Beyler telefondan yazıyorum anlık görüntü çektim hiçbir şekilde üzerinde oynama vesaire yok yandan baktım kambur değil. Kanım çekildi elim ayağım titriyor etrafındaki herkes garip garip bakıyordu bu insanın hiçbir vücut parçası hiçbiriyle uymuyor arkadaşlar ve bunun vücutsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum cidden çok ama çok korkuyorum, hayatımda ilk defa böyle bir şeye rastladım çok fazla bakarsanız altınıza pisliyorsunuz cidden çok korkuyorum. Ne gördüğüm hakkında en ufak fikrim yok birisi yardımcı olsun arabalardaki insanlar vesaire herkes bakıyor, body builder teyzemi olur abi? Kafası minicik ayaklar ve bel minicik gövde devasa, bu nedir Not = Yanına yaklaşmayı denedim yüzünü görmek için dahada hızlandı önünde olan insanlar duvarların kenarına kenarına yaklaşarak yürüyor yanınada geçemiyorum yol çok dar. Not 2 = Tekrar bir fotoğraf çekmeye çalıştım bu sefer yol genişledi, otobüs durağının yanındayken önüne geçtim önden çekmek için ara sokağa gitti arkası dönük yolumdan çok ayrı takip edemedim ama gördüğüm şeyi anlatıyorum suratı tamamen aşşağıda önüne bakmıyor. |
Bildirim