Şimdi Ara

ünide nasıl ders çalışıyoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aww ders çalışasım geliyor ama nereye nasıl çalışacam. fizik kimya mat lisedeki gibi tamam aynı konuların derinlemesi ama nasıl çalışacaz ki. üni sınavında algoritma basit. konu anlatımı izle not çıkar soru çöz. burda nasıl çalışacaz. a q fizik 1i mesela geçen sene 6 kişi geçebilmiş. 200 kişilk sınıfın 60 kişisi 1. sınıf diğerleri kalık üst sınıflar. mekanik konuları tamam ne olabilir ki ama sınav nasıl acaba. 20 soru test diyorlarlar da soru bankası yok mu olum

• "soru bankası yok mu olum"
    Welcome to the club.

Dersin textbook çoğu zaman iyi bir kaynaktır.
    Konu anlatımı çok önemli. İçindeki soruların çözümüne ulaşmak kolaysa, sınavda bu sorulara benzer sorular çıkıyorsa keyif yerinde.

YouTube videolar
    Her zaman mutlu etmez. Senin derste işlediğin ile %100 uyuşmaz.
    Fakat bir seçenek.

Çıkmışlar
    İlk sene mat-fizik öğrenci kurtarıcı

Ünide YKS gibi oturdum 5 test, 10 test yok.
    Konuyu iyi bilmek çok önemli. Üstüne de belirli soru tiplerini koydun mu pasta hazır.

"Fizik 1i 6 kişi geçebilmiş.."
    My lawyer has advised me not to comment...
  • Aynı durum bende de, bu haftasonu oturdum çalışacak bir şey yok, lise mantığıyla devam edemiyorsun, e bakıyorsun bir yandan matta fizikte sınıfın yarısı kalmış, çok tuhaf.
    Ama aklımda olan sınava 1 ay kala calculus gibi kitaplardan toplu örnekleri çözmek, hocalar alıştırma atabilir, ya da cidden zor soru çözen kanal falan bulursam onu izlerim, son olarak geçmiş örnekler varsa bulur bakarım.
    Yalnız ingilizce konusunda fizikten baya çekiniyorum kavramları halletsen bile tek tük bilmediğim şey çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Ekim 2023; 21:22:34 >
  • Çıkmışları buldum onları çözüyorum bir de derste kullandığımız kitaplarla notlarıma bakıyorum ben, bakalım işe yarayacak mı (1 hafta sonra midtermler başlıyor)
  • "soru bankası yok mu olum"
    Welcome to the club.

Dersin textbook çoğu zaman iyi bir kaynaktır.
    Konu anlatımı çok önemli. İçindeki soruların çözümüne ulaşmak kolaysa, sınavda bu sorulara benzer sorular çıkıyorsa keyif yerinde.

YouTube videolar
    Her zaman mutlu etmez. Senin derste işlediğin ile %100 uyuşmaz.
    Fakat bir seçenek.

Çıkmışlar
    İlk sene mat-fizik öğrenci kurtarıcı

Ünide YKS gibi oturdum 5 test, 10 test yok.
    Konuyu iyi bilmek çok önemli. Üstüne de belirli soru tiplerini koydun mu pasta hazır.

"Fizik 1i 6 kişi geçebilmiş.."
    My lawyer has advised me not to comment...
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    hooocam sizin fiziğe hangi hoca giriyor. bize fizk müh hocası prf leyla hoca giriyor geçen sene fizik 1i 6 7 kişi geçebilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Los Pollos Hermanos 0003 -- 9 Ekim 2023; 21:53:32 >
  • Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt
    Akın hoca giriyor bize, geçen seneki muhabbette hocaları hatırlamıyorum ama ortalamanın 50 olduğunu biliyorum
  • şu üniye geçeyim de şu dertleri takınayım...
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

geçme la geçme sarmıyor

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    sarar be hocam yeni insanlar yeni dersler yeni kulüpler yeni uğraşlar daha az kaygı daha az stres daha çok dişi
  • Abiler şaka maka nasıl çalışacaz ya hoca matta speed run yaptı yine çözecek şey bulamıyorum
  • Eğer varsa hocanın kullandığı/önerdiği textbook ya da o dersle alakalı bilindik güzel textbooklar bence iyi bir seçenek

Boğaziçiliden özel ders :D Odtünün videoları da var internette, online dönemde youtube yüklemişlerdi ordan bakabilirsin müfredat uyuyorsa sağlamdır gayet. Bir de sınavdan önce çıkmışları çöz rahat AA verirsin.

Ek olarak tüm konular için textbook kullanmak mantıklı değil çok uzun sürer, waste of time. Spesifik olarak anlamadığınız bir konu varsa textbooktan bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 10 Ekim 2023; 19:57:10 >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Evet o kanalı biliyorum, eksik vs olduğunda göz atayım ama sadece çıkmış çözerek sınava girmek de çok çok eksik hissettiriyor beni. Calculus kitaplarının sonunda sorular var onlara bakmayı düşünüyorum yetmezse youtubea absolute value advanced examples diye aratıp bakacam yakında
  • İnternette bile zor soru yok 11de daha zorlandığımı hatırlıyorum bu ne
    Çıkmıştan başka bir şey yok elimde o da çok yok
    1 derste Ayt mat ( lti hariç ) bitmiş diye duydum hocam
  • Yok hocam o kadar da değil 8 derste bitti
  • üstüme acilen bir apotemi lti atın lütfen benim kafam calculus kitabını kaldırmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.