Şimdi Ara

Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su konuyu şöyle açan biri ve 175 97 kilo olan biri bir sebde4 çıkma 3teklif mi aldı yani

Heye cnm heye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Ben şunu anlamıyorum hem vücut hem beyin aynı anda gelişmez mi hem zekan çevik olacak hemde vücudun

en güzeli o hocam. benim derdim başkaları için kendini değiştirmeye çalışan asalaklar. yoksa keşke herkes sağlını düşünüp spor yapsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Mustafa Kemal Atatürk

Bunu diyen dünyanın en mükemmel stratejik zekalardan birine sahip olan adamın da sirozdan vefat etmesi...
  • Haklısın hocam sırf karı-kız için spor yapanlar demekki kendinde vücut dışında başka bir şey görmüyor demektir.
  • Çanakkale de 3.senem üniversitede. Kalıplı biri olarak söylüyorum(hiç spor yapmadım genetik sanırım) kilolu erkeklerin taş gibi bayanları nasıl götürdüklerini bizzat şahit oldum. Arkadaşlar kas fizik vs lise zamanında kaldı bu artık gerçek tabi ki spor yapın vücut geliştirin çok iyi bir şey ama sakın kızları böyle tavlarım diye düşünmeyin. Üniversite çağına gelmiş bir bayan erkekte kasın değil beynin ve AĞZIN iş yaptığını anlayacak olgunluğa gelmiş oluyor. Ki bu cümleyi kız arkadaşlarımdan duydum. O yüzden bir bayanı fiziğinizle değil beyfendiğilinizle tavladığınız zaman çok daha sağlıklı olacaktır hem sizin hemde karşı cins açısından.
  • quote:

Ben şunu anlamıyorum hem vücut hem beyin aynı anda gelişmez mi hem zekan çevik olacak hemde vücudun

Kolay kolay ikisine birden vakit ayıramaz insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaykavuk

Kilolu tombullarin, dolu dolu yanaklilarin, patates gobeklilerin kendisini avutma şekli. Bakiniz vucudunu gelistiren beynini gelistirmez😂😂 Bi kere boyle konu açmak bile bildigin haset duygular ve bastirilmis ozenmeler. Elbette dumbell kaldiran adamda kitap okur, hatta sabah siz kic kasiyarak uyurken kalkar, sabah cardiosunu yapar, kahvaltisini eder dersini calisip gidip kitap okur. Kendinizi bu sekilde avutmak yerine gidin gercek spor salonlarindaki insanlarla muhabbet edin, kiz tavlama derdinde olan kanka kac cm kolun varcilarla degil.

Aynen aynen

Bir bakın bakalım pop şarkıcıları mı yoksa akademisyenler mi daha fit

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    Böyle insanlar yüzünden her şey menfaate döndü yeter arkadaşım yeter bitirdiniz insan ilişkilerini

• Güzel bir konu olabilirmiş konu sahibi beynini geliştiremediğinden olmamış

• neden 2 işi de yürütmenin mümkün olduğunu kabul etmek yerine beyninizi geliştirin vücudunuzu değil gibi bir düşünceye başvuruyorsunuz ?
    günde en fazla 2 saatten haftada 3 gün. 6 saat kendi vücuduna zaman ayırmakla beyninizin gelişmesi sekteye uğruyorsa bir sıkıntı olduğu kesin.
  • Gidin okulunuzu bitirin kız elbet bulunur

• 178cm 97 kilo Kesin etmistir kizlar teklif prim vermeyin şuna aynen diyin geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 10:8:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiveSeveN

178cm 97 kilo Kesin etmistir kizlar teklif prim vermeyin şuna aynen diyin geçin

yalan söyleyecek olsam neden kendime 190 boyunda 80 kiloyum sarışın mavi gözlüyüm demeyeyim bilader?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

yalan söyleyecek olsam neden kendime 190 boyunda 80 kiloyum sarışın mavi gözlüyüm demeyeyim bilader?

Konum tutsun diye olabilir diğer konuya bok atmışsın resmen ayar olurum boyle insanlara.18 yaşındaki bi kız vücuta cok önem verir.Beyin zaten kendi kendine gelişir üniversitede, vücut kendi kendine gelişmez ama,bi spor salonuna yazilin duzenli beslenin demis de zaten senin gibi bi kamil adama hemen b*k atmasa şaşardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 10:24:31 >

• quote:

quote:

quote:

Konum tutsun diye olabilir diğer konuya bok atmışsın resmen ayar olurum boyle insanlara.18 yaşındaki bi kız vücuta cok önem verir.Beyin zaten kendi kendine gelişir üniversitede, vücut kendi kendine gelişmez ama,bi spor salonuna yazilin duzenli beslenin demis de zaten senin gibi bi kamil adama hemen b*k atmasa şaşardım

konum tutsun mu? ben onu lise1 zamanlarında yapıyordum bilader çocuk musun? tabiki de vücuda da önem verir bazıları. kimse bir şey demiyor ki buna? kimseye de kebapları gömün 1500 kilo olun da demiyorum. keşke herkes spor yapsa. keşke herkes işe okula yürüyerek gitse bisikletle gitse. fakat bunları herkes kendi için yapsa. bir başkası için kendini değiştirmeye çalışmak ahmaklık ve özgüven problemi. ben bundan bahsediyorum

• quote:

Imkansiza yakin maalesef beynini yeterince gelistirirsen sporun gereksiz bir sey oldugunu anlarsin. Varligin sadece beyinki o akımdan ibarettir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

konum tutsun mu? ben onu lise1 zamanlarında yapıyordum bilader çocuk musun? tabiki de vücuda da önem verir bazıları. kimse bir şey demiyor ki buna? kimseye de kebapları gömün 1500 kilo olun da demiyorum. keşke herkes spor yapsa. keşke herkes işe okula yürüyerek gitse bisikletle gitse. fakat bunları herkes kendi için yapsa. bir başkası için kendini değiştirmeye çalışmak ahmaklık ve özgüven problemi. ben bundan bahsediyorum

Seninle sabaha kadar tartışırım ama harcadığım vakte değmezsin ben başkaları için mi vücut geliştirin demişim, beyninizi ne için gelistiriyosaniz vucudu da zaten o yüzden geliştirirsiniz.Neyse sen bisikilet yurume cok güzel keske herkes yapsa diye bahset ama 100 kilo kalmaya devam et, lafa degil icraate bakılır.Haydin selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 11:1:30 >

• Dunning-Kruger etkisi nedir? Bu konu güzel bir örnek. Beynini geliştirince sporun gereksiz olduğunu anlıyormuşsun.(iq derecesi 60)

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    haftada 3-4 gün, günde 1 saat zamanı ayıramayacak kadar çok çalışıyorsun herhalde, bahaneye bak
  • Kendisine bakan, sporunu yapan bir insan ne kadar aptal olabilir ki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.