Şimdi Ara

Ünide Kopyadan soruşturma açılması (Yardım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
18.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopyaya karşı bir insanım ve disiplin şart tabiki iş hayatında ama bazı hocaların biz üniden çıkınca sanki 10 bin lira gibi bir parayla maaş alıcakmışız gibi bir ciddiyette saçma sapan hal ve hareketlerde bulunmalarını anlayamıyorum zaten münazara olsun tiyatro olsun diksiyonum genelde iyidir resmi konuşmalarda bir sıkıntı yaşamam sinirimi bozar ayrı ama özellikle resmi konuşmada master yaptığımı söyleyebilirim sanırım bazı öğretmenlerin samimiyeti sıfır diyebilirim
  • ensr53 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle dua et ki donanimhaber forumu kullanmayacak kadar cahil olsun hoca ve asistan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır biri aramış oyun bildirimi gelmiş falan desen adam soracak cebinde değilde neden altında bu telefon cebinde ışık açılsa kimseye bir zararı olmaz çünkü bunu hiç düşündün mü :d asıl sorun o telefonun elinde olması bildirim gelmiş dersen direk sıçarsın :d arama geldi onu kapatmak için aldım desen sesini duymadık titreşim seni eline alıp kapatacak kadar rahatsız mı etti derler.
  • Sınav sırasında mooooove b**** get out the wayyyy diye telefonum çaldı hoca thug lifede çalan müzik değilmi o dedi güldü bir daha çalmasın sessize al dedi paralı olunca tabi abartmışlar yoksa devlette kanka oluyorsun 5-6 senede
  • Fakirİnsan kullanıcısına yanıt
    Evet sonuçta 2 kere çaldı sürekli ve bundan rahatsızda olurum. Yatarken vb. bazı durumlarda dahi ben titreşimden rahatsız olduğum için bile kapatıyorum hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

Evet sonuçta 2 kere çaldı sürekli ve bundan rahatsızda olurum. Yatarken vb. bazı durumlarda dahi ben titreşimden rahatsız olduğum için bile kapatıyorum hocam :)

işte sorun bunu onlara kanıtlayamazsın :d
  • Fakirİnsan kullanıcısına yanıt
    Annemin aradığına dair telefon kayıtlarında var geçmişi onun ss ni alıp çıktı olarak vereceğim. Sonuçta hocanın elinde delil olmadığına dair benim elimde küçükde olsa bi koz olucak.en fazla teşebbüsten kınama olarak düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 30 Ocak 2016; 1:03:31 >
  • Baktın kurul karşısında durumun iyi gitmiyor ceza alacağın belli durumu hemen ajitasyona vurmaktan başka çaren yok gibi; "kopya çekmediğim halde beni suçluyorsunuz ve belki de bana vereceğiniz ceza yüzünden bursum kesilecek, ben bursum kesilirse okuyamam. Yapmadığım bir eylemden dolayı belki de eğitim hayatımı bitireceksiniz. Elinizde bu eylemi yaptığıma dair bir kanıt bile yok. Peki ya vicdanınız vereceğiniz bu cezaya karşı rahat olacak mı, elinizde bir kanıt olmadan ,ki kopya çekmediğim için bir kanıtınız da olamaz tabii, masum birinin eğitimini bitireceksiniz ..." vs. vs. Durumun zor kolay gelsin ne diyelim.
  • burs gider kardes bende yakaladım 2 sene önce bursun varsa yandın dediler burs yoktu kınama verdiler ama burs varsa kesiyorlarmıs
  • gecmis olsun, burs gidecek gibi.
    o anki niyetini kimse bilemez tabi, onceki yorumlari okumadim hani kopya cekmissindir cekmemissindir de...
    telefonun aciktiysa yapacak bir sey yok.
  • Hocam koz koz diyorsun da bilmem farkında mısın özelde burslu okuyorsun, o hoca isterse sana şu an yaşadığından daha büyük sıkıntılar yaşatır. Ayrıca kurul da her zaman 3-0 yenik başlarsın. Bu kadar rahat ve ümitli olma derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensr53 kullanıcısına yanıt
    malesef kardesim bire bir yaşadım yakaldım tutanak tuttular bursun varmı diye sordular yok dedim varsa keserler dediler uzaklaştırma almadım kınama verdiler sadece derstende kalmıstım o donem zaten sıkıntılı bir durum bu arkadaslarında dedigi gibi bursu kesmeyi kolluyorlar keske hiç bulaşmasaydında kalsaydın o dersten işin zor bölüm başkanıyla falan konus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype91 -- 30 Ocak 2016; 3:16:32 >
  • Lanet olası fakirlik adam ağız tadıyla kopya bile çekmemiş yinede yakalanmış bizim hacettepe de kopya akıyor paçadan hocam idare et ile geçiyor neyse ki. Zengin içinde fakir olmak demekki kötü bizimkisi körler sağırlar hesabı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim ceza almazsin.

ama su gercek varki, bu iki gunluk arastirma gorevlileri gercekten adami delirtir. banada aynisi oldu, telefon yoktu ama o tarz bir muamele yapmaya calisip kagidi almaya calisti, ayaga kalkip ortada birsey sen kimsin kagidi aliyorsun dedim ustume gelincede " istersen al bunun savunmasi var " dedim, vazgecti. kendi egolarini tatmin etmek icin ogrenci yakmaya bayilir bunlar.

• lestet L kullanıcısına yanıt
    hocam okul ismi vermesen :)

• Csb bildigin. Adamin ygs puani 180

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah dermansız dert vermesin kardeş. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam
  • geçen gün hoca kopya grubunu yakaladı bizim 26 kişi var grupta, dışardan birine cozduruyolardı soruları bende o gruptaydım sans eseri, allahdan yakmadı hoca beni, yakalatan arkadasa 0 vermiş sanırım sadece bide soruları sızdırana, cok riskli yapmayın yaptırmayın
  • Amaçları sadece para ödetmek sana bende Devlet Üniversitesinde okuyorum. Adam kaç kere yakaladı sadece uyarıyor. Bidahakine kağıdını alırım önüne bak. Ama hiç kağıt alındığını görmedim. Geçmiş olsun, umarum aklanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.