Şimdi Ara

Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne istiyorsanız onu yapın bir kere geliyorsunuz karı kız yapın oynaşın gezin tozun hayat sizin mis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Ben şunu anlamıyorum hem vücut hem beyin aynı anda gelişmez mi hem zekan çevik olacak hemde vücudun

Evet doğru her ikisi de gelişir. Fakat bunun için spor salonlarına para ödeyerek gidip ağır tempo çalışmak aptallık olur. Ne yani kas yığını insanlar zeka olarak normal insanlara göre üstün mü oluyor?? HAYIR!!

Spor gereklidir fakat gereğinden fazlası gereksizdir. Gün içerisinde 30dk veya 1-2 saat kadar yürüyüş yapmak veya biraz daha etkili olması için tempolu bir koşu sağlığımız için fazlasıyla yeterli olacaktır. Alternatif olarak ip atlama işlemi yapılabilir. Tüm vücut aynı anda çalışacaktır. Hem ucuz hem etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Mustafa Kemal Atatürk

Bunu diyen dünyanın en mükemmel stratejik zekalardan birine sahip olan adamın da sirozdan vefat etmesi...

Sirozun tek sebebi içki değildir. O müthiş geliştirdiğin beyninle araştır

• Ziyaaaaa

• Üni ye gideceklere tavsiye ilk 20 25 k da değilseniz gitmeyin okumayın 5 senenize yazık ticaret yapam akrabanız varsa yanında çalışın 5 sene sonunda hem birikmisiniz olur hem mezun olunca alacağınız paradan fazlasını alırsınız.

• sağol kanka. sayende bende beynimi geliştirdim. şuan kütüphane de kendi kendime satranç oynuyorum
    Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN
  • Hocam sen şimdi aklı selim bir insansın yarından itibaren bir spor salonuna yazıldığını 1 sene civarı günde bir bir buçuk saatini buna ayırdığını düzenli devam ettiğini ve yağsız fit bir vücuda kavuştuğunu varsayalım ben bunun sana ne gibi bir zararı olacağını anlamıyorum cidden bence ön yargılı yaklaşıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narrator12 -- 28 Temmuz 2017; 8:49:58 >
  • Bu ne biçim konu ya, başlığı görünce güzel bir yere değineceğini düşündüm içeri girdim yok kız için spor yapmayın, pardon kız değil karı kız. Sen ahlakını baya geliştirmişsin dostum. ben spor yapmıyorum bilmem kaç kez teklif aldımı da söylemeyi unutmamış. Konu sahibi boş dediğin adamlardan bir farkın yok abicim sen de çok boşsun.
  • Ne sporu ne vücudu ne beyini ? önce gidin çavuşu geliştirin çünkü kızlar cidden onun ne kadar gelişmiş olduğuna bakıyor. Ben baya bi geliştirdim şimdi kızlar benimle ilişki yaşamak için sıraya giriyor

Not: Uni de adım Rocco ya çıktı
  • Lan hem dombilisin hem fakirsin hem cirkinsin ve senede 7 kisi mi teklif ediyo sizin orda erkek yok heralde bu kizlardakide nasil bi yokluksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 28 Temmuz 2017; 10:13:54 >
  • Somelne S kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok bu ülkede arkan sağlam olacak. Düzen böyle kurulmuş ve 2002'den beri bu düzen artık iyice oturmuş. Bugün bilgisiyle, kendini geliştirmesiyle, eğitimiyle, yabancı diliyle, öğrendiklerini uygulayacak pratik zekasıyla, inisiyatif alıp anlık müdahaleleri ile, özet olarak bir işin yapılması gerekenleri yaparak iş çözen, iş bitiren, kaç çalışan var?

araştırmacı bir insanımdır şöyle ki, eğer ki bir ürün yada hizmet satın alacaksam hadi mesela eve İnternet bağlatayım, ürünleri araştırırım, kampanaya şartları, taahhütler, kotalar, modem ücreti, aylık ücretler vs. vs. sonra karar verdim x firmasına aradım çağrı merkezini yada gittim ofislerine karşımdaki çalışan ben müşteriyim ama sanki tam tersi gibi, karşımda ee lemeler, kekelemeler, bilmiyorum bir soralımlar. Ya sen bir işte çalıştığın için oradasın ve senin görevin ürünler hakkında bilgi vermek, sorun çözmek, kayıt işlemi gerçekleştirmek vs. ama benim sorduğum sorular karşısında terliyor, bilmediği için stess sinir yapıyor, falan da filanda.

