Şimdi Ara

Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Hayır onu söylemiyorum ama sen çomar olduğun için öyle anladın.

O yıllarda cepheden cepheye koşan bir çok asker siroza yakalanmistir.

Belki sadece savaş koşulları belki içki icmesi ve savaş birlikte belki de sadece içki icmesi siroza yakalanmasina sebep olmuştur bilemeyiz diyorum ama tekrar ediyorum sen bir çomar olduğun için bunları anlaman çok zor.

Atatürk'e otopsi bile yapilmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem vücudu hem beyni geliştirsek olmuyor mu?
  • Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.
  • Ikisini de gelistirin.Ben spor bilimlerinde okuyorum benim isim o olacak, ama o kadar aptal insan dolu ki fakultede sirf kiz icin okula gelenler dolu. Ikisini de dengeli sekilde gelistirmek gerek. Posturunuz icin en azindan haftada 3 gun spor yapin yada ileride iskelet kasi hastaliklari riskini azaltmak icin. Bu yasadigimiz donemde hareketsizlik ve yanlis beslenme aliskanliklari cok zarar veriyor insanlara. Surekli fast food, oturarak calisma, surekli arabayla bir yerlere gitme vs.
    Ikisi de dengeli olmali. Kendini gelistirdin tamam ama herhangi bir postur bozuklugu olmasi hos bir goruntu olmaz.
  • Üniversiteye tek amaçla gitmeyi saçma buldum açıkçası.

• Beyin de öyle iki ayda gelişiyordu zaten. Sanki domates yetiştiriyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam spor yapmayın dememiş ki gerizekalılar

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    ahahahah senin mesajları görünce nicke bakmadan ben bunu ne zaman yazdım diye şüpheye düşüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Hocam sen şimdi aklı selim bir insansın yarından itibaren bir spor salonuna yazıldığını 1 sene civarı günde bir bir buçuk saatini buna ayırdığını düzenli devam ettiğini ve yağsız fit bir vücuda kavuştuğunu varsayalım ben bunun sana ne gibi bir zararı olacağını anlamıyorum cidden bence ön yargılı yaklaşıyorsunuz

Ön yargılı yaklaşmıyorum. Bence siz ne demek istediğimi anlamamışsınız. Burada ki temel amaç fit vücut değil, sağlıktır.
  • Üniversite 3.sınıfa geçtim ilk sene gittim o da yoklama zorunluluğu yüzünden 2.sene toplam 2 ay bile gitmemişimdir bir ben bir şey bulamadım şu üniversitede galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

Belki sadece savaş koşulları belki içki icmesi ve savaş birlikte belki de sadece içki icmesi siroza yakalanmasina sebep olmuştur bilemeyiz diyorum ama tekrar ediyorum sen bir çomar olduğun için bunları anlaman çok zor.

bilader çomarlıkla ne alakası var? yani bu kafanızı anlayamıyorum ben ya? Atatürk iyi bir askerdi iyi bir siyasetçiydi iyi bir vatanseverdi fakat dertten şundan bundan dolayı alkol içiyordu sigara içiyordu. bu da vücuduna çokça zarar verdi ve dayanamadı. yani bunda çomarlığın ne alakası var? boş insansın boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüznumaralıadam

Adam spor yapmayın dememiş ki gerizekalılar

hocam eyvallah. bir sen anladın beni ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbacepni

Üniversite 3.sınıfa geçtim ilk sene gittim o da yoklama zorunluluğu yüzünden 2.sene toplam 2 ay bile gitmemişimdir bir ben bir şey bulamadım şu üniversitede galiba :)

Hangi üni orası geliyorum. Beraber hayatı sorgulayalım ben de pek bir şey bulamadım

• Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye zaten kendimizi geliştirmek amacıyla gidiyoruz( Hem fiziken hem akademik olarak). Şöyle bir örnek vereyim : Ben şu ana kadar okulu hep 3. bitirdim ve 100 kilo üstüydüm. Üniversiteye istanbula gittim. Dediklerin doğru lakin oradaki kızlar ( istisnalar çok az) daha çok para yedirecek erkek arıyorlar( zengin fakir bakmaksızın) seviyor gibi görünüp de senden ne kadar koparabilirse. Çevremde çok gördüğüm için bunları söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

bilader çomarlıkla ne alakası var? yani bu kafanızı anlayamıyorum ben ya? Atatürk iyi bir askerdi iyi bir siyasetçiydi iyi bir vatanseverdi fakat dertten şundan bundan dolayı alkol içiyordu sigara içiyordu. bu da vücuduna çokça zarar verdi ve dayanamadı. yani bunda çomarlığın ne alakası var? boş insansın boş.

Kimin boş insan olduğu açtığın konu ile yeterince belli oluyor

• Bu devirde her ikisini de gelistirmek lazım.

Hem imaj hem de bilgi eşit önemde.

Sadece birini yapan artık kazanamıyor.

• :P

• quote:

Orijinalden alıntı: thehawk

ahahahah senin mesajları görünce nicke bakmadan ben bunu ne zaman yazdım diye şüpheye düşüyorum

Benim mesajları cok göremezsin hocam pek yazmam

• quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Aynen beyler katiliyorum size döt göbek salin da biz goturelim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.