Şimdi Ara

Üni sinavi/ders saydirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ozel universiteye gidiyorum alttan dersim var yatay gecis yapaniyorum 1 sene okulda ara verip kaydimi sildirsem yeni gectigim Ünide dersleri sayarlarmi tecrubeli arkadaslar yazarsa sevinirim kayitta donduramiyorum onuda para istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın kaydınızı sildirmeyin
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanın. link vericem.onu iyi inceleyin.
    http://www.yok.gov.tr/documents/10279/30571835/2017_Ek_Madde_1_uygulama_ilkeleri.pdf/34e11e51-eec4-4126-9000-13ca77281e56
    http://www.yok.gov.tr/documents/7701936/7719456/yataygeci%C5%9Fpdf.pdf/

• quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

sakın kaydınızı sildirmeyin
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanın. link vericem.onu iyi inceleyin.
    http://www.yok.gov.tr/documents/10279/30571835/2017_Ek_Madde_1_uygulama_ilkeleri.pdf/34e11e51-eec4-4126-9000-13ca77281e56
    http://www.yok.gov.tr/documents/7701936/7719456/yataygeci%C5%9Fpdf.pdf/
    Hocam benim cbu ye gitmem lazim puan yetmiyor kaydimi sildirmedem baska bolume cbu ye gecip sonra hazirlansam daha mi iyi olur sizce

• ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Kayıt sildirmeyin merkezi yerleştirme ile yatay geçiş kimilerine bakmadiniz mi o kadar zahmete girdim bir okuyun ya armut pis agizima düş yapmayin

• quote:

Kayıt sildirmeyin merkezi yerleştirme ile yatay geçiş kimilerine bakmadiniz mi o kadar zahmete girdim bir okuyun ya armut pis agizima düş yapmayin
    Hocam baktimda puanim yetmiyorki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    puanınızın yettiği üniversite hiç mi yok. ösym den sınava girdiğiniz yıl ki klavuzuna baktınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü hazirlik sinavi
    6 ay önce açıldı
    Mühendislik, kpss ,yazilim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

puanınızın yettiği üniversite hiç mi yok. ösym den sınava girdiğiniz yıl ki klavuzuna baktınız mı?
    Hocam var ama benim cbu ye gitmem lazım ya 1 sene okulu dondurup ,kaydımı sildirip veya başka Üni’ye gecip orayı kazanmam lazım okulu dondurursam 2000 lira vermek zorundayım derslerimi saydırmam için bu seçeneklerden en iyisi hangisi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    manisaya yakın illerde okuyabilirsiniz istanbul da okumaktan iyidir kayıt sildirirseniz dönüşü öğrenci affıyla oluyor veya birdaha sınava girceksiniz.
    2 yıllık cbuda bir bölüme yetiyormu puanınız onlara baktınız.mı? 2 yıl okuyup 4 e tamamlarsınız dgs de zor bir sınav değil. bence fikir.olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 4 Mayıs 2018; 12:50:49 >
  • quote:

manisaya yakın illerde okuyabilirsiniz istanbul da okumaktan iyidir kayıt sildirirseniz dönüşü öğrenci affıyla oluyor veya birdaha sınava girceksiniz.
    2 yıllık cbuda bir bölüme yetiyormu puanınız onlara baktınız.mı? 2 yıl okuyup 4 e tamamlarsınız dgs de zor bir sınav değil. bence fikir.olarak.
    Hocam ben inş 1 sene daha sınava girip kazanırım istefigim yeri tek sıkıntı ders saydırmak okuludan kaydımı sildirsem 1 yıl sonra ders saydırabişiröiyim önemli olan bu benim için

kayıdınızı sildirirseniz hiçbirşey yapamazsınız geçtiklerinizde boşuna olur.
    yakın illere bakın manisa da istediğiniz bölüm olmuyorsa
    manisa c.b.ü de başka muadil bölüme geçin mesela iktisat tan işletmeye gibi geçtiğiniz dersler sayılır o zaman.
  • quote:

kayıdınızı sildirirseniz hiçbirşey yapamazsınız geçtiklerinizde boşuna olur.
    Hocam en iyisi okulun %20 sini odeyip 1 sene kayıt dondurup sınava hazırlanmak ozaman

• quote:

yakın illere bakın manisa da istediğiniz bölüm olmuyorsa
    manisa c.b.ü de başka muadil bölüme geçin mesela iktisat tan işletmeye gibi geçtiğiniz dersler sayılır o zaman.
    Hocam mesela ben eem okuyorum cbu de puanım mekatronige yetiyor mekatronige gecip okulu dondursam saydırabilirmiyim dersleri o zaman 1 sene sonra eem gecince

üniversite sınavından aldığınız puanla başka bölüm okumayı niye düşünmüyorsunuz.?
    o puanı etkin kullanımak önemli.
    eem elektirik elektronik mi
    siz hangi bölümdesiniz bana bir yazabilirmisiniz bide puanı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.