Şimdi Ara

Ünide Kopyadan soruşturma açılması (Yardım) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
18.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam, bende %50 burslu olarak özel bir üniversitede okuyorum. Kopyadan ceza yedim hazırlık final sınavında kopya verdim daha doğrusu arkadaşla kağıt değiştirdik fakat teknik bir aksaklıktan(kağıtları farklı zamanlarda vermek zorunda kaldık) yakalandık savunma için çağırdılar ve çağıran hanımefendi yardımcı oldu şöyle şöyle yazın diyerek savunmamızı aldı prosedürde yarı yıl uzaklaştırma cezaydı. 1 eğitim yılında 5 kur okunabiliyordu ve benim 3 kur bitirmem yeterliydi ilk kurda devamsızlıktan kalmıştım. Herneyse eğitimime devam ettim ve uzaklaştırma cezası bitirmem gereken kuru bitirdikten sonra verildi normaldede okula gitmemin zorunlu olmadığı dönemde yedim cezayı. Normalde o okumadığım kurun parası iade edilecekti (2.500 tl) sadece o iade edilmemiş oldu. Tecrübem bununla sınırlı umarım ceza almadan yırtarsın.
  • 1.dönem uzaklaştırma alırsın(güz dönemi geçti sanırım bahar gider) ,bursunda gider.Devlet Üniversitesi olsa merhamet gösterirlerdi,kağıdı alınıp savunma için gel denilip,sonra merhamet edilen arkadaşlarım oldu.Özel Üniversitede hiç acımazlar,ticari kuruluş çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 30 Ocak 2016; 16:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzaklaştırma olamaz çünkü hocanın elinde hiçbir kanıt yok aksine ben kanıt göstericem ve en fazla teşebbüsden uyarı yada kınama gözukuyor yonetmelikte ha tabi bursumu azaltırlar gibime geliyo ondada bakacaz artık bilmiyorum.
  • Geçmiş olsun tekrar, sonucu yazın hocam.

• ensr53 kullanıcısına yanıt
    Bunu söylediğin anda suçlusun geçmiş olsun

• "Telefona alarm kurmuştum haftasonu uyanmak için,

Telefon kapalıydı fakat alarm için kendini açtı,açıldığını görünce hemen alarmı kapata bastım o arada hoca gördü,bilinçli birşey değil."

De.

Hatta onlara alarm saatinde telefonun otlmatik açıldığını kanıtla,çoğu telefon alarm saatinde kapalı bile olsa açılıp alarm çalar,dene ve gör.

Benden seri katil bile olur bu yalan kapasitesiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Neden ki acaba yakalanır mıyız diyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    bi ihtimal hocam :)
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    neyi söylediğim anda anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevapladığım mesajı mesajıma gelio orada yazan cevao olarak a basarak görebilirsiniz dellileri istiyorum lu yazınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

Merhaba arkadaşlar bir özel üniversitede Tamburslu öğrenciyim.
    montumun hemen altında telefonun ekranı açık diye kopya diye kağıdımı aldı Okulda soruşturma açmış. okula çağırıyolar ifade vermem için. Ne demek ne yapmak gerek bursumun kesilmemesi için bilen eden varsa yardımcı olabilirse iyi olur ?

Azicik dram yap fakir edebiyati yap bursunu kesmezler biraz korkuturlar.

• Telefonum kapalıydı ancak, var olan alarma telefon kapalıyken otomatik açılmaya ayarlanmıştı, sınava telefonun kapalı olarak girilmesi gerektiğini biliyorum ve hocamız hali hazırda bu konuda katı bir şekilde uyarıda bulunmuştur, bu ihtimaller düşünüldüğünde telefonumu açık bırakıp sınava girmem mümkün değil, hele ki tam burslu okuduğum bu okulda bursumu tek bir ders için yakacak kadar aptal değilim diyebilirsin. Eğer acıtasyon yaparsan yanarsın, hatta savunmaya gitmeden bir tane sakinleştirici dideral hap at ve tam öz güvenle karşılarına çık,sorulan her soruya duraksamadan cevap ver. Ha kopya çektin gelmiş birde burda yardım istiyorsun diyenlere de bir gidiniz diyorum.
    Ne cezası aldınız hocam ?
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    sorguladılar baya bende iyi savunmamı yaptım , kopya çekmediğim için pişman olmadıgını , farkında olduğunu vs vs. söylemen lazım. üzerinden baya zaman geçti tabi ama hala aklımda :) ve en sonunda birdaha seni burda görmiyim dedi ortadada kanıt olmadıgı için cezasız geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 19 Ocak 2020; 11:49:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.