Kamu kurumuna gidersin aynı, yurt dışına çıkacağım hizmet dökümümü almak istiyorum diyorum, ee o uygulama artık kalktı istemiyorlarmış diyor, hanımefendi OHAL devam ediyor nasıl kalkabilir diyorum, haa bu evraklar OHAL yüzündenmi isteniyor diye birde bana soruyor.

yani işin özeti işi bilmeyen insanlar, bir iş bulup çalışma şansına erişmesinin verdiği ayrıcalıkla yav bir işim olmuş şu ortamda bari işimi sahip çıkayım, şu neymiş öğreneyim kendimi geliştireyim diye bir şey yok rahat rahat takılmaya devam. lakaytlık desen had safhada. İşlem gerçekleştiriliyor kasadayım, kasadaki kız yanındaki arkadaşına hafta sonu izninde denize gittiğinde hangi renk bikini giyeceğini soruyor. Yahu karşında müşteri var senin oldu olacak benimde fikrimi al bir süzeyim seni bakayım ten rengine göre bir renk seçelim, hatta oldu olacak denize de birlikte gideriz.

İşte bütün bu rahatlıklar nereden geliyor biliyor musun? bu yukarıda saydığım profiller senin benim gibi okumuş, kendini geliştirmiş iş ahlakını bilen, mesai kurallarının ne olduğunun bilincinde ve ona uyulması gerektiğini bilen insanlar değil. öyle olsa bu tarz örnekler günlük hayatta çok sık çıkmaz. Bu durum şunu gösterir bu kişiler buldukları işe çevresi sayesinde buna referans diyebilirsin, torpil diyebilirsin, arkası sağlam diyebilirsin istediğini diyebilirsin ama işi kendi kalifiyeliği ile değil çevresi sayesinde bulan insanlar ve bunlardan çok var.

Bu mantalite yani çevre ile iş bitirme bizim hayatımıza işlemiş, mesela az önce verdiğim örnekte dedim ki bir şey almak istediğimde önce ürünü araştırırım diye, halkın geniş bir kısmı da araştırma yapıyor ama alacağı şey ile değil. alacağı şeyi daha önce alan arkadaşı olmuş mu yönlendirsin diye. ürünün tiplerini, çeşitlerini, sunduklarını falan değil, en iyisini en ucuza almak için tanıdık var mı? daha önce alan yerin adresi orada kimle konuştuğu falan. Gelir önüne numaranızı falancadan aldım yardımcı olmuşsunuz çok memnun kalmış diye başlar, sonra istediği şeyin indirim, vs. olduğunu belirtmek için o falancanın en az 2-3 kez daha ismini zikreder o çok memnun kalmış falan diye, sonra bak beni o yolladı ben memnun kalırsam bende başkalarını yollarımlar falan. yani istediği şeyin nitelikleri ve nicelikleri hakkında konuşmak yok, onu oraya gönderen kişinin aldığı ürünün en yenisi olsun ama o kişinin ödediği meblağ üzerinden olsun başka bir şey değil.

ee şimdi bütün ülke gemisini böyle yürütüyorken, bu işler bu şekilde oluyorken ve verdiğim örnekler toplumda az görülen şeyler değilde ülkenin büyük bir çoğunluğu bu yola baş vuruyorken neden oku, eğit kendini geliştir, yapılması gerektiği gibi yap diye akıl vereyim ki? senin benim gibi adamlar doğru olanı yapmak adına nelerden mahrum kalırken kimler, çevre ilişkileri ile ne kazanımlar ne faydalar sağladı? bu ayıp değil, günah değil namussuzluk değil. Sadece etik anlamda doğru bulmayabiliriz ama bu ülkede etik kelimesinin ne anlama geldiğini kaç kişi biliyor?

