Şimdi Ara

Ünide Kopyadan soruşturma açılması (Yardım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski bi telefon götür internete bile girmiyo de 3310 tarzı fakirim bursluyum de
  • ya ben çok saçma bi olaydan yakalandım ama bana asistan çakallık yapmıştı

savunma yazmaya gidiyosun
    benim ki çetrefilli bişey olmasına rağmen savunmanı alan hoca kesinlikle olayı üstelenip özür dilemen lazım diyo
    sekreter sanki ölüm fermanı almış gibi davranıyo topu topu bi hafta uzaklaştırma aldım

bişeyde olmadı hatırlarken bile gülerim
  • @Extuin whatsapp konuşmaları yerine fotoları yerine eikiyi açıp internetten bakıyordum deseydin kız arkadaşını yakalatmazdın sen ve senin gibiler
  • Herkes kafasına göre sallamış. Burs falan gitme durumu yok.

Bir sonraki sınavlara giremezsin o da yarım dönem okulun uzaması demek.
  • Bir sürü sınava girdim ekranı açık kalan telefon görmedim hiç. Sen açmamışsındır ekranı arkadaşın açmıştır
  • Hocam telefonda tıklamayla açma özelliği varsa ekran açılabiliyor kendi kendine. Montun cebinden hoca o ekranı nasıl gördü merak konusu tabi. Ben olsam tutanak tuttururdum orada nasıl olsa telefon kendi kendine açılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

nasıl bir yardım olabilir benim çok iyi bir savunma vermem lazım zaten galiba haftaya birkaç hocalar eşliğinde soru cevaplar yapıcakmışız ?

Once bolum danismaninla konus. Onu dogru soyledigine inandirabilirsen oda seni savunur. Veya hic konusmuslugun olan bi hocan varsa onunla coz.
  • Bir hata ettiğini pişman olduğunu söyle en az kınama alırsın. Ama bırak bursu uzaklistirmayi bu ömür boyu seni takip edecek... geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alynty: Lagari Hasan Çelebi

quote:

Orijinalden alynty: Extuin

Bu ba?ly?y görünce Çar?amba günü synavda yakalany?ymy birisi görüp ba?lyk açty herhalde dedim.

Kyz arkada?ymla ak?amdan anla?tyk sabah kalkacak sorulary ona yazaca?ym ve çözecekti. Uyandy ben synavdayken yazdym ve o çözmeye ba?lady bana sorulary telefondan. Ben devlet üniversitesinde 4. synyf ö?rencisiyim. Kyz arkada?ym ayny bölümden 3.synyf kendisi ve alttan aldy?ym bir dersti yani kyz arkada?ym bu dönem dersi AA ile verdi. Önümde oturan çocu?un cep telefonu tam hoca bir ö?rencinin sorusuna cevap verirken çaldy ve hoca birden dönünce telefona bakarken yakalandym. Telefonu vermemi istedi bende verdim. Kopyayy nereden çekti?imi göstermedi?i takdirde çok daha ciddi bir ?ekilde suçlama ile soru?turma açaca?yny söyleyince bende açtym whatsapp konu?malaryny. Kyz arkada?ym ve ben 7e kapsamynda soru?turmaya dahil tutulduk. 5 yyl a grubu ve b grubu memuriyetlerimiz men edildi, burs alyyordum devletten geri ödemesiz babam olmady?y için o krediye dönecek. Özel sektörde transkript isteyen her yerde disiplin cezasy bulunmaktadyr yazyly ka?ydy verece?im. Whatsapp konu?malarymyzy adam tutana?a ekledi ve foto?raflady. Kyz arkada?ymla kendimi savunmaya gitti?im zaman ba?yma neler gelecek, ne yapaca?ym hiçbir fikrim yok. Aksini inkar edebilece?im bir durum ortada zaten yok. Kysacasy 4 yyl okudu?um üniversite hayatymy bir synavda çekmeye kalkty?ym kopya ile hiçe saydym. 7e kopya yayma ve planlama kapsamynda oldu?u için minimum 1 hafta, maksimum 6 ay ceza alaca?yz. Umuyorum ki yapaca?ymyz savunma sonucunda minimum ceza ile bu durumdan kurtulmamyz olur. Aramyn iyi oldu?u bir ö?retim görevlimiz var marmara hukuk mezunu savunmamyz için ondan yardym isteyece?im fakat %30 ihtimalle 6 ay ceza alacak olmam ve bu durumu aileme yansytamamam çok büyük yük. Daha kötüsü ise ailemin benden memuriyet bekliyorken 5 yyl men edilmi? olmam omuzlarymda çok daha a?yr bir yük.

öncelikle geçmi? olsun,hocam acaba farkly üniye geçip oradan bitirme ?ansyn var my?yatay geçi?le...

Ceza alyrsa hiçbir üniversite yatay geçi?le almaz. Reddeder ba?vurusunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 29 Ocak 2016; 11:53:56 >

• Hangi üniversite bu 2003 sonrası acilanlardan mi¿ Dersin hocası kadin/erkek genç/yaşlı? Bunlar önemli detaylar.
  • Bölüm başkanına filan git durumu anlat, eğer başarılı bir öğrenciysen notları filan göster ihtiyacın olmadığını anlat iyi niyetlerine kaldın artık karşıdakilerin
  • insaat muhendisligi demek

valla olani anlat iste dogru soyle durust ol sonucu merak ettim
  • Mimarlık okuyosun heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 29 Ocak 2016; 12:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

Bütün sınav boyunca görmedi son dakikalarda olmuş bir olay madem kopya çekmişim nie önceden bakamadı yani sonuçta telefonumda belge fotoğraf görmedi.

Bu nedir ya? Niye daha once bakmamis. Ilkokulda okumasi gereken cocuklar universite mi okuyor? Bundan sonra liseli degil, universiteli denilmeli.
  • Açık unutmamış kopya çekmiş gerçekten, gözetmen de telefonun ışığının yandığını görünce sorgusuz sualsiz almış.
  • Snap gelince ekranın ışığı otomatik yanıyor. Öyle oldu de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Telefonu titreşime alıp sınava girdiğini ve bir kişinin arda aradıgı için komple kapatmak için telefonu kapatacagın esnada hocanın yakaladığını söyle.

Sınav başlamadan telefonlarınızı kapatın diye boşuna demiyorlar.
  • Beter ol
  • Allah belasını versin o hocanın bunlar ülkeyi yer bitirir 3 kuruş için 2 kemik için ciğeri beş para etmezlere kulluk ederler nasıl yalan söylemiş göstermezsen daha da ağır suçlarım diye yazıklar olsun. Kızı da yakmış zaten en ağır cezadan soruşturma açmış sicile işlenmiş daha ne olsun. Yalancı şarlatan. Bunların egosunu da... deli oldum okudukça. Sanki tüm öğrencileri adil bir şekilde degerlendirebiliyormus gibi bir de tehdit ile olayı derinlestiriyorlar.
  • Doğruyu söyle. Çekerken aklın neyse onu kullan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.