Şimdi Ara

Üni.'ye gideceklere tavsiye: Vücudunuzu değil BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir konu gördüm. boş insanın biri demiş ki spor yapın kızlar vücutla zengin insanlara bakıyor falan filan diye.

BÖYLE SAÇMA SAPAN BİR NEDENDEN DOLAYI SPOR YAPACAKSANIZ YAPMAYIN!

SAĞLINIZI DÜŞÜNÜP SPOR YAPIN!

böyle bir durum yok kızlar ona bakar buna bakar diye.

vakıf ünversitesindeyim. ve üniversitenin en fakirleri sıralamasında ilk 3e adımı rahatlıkla yazdırırım. bu yıl 2. sınıfı okuyacağım. 178 boyum var. yıl içinde 97 kiloydum bir kişiye bile çıkma teklifi etmedim 4 tane çıkma teklifi 3 tane de ilişki teklifi aldım.öyle tipim falan da yok bunlar boş iş. böyle karı kız için saçma sapan şeyler yapmayın arkadaşlar.

üniversitenin amacı beyninizi geliştirmektir! karı kıza düşmek değildir. eğer öyle bir amaç doğrultusunda üniversiteye giderseniz aynı o konuyu açan arkadaş gibi sap sap dolaşırsınız.

beyninizi geliştirin. bol bol kitap okuyun. bir ortamda nasıl konuşulacağını bilin. ahlak edep bilin. gerisi zaten gelir.

• doğru diyonda bunu bizim salak ruhumuza anlatması var işte
  • +1000000000000 Virgülüne kadar haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor sadece iyi hissettirdiği için bile yapılır. Bırakın karşı cinsi uykunuzun kalitesi bile değişir sporla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum hem vücut hem beyin aynı anda gelişmez mi hem zekan çevik olacak hemde vücudun

• Üniversiteye kız için gidilmez.

• Konuyu açan arkadaş benim.Zenginlik kelimesini bile kullanmadım.
    Ben 2.üniye hazırlanıyorum sürekli okuyan öğrenen kendini geliştiren birisiyim.Aynı zamanda sporunu yapan gezen tozan eğlenen birisiyimde.

Ne var yanı gençlere spor yapın dememde ? Bunlar zaten çalışmış üni kazanmış artık dünyaya geri dönsünler eğlensinler istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilolu tombullarin, dolu dolu yanaklilarin, patates gobeklilerin kendisini avutma şekli. Bakiniz vucudunu gelistiren beynini gelistirmez😂😂 Bi kere boyle konu açmak bile bildigin haset duygular ve bastirilmis ozenmeler. Elbette dumbell kaldiran adamda kitap okur, hatta sabah siz kic kasiyarak uyurken kalkar, sabah cardiosunu yapar, kahvaltisini eder dersini calisip gidip kitap okur. Kendinizi bu sekilde avutmak yerine gidin gercek spor salonlarindaki insanlarla muhabbet edin, kiz tavlama derdinde olan kanka kac cm kolun varcilarla degil.

• hangi vakıf ünisi bu

• Katılıyorum. Çok saçma şeyler var forumda. Çocuk gibi üniye gideceksiniz vücut yapın diyorlar. Ulan iş vücutta veya tipte deği, sende bitiyor. Kaldı ki gym gidenlerin çoğu sosyal hayatı olmadığı için sabah akşam salonda veya evde yemek yiyor.

• Spor yapmıyorum ama açtğın konu çok boş olmuş sen zekanı geliştirsen zaten böyle bir konu açmazdın düzenli spor yapan o iğrenç beslenmeyi kaldıran insanlara saygı duyulması gerek
  • Bonom arobom vor tomom mu

• Aynen beyler katiliyorum size döt göbek salin da biz goturelim
  • ne beyninizi nede vücudunuzu geliştirin

geliştireceğiniz tek şey çevreniz olsun ne kadar çok çevreniz olursa işlerinizi yolunda yürütebilirsiniz.

iş konusu mesela ne cv'ler ne kariyerler ne referanslarla boşta olan adam var ama çevreniz varsa cv bile doldurmadan iş sahibi olabiliyorsunuz.

evlilik mesela illaki birileri size bir kısmet ayarlıyor.

başına bir şey mi geldi örneğin emniyetlik bir durum, ara tanıdığını çözsün. hangi birimde olması önemli değil mesela senin işin basit bir olaydır birisiyle tartışmışsındır karakolluk bir mevzudur ama tanıdığın pasaport şubede görevlidir, hiç sorun değil çözer işini.

evine bir şey mi alacaksın ara tanıdığını gönderir seni bir yere indirimin alasını görürsün.

kasmayın kendinizi okuyacağım iyi adam olacağım diye ilişkilerinizi iyi tutun bu ülkede işler böyle dönüyor

• İnsanlara karşı önyargılı olmayın en önemlisi ise samimi-gerçek olun sahte olmayın!
  • Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Mustafa Kemal Atatürk

Doğru bir söz

Ben birisi sırf spor yapıyor diye ona bir şey diyemem. Ama kas yapın diyen konunun sahibinin üslubu çok yanlış. En küçük şeyde senin kolum 25 cmdir zaaa diye yanıt veriyor. Spor yapın ancak büyük bir marifetmiş gibi orada burada söylemeyin. Konu sahibi bir de yazmış sokağa çık kaç kişi kaslı

Helal len

• Kardeşim sen yanlış yere gelmişsin burası DH, DH ın %80 için üni=kız seni anlamazlar bosver

• +1 boyle bi konuyu açmayı dusunuyordum hocam.Bende 1 yıldır spora gidiyorum ama amacım 2 tane sümüklü 150 boyunda selülitli kıza yazmak icin degil ,kendime bakmak icin.Dediklerine harfiyen katılıyorum üniversiteye SADECE karı-kız-ortam amaclı gidenler mezun olunca hayatının pişmalıklarını yaşayacaklar.universiteye gidecek kardeslerim bu dedigimi hafife almamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 26 Temmuz 2017; 17:42:13 >
  • Konuyu gördüm ama tıklayıp girmedim. Öyle bir şey ise haklısınız. Spor benim için kas yapmak değildir. Kas yapmak spor değildir. Mesela sağlıklı vücut için spor amaçtır. Kaslı vücut için spor araçtır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.