Benim yazdığım ilk yorum ironiydi sanırım yanlış anlaşılma olmuş sadece menfaat kısmını anlayıp benim de insan ilişkilerini menfaatlerim doğrultusunda kullandığımı düşünmüşsünüz sanırım. Hayır yapamıyorum, ama bir zaman makinası olup kendimi 6 yaşıma geri döndürsem, ailemden aldığım saygı, sevgi, görgü kurallarını unutur, kolejde okumak yerine devlet okulunda okuyup hayatı sıralarda değil sokaklarda öğrenir, çevremi geniş tutar işimi de bu şekilde yürütürdüm.

• tabi hem beyin, hem de vücut aynı anda gelişebilir.
    ancak önceliğiniz ders olmalı, arkadaş haklı.
    üniversitelerdeki geçmişim 10 yılı doldurdu, 1-2 tavsiye vereyim.

günü gününe çalışın. haftada 3-5 saati derslerin tekrarına verin. bunu yapmazsanız, o konuları unutacağınız için hatırlamak ve pratik yapmak için daha fazla zaman harcamak zorunda kalacaksınız. okuldayken sınav haftalarında hiç ders çalışmama gerek kalmadı bu şekilde, o haftalarda sürekli oyun oynardım.

okuldan bir şekilde mezun olunur, nottan ziyade konuların teorilerini öğrenmeye bakın. temel kabullerin, konuların geldiği makaleleri okuyun. ilgilendiğiniz alandaki soruları çözemiyorsanız bile teorisini, mantığını anlayın. önemli olan bu. size değer katan, sınava girip sayısal sorunun çözümünü ezbere yapmak değil, o sorunun neden öyle çözüldüğünü bilmektir.

spor da yapabilirsiniz tabi. şu an doktora yapıp işime devam ederken düzenli bisiklet sporu yapıyorum. ben bir sporu şu an düzenli yapabiliyorsam, siz üniversitedeyken çok büyük ihtimalle çalışmıyor olacağınızdan spora çok daha düzenli zaman ayırabilirsiniz.

eğer yukarıda bahsettiğim şekilde üniversite hayatınızı devam ettirmezseniz çok büyük bir ihtimalle 4 yılınızı boşa harcar, birbirinin aynısı "x" bölüm mezunu binlerce insandan biri olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

Karı-kız için spor yapmak diye bir şey yok.Adam karşı cinsle iyi geçinmek , aktif bir seks hayatı istiyor. Kadınlar tarafından beğenilmek ve tatmin olmak istiyor. Bunun için spor yaptığında, kadınların gönlünü hoş etmek için değil kendini tatmin etmek için spor yapmış olur. Burada kadınlar tatmin olmak için bir araç oluyor. Bu kadar.

Kadınların tatmin olmak için bir araç olması ne kadar doğrudur?

Peki yedekte bekleten kızlar ? Gold diggerlık yapanlar ?

Bu işin kadını erkeği olmaz.Doğanın kuralı budur nasıl ki 20 yaşındaki erkeği çeşitli nedenlerden dolayı istemiyor kaale almıyorsan oda seni 35 yaşında takmayacak çünkü sexualityin düşecek bu evrimin bir parçası.Yerinde olsam duygularını kullanan ideolojilerden vazgeçer hipergamimin yettiği en üst noktaya ulaşırım öbür türlü gençliğin gittiği zaman göreceksin çünkü kısıtlı bir zamanın var ve zaman işliyor tik tak tik tak

Konu sahibi boş konuşmuş kendinize bakın fit olun çalışkan olun kız erkek ilişkisinden anlayın ağzınızın laf yapması dolu konuştuğunuz sürece işe yarar.İstiyorsanız 15 kızla çıkın bu kızların güzellik seviyeleri düşük ise bir işe yaramaz kendinizi tatmin edemezsiniz.Ayrıca şişko ve çirkin insanların statü ve para dışında sevgiliyi bırak tek gecelil bir ilişki yaşaması bile zordur en azından gözlemim bu.

