Kazanamayanlar hiç okumasın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul veya ankara.
    eve çıkma yurtta kal hayatı öğrenirsin biraz. Seve seve öğreniyoruz biz şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 15 Kasım 2014; 11:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Bu mantık çok yanlış bir mantık sanki sadece odtu mezunları iş bulabiliyorGazi,ege, dokuz eylül,Osmangazi,Çukurova,Hacettepe vs vs gibi çok düzgün üniversitelerimiz var ne yani burayı Kazanamayanlar hiç okumasın mı

Valla saydığınız okullardan mezun olanlarının durumu ortada. Marmara mezunu bile işsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yvonne Strzechowski

İstanbulda okuma, İzmir eskisehir balıkesir mersin canakkale olabilir

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Bu mantık çok yanlış bir mantık sanki sadece odtu mezunları iş bulabiliyorGazi,ege, dokuz eylül,Osmangazi,Çukurova,Hacettepe vs vs gibi çok düzgün üniversitelerimiz var ne yani burayı Kazanamayanlar hiç okumasın mı

Valla saydığınız okullardan mezun olanlarının durumu ortada. Marmara mezunu bile işsiz.

Valla hocam sizde sanki her odtü mezunu iş bulabiliyorda.Gazi Hacettepedeki adam napsın

• kendi şehrimde okuyorum.evimle okulumun arası yarım saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Ben ızmir den konya ya geldim ve çok şükür pişman değilim. Çünkü ızmir de olsaydım konya daki kadar sosyal aktif ve rahat olamazdım. Bu kadar çok insan tanıyıp çevre yapamazdım.
    Tabii bu kişiden kişiye değişir. Aile mi özlüyor muyum özlüyorum ancak yanlarında olsaydım da onlardan bikacagim. Bence özlem duyup değerini anlamak daha önemli. Bu sadece aile için geçerli değil,arkadaşlar da dahil buna. Ozluyorsun değerini anliyirsun, ona göre davranıyorsunuz ve aranızdaki ilişki daha çok pekişiyor. Seçim senin dostum

İzmirden konyada Ha evlat acısı gibi koymuş olmalı.

• Şehir olarak düşünme üni. olarak düşün.

Koç - odtü - boğaziçi

imkanın varsa bu üçünden birini seç.
  • Kesinlikle aile yaninda oku. 1-2 ay sonra alisiyorsun sehir disina ama aile yanindaki kadar kafan rahat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Ben ızmir den konya ya geldim ve çok şükür pişman değilim. Çünkü ızmir de olsaydım konya daki kadar sosyal aktif ve rahat olamazdım. Bu kadar çok insan tanıyıp çevre yapamazdım.
    Tabii bu kişiden kişiye değişir. Aile mi özlüyor muyum özlüyorum ancak yanlarında olsaydım da onlardan bikacagim. Bence özlem duyup değerini anlamak daha önemli. Bu sadece aile için geçerli değil,arkadaşlar da dahil buna. Ozluyorsun değerini anliyirsun, ona göre davranıyorsunuz ve aranızdaki ilişki daha çok pekişiyor. Seçim senin dostum

İzmirden konyada Ha evlat acısı gibi koymuş olmalı.

Çok şükür koymadı. Dedim ya kişilik meselesi

• geçen sene şehir dışındaydım, bu sene bırakıp ailemin yanına geldim, çok pişmanım. kesinlikle şehir dışında okuma taraftarıyım ama mümkünse istanbul, izmir gibi şehirlere gitmek gerektiğini düşünüyorum
  • Genel olarak şehir dışında okuyan ailenin yanında okumayı tavsiye eder , ailenin yanında okuyanda şehir dışında okumayı tavsiye eder. Sen sana hangisi uygun geliyorsa onu seç, zaten ileride pişman olur gibi olacaksın. Sonrasında da düzelir zaten her şey koskoca adamsın.
  • Benim gibi meslek lisesi çıkışlı biriysen sen zaten hayatı öğrenmişsin demektir, o yüzden macera aramaya gerek yok kardeşim

• biraz hayat dersi almak istiyorsan şehir dışında oku
  • Bu şehir dışında oku diyenlerin hepsi olmasada birçoğunun aslında ailesinin yanında okumak isteyip yakın üniversiyeyi kazanamayınca mecburen şehir dışında okuduğunu ve "hayatı öğrenirsin vb..." şeklinde kendilerine zühürt tesellisi yaptıklarını düşünüyorum

• Ankara

• Bu sehir disinda oku hayati ogrenirsin diyenlerin avuntusuda bu iste. Hayati ogrenirsin. Aile yaninda okuyanlar hayati ogrenemiyor saniyorlar. Kesinlikle aile yani kardesim. Zaten bir arkadasta demis yillaeca hayatin zorluklarini goreceksin. Uc kurusun degerini aile yaninda da anlayabilirsin pek tabi.ha ailen cok despotsa vs o zaman kacmak mantikli

• Çukurova
  • Yurtta kalma çıkabiliyorsan eve çık direk.Ben de ilk sene yurtta kalayım dedim de keşke kalmasaydım diyorum şimdi.Tuvaleti ayrı derst banyosu ayrı dert interneti ayrı dert.Eve çıkarsan en azından düzeltebiliyorsun bu sorunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Aile yaninda oku diyen ve onu artılayan herkes. Uni ortami olmayan evden okula okuldan eve giden asosyal tiplerdir acik ve net.

Asil hayati ortami unide ogrenirsin kesinlikle ayri sehre git oku. İzmir Bursa Eskisehir onerilerim.

Ha yok cok aileceyim diyosan yakin bi sehirde oku

Gören de vegasta okuyor sanacak laflara bak
    İstanbul'da okuyup taksimde içip sıçınca mu üni okuduğunu düşünüyorsun. Dediklerini ben de yapıyorum, içiyorum, sıçıyorum, kızlarla takılıyorum o konu da problem yok. Ama bunları aile yanında da yapıyorum zaten.
    Aile içinde farklı, dışarıda farklı takılan çift karakterli biriysen o senin sorunun. Zira aile yanında okumak en iyisidir.

Hele havalara gel annene gidip bugün bununla yattım falan mı diyorsun ? İki yüzlülükle alakası yok her şeyi ailene söylemek olmaz. Kendi evinin rahatlığı hiçbir yerde yoktur. Gerçek hayattan bir haber yaşamaya devam edin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.