Şimdi Ara

Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı zamanda günde en az 1-2 saat kitap okuyorum, belgesel dizi filme vakit ayırıyorum. İşe gittiğim zamanlar mesai yok ise bunların hepsini yapabiliyorum.

Ne yapmıyorum? oyun oynamıyorum mesela. zamanım yok zira. en fazla 6 7 saat uyuyorum. mesela şimdi bi film patlatıcam, kahve de koydum.

bu yüzden ikisi birden gitmez diyenler lütfen sallamasın. çok hoş gidiyor.
  • İkisini birden yapmak çok da zor değil.Spor salonundan çıkmıyıp gymcell de olmayın kafanızı kitaptan kaldırmayıp evde göbeği de salmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniye gidicek arkadaşlara tavsiyem; ne vücudunuzu geliştirin ne beyninizi. Okul bittikten sonra asgari ücrete çalışmak istemiyorsanız amcanızı dayınızı geliştirin
    .
  • " 178 boyum var. yıl içinde 97 kiloydum bir kişiye bile çıkma teklifi etmedim 4 tane çıkma teklifi 3 tane de ilişki teklifi aldım" Ulan ne güldüm babanı kandır sen A:SD
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Ben şunu anlamıyorum hem vücut hem beyin aynı anda gelişmez mi hem zekan çevik olacak hemde vücudun

Imkansiza yakin maalesef beynini yeterince gelistirirsen sporun gereksiz bir sey oldugunu anlarsin. Varligin sadece beyinki o akımdan ibarettir.

Vay vay vay xksjwşxkxn yavru aynştayn anlatsana biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    gelişmez
  • konu spor yapmak değil kas yapmak her insan spor yapmaya vakit ayırabilir ve yapmalıdır ama iş kas yapmaya gelince değişiyor kas yapma ardından gösteriş suni özgüven ve sosyal medyada kendini vitrin gibi kullanma isteği doğuruyor (bu da bir psikolojik sorun)

Spor yapanlarla konuştuğumda genelinin derdi

1-özgüven
    2-kız arkadaş edinme isteği
    3-kilo sorunu
    5-sağlık

baktığımızda tam tersi olmalı

Sonuç: özgüven problemi olan kompleksli kişilikler

Kendini mental anlamda geliştiren insanların ise özgüven sorunu ve kompleksli olmaması ve sürekli sosyal medyada kendini ona buna göstermeye beğenilme arzularının olmaması da aslında işin kafada bittiğini gösterir.

Günümüz gerçeklerini de görmeliyiz tabi..

Gerçek şu ki görünenin dışındaki varlığımızın ayrık otu kadar değerinin olmadığı bu devirde bu yüzden görüntüden başka birşey yok.. ne acı..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.