Şimdi Ara

unideki ego makineleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D518D8BCA -- 6 Şubat 2025; 3:17:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• profile arabalı foto koy

edit: olm erkeklere neden takip atıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 4 Şubat 2025; 0:37:13 >
  • isteği kabul edip, gt yapmayanları ben de engelliyorum. sanki messi :D

onun dışında sadece tanıdığım erkeklerin isteğini kabul ediyorum ve yakın arkadaşlarıma istek atarım. diğer hepsi karı kız. spamle gitsin olm.

• Hocam son zamanlarda sosyal medyanın da etkisi ile insanlarda kibir sanki havalı bir özellikmiş gibi gösterilmeye başlandı bence. Böyle işte alfa erkek - güçlü kadın - erkeği peşinde koşturan kadın vs ne bileyim bunlar çok ucuz numaralar. Herkes sosyal medyada gördüğü özellikler ile kendine bir kişilik seçme peşinde artık. Mütevazı olmak , güler yüzlü olmak , kibar olmak gibi özellikler bunlardan bin kat daha havalı ve güzeldir. Böyle olalım dostlar hayat bayram olsun. Sevilen kişi sevmeyi bilen, en bilgin kendini bilendir falan filan işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unideki ego makineleri hakkında

• Hocam demekki çok kaliteli insanlar değiller. Yalnız kalmak çok zor ve sancılı bir süreç, illa uygun kişilerin olduğunu düşünüyorum ben. Doğru yerlerde bulunursan doğru kişileri de yakalama fırsatın artar diye düşünüyorum hocam. Benim yaşadığım yer çevre açısından hiç iç açıcı bir yer değil ve ben sürekli bütün insanların kötü oldugunu düşünürdüm. Birkaç ortama girdim ve birkaç kişi ile tanıştım, sonrasında anladım ki ben sadece doğru ortamda bulunmuyormuşum.

• yaw kanka nie bu kadar içerledin salla gitsin he takmaya değer bir şey yok ortada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • instadan takipci kasilarak cevre mi yapilir la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben de erkekleri etmiyom yakın değilsem bence bu kadar anlam yüklemek saçma

He bu arada eleman gt yapmadıysa sonuna kadar katılıyorum çok anlayamadım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads8 -- 4 Şubat 2025; 13:43:41 >
  • konuyu pek okumadım ama asla hemcinsim birine takip atmam. gayet de sosyalim arkadaş grubum da var sınıfın geri kalanıyla diyaloğum da.

bence üniversite gibi herkesin geçmişteki insanları geçmişte bırakıp geldiği bir yerde sosyalleşmeye çalışmak da yersiz eninde sonunda kalabalığa karışıyorsun çünkü ortam bunu gerektiriyor

• Memlekette herkes öyle çok da takılmamak lazım

• yapip isine devam etmen lazım

• Olm kabul ediyordum gelen istekleri de istek atıyorlar kabul ediyorum sonra takipten çıkıyorlar ben de kabul etmemeye başladım rastlege olanları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.