• Yazık ya üzüldüm konu sahibine.Kızlar seni tontişim benim diye sevmek için teklif etmislerdir ya da patates kızartması hamburger ismarlamak için falan.Neyse ama sen böyle kendini avut hemi benim tontişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mustafa Kemal Atatürk

Bunu diyen dünyanın en mükemmel stratejik zekalardan birine sahip olan adamın da sirozdan vefat etmesi...

yalnız Atatürk o dünyanın en mükemmel, stratejik zekasına sahipken vücudu sapasağlamdı. son 1.5 yılında sağlığını kaybetmiş olması, onun vücudunun sağlam olmadığı anlamına gelmez.

aksine siroz etkilerini belli etmeye başladığında asabileşmiş, unutkanlaşmıştır. falih rıfkı, bu dönemin başlarında yurtdışından döndüğünde, çok iyi hafızası olan Atatürk'ün bazı olayları hatırlamakta güçlük çektiğinden bahseder.

sağlam vücut, sağlam kafanın garantisi değildir. ama sağlam kafalı insanlar için, sağlam vücut çok daha sağlıklıdır.

• canım sen kızları bıraz tanımaya calıs tabıkı boyle durumlar var. Cunku ulkenın yapısı buna zorluyor. İnsanlar işsiz ac ama kımsenın umrunda degil. Bu nedenle aileler cokuyor zaten. Eskısı gibi koye gidelim 20 donum arazı surelım ev yapalım yasayıp gidelim olmuyor artık para kazanmak imkansız. Dolayısıyla hırsızlık dolandırıcılık yapanlar cok paralar kazanıyor. Kızlarda onlardan hoslanıyor tabıkı karakterlerı o yonde gelısıyor. Saf biri bile olsa zamanla degişiyor bunu kabul etmek lazım artık.
  • Hem vucut hem beyin ayni anda gelistirilir tabii ki. Ama basligi acan arkadas gibi ikisini bir arada yapamayacak kadar miskinseniz ve de vucudu olan insanlari kiskaniyorsaniz mumkun degil haliyle.

Bir de su 4 cikma 3 iliski teklifine totomla guldum. Arkadasim sempatiksindir, muhabbetin iyidir, vucuttan bagimsiz yakisiklisindir baska bir sey vardir tabiiki kizlarin ilgisini ceker de salladigin bariz. Burasi Turkiye asik olan kiz bile gelip acilmiyor sana. 3 cikma 4 iliski 8 blowjob vay babam vay.

• bence vücudunuzu da geliştirin. hatta vücudu geliştirmek için bu zaman diliminden daha müsait başka zamanınız olmayacak. çalışmaya başladığınızda bir çoğunuz masa başı işlerde olacak ve gün boyu oturduğunuz yerden çok az kalkacaksınız sonra bir bakmışsınız göbeğiniz bir birey olmaya başlamış can simitleriniz ortaya çıkmış. O zaman hadi spora gideyim diyeceksiniz. Ve saat 7 de spor gittiğinizde işkence gibi gelecek günün yorgunluğu siniri stresi kaldırdığınız barlardan daha ağır gelecek o zaman da üniversitede spor yapmadığınız için kendinizi yiyeceksiniz.
    Üniversite çağı en rahat ve en verimli zamanlarınız. Beyninizi geliştirmeye de vücudunuzu geliştirmeye de çok fazla vaktiniz olacak. En önemlisi zamanı doğru yönetebilmek. Bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

quote:

quote:

Mustafa Kemal Atatürk

Sirozun tek sebebi içki değildir. O müthiş geliştirdiğin beyninle araştır

Atatürkün sirozunun sebebinin alkol olmadığını mı söylüyorsun?

• Üniversitenin amacı sosyalleşmek, sosyal ilişkiler kurabilmeyi öğrenmek bence, derslerin %80 içi boş, gerçek hayatta işinize yaramayan ezber programları zaten ama sosyal ilişkileriniz iyi olursa insanlarla kolay iletişim kurabiliyorsanız zaten tecrübe kazandıkça kolayca yükselirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.