Şimdi Ara

Ünide Yaptığım Büyük Aptallık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversite yemekhanesinde yemek yiyorum tek başıma, kızın biri geldi sandalyeyi gösterip boş mu dedi ben de boş dedim oturdu. Yemek yerken arada kızı kestim güzel kızdı, 1-2 defa göz göze geldik. Neyse yemek bitince ben birşey demeden gidecek sandım ama o afiyet olsun dedi heyecanlandım bende eline sağlık dedim. Normalde asosyal birisiyim onu dedikten sonra kız durmadı tepsiyi götürdü, ben ise o anda başımı çorbaya sokmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 16 Aralık 2015; 4:00:58 >

• afiyet olsun dedikten sonra ehehe, mehehe falan deseydin de kız espri yapmaya çalıştın sansaydı.
  • bence espiri yaptığını sandı ve gözünde artık 5 para etmezsin
  • Yapıldı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu önceden okumuştum sanırsam
  • Bende liseye giderken apartmandan bir amca ile asansörü bekliyorduk amca kaca gidiyorsun diye sordu (öyle mi sorulur) kaca cikacaksin anlaminda. Bende lise 2 demiştim sonra sessizlik ve ben dumur. Asansorde amcanin yuzune bile bakamamistim inerken iyi gunler bile demeden inmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

Bende liseye giderken apartmandan bir amca ile asansörü bekliyorduk amca kaca gidiyorsun diye sordu (öyle mi sorulur) kaca cikacaksin anlaminda. Bende lise 2 demiştim sonra sessizlik ve ben dumur. Asansorde amcanin yuzune bile bakamamistim inerken iyi gunler bile demeden inmistim

yapılmışı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 16 Aralık 2015; 4:19:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

Bende liseye giderken apartmandan bir amca ile asansörü bekliyorduk amca kaca gidiyorsun diye sordu (öyle mi sorulur) kaca cikacaksin anlaminda. Bende lise 2 demiştim sonra sessizlik ve ben dumur. Asansorde amcanin yuzune bile bakamamistim inerken iyi gunler bile demeden inmistim

yapılmışı var

Oha karikaturu varmış ama o an yerin dibine girmek istedim kendi başına gelince komik olmuyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun deyip ucmustur. Seni dinlemeye bile gerek duymamistir, yani duymamistir o dedigini. Takma kafana.

Aksam sakin bir zamaninda aklina gelirse -mesela sevgilisinin neden boyle davrandigini, yemegi tek basina yemek zorunda kaldigini falan dusunurken o an aklina gelebilir- o zaman da iki sik var: 1) Ya geri zekali deyip gecer. 2) Gulumser, yine gecer.

Takma yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.