Şimdi Ara

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
15.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu amazondan kargo beklicen alis veris sikinti ne ugrasican gider alir kullanirim

Kullanan biri fikrini yazsin kimse almadimi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyiz

• Lg g2 yi 2 kere dolduracaksa ben kabul ediyorum, alırım. Xiaomi de o civar zaten.
  • Çöp

• her sokta var varmi bu gidip alicam.

dener olmadi geri veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Sembole bakılırsa PETRIX marka

Sitesine bakılırsa da bu tip bir ürün yok
    PETRIX

Pan Film Ticaret

Tel: 0216 472 68 85

EVET MARKA DOĞRU PETRIX İTHAL EDİLMİŞ ÜRÜN AMA GERÇEK 10000 DEĞİL / GÖRÜŞTÜĞÜM BAYANDA ortalama 5000 .6000 gibi dedi, Yeni ithal edilmiş ürün şok için ve yakında n11 ve piyada görülebilirmiş bilginize soğudum açıkcası ozaman niye 10.000 yazıyorsunuz ilginç

Gerçek değeri 6000 se iyi. Xiaomi 10000 de gerçekte 6250 mah veriyor.

ben geçen 50 tl indirim kodu ile avansastan 51 tl ye denk getirmiştim. 16.000 mah Romoss solo 6 yı. samsung s4 ü 3 kere tam doldurdu.
    Şuan 3 ışık var daha bitmesine(4 ışıklı). bence harika cihaz. Cihaz ağır tabii artık içinde kaç tane pil varsa.
    Almadan önce Xiomio ile bunun arasında kalmıştım. Hem çok uyguna geleceği için hem yorumlara göre solodan karar verdim.
    Cihazda 2amper ve 1amperlik cihazlara göre çıkışta mevcut. cihaz 10 saatte şarj oluyor.
    http://www.avansas.com/romoss-solo-6-dc5v-powerbank-harici-batarya-16000mah.html

Hocam 2 amperlik şarj aleti ile kaç saatte şarj oluyor bide ürünün tam mah kaç acaba. Xiaomi de yazıyo altında bunda yazıyor mu

Altında 16000 mah yazıyor.
     UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PETRIX

Pan Film Ticaret

EVET MARKA DOĞRU PETRIX İTHAL EDİLMİŞ ÜRÜN AMA GERÇEK 10000 DEĞİL / GÖRÜŞTÜĞÜM BAYANDA ortalama 5000 .6000 gibi dedi, Yeni ithal edilmiş ürün şok için ve yakında n11 ve piyada görülebilirmiş bilginize soğudum açıkcası ozaman niye 10.000 yazıyorsunuz ilginç

ben geçen 50 tl indirim kodu ile avansastan 51 tl ye denk getirmiştim. 16.000 mah Romoss solo 6 yı. samsung s4 ü 3 kere tam doldurdu.
    Şuan 3 ışık var daha bitmesine(4 ışıklı). bence harika cihaz. Cihaz ağır tabii artık içinde kaç tane pil varsa.
    Almadan önce Xiomio ile bunun arasında kalmıştım. Hem çok uyguna geleceği için hem yorumlara göre solodan karar verdim.
    Cihazda 2amper ve 1amperlik cihazlara göre çıkışta mevcut. cihaz 10 saatte şarj oluyor.
    http://www.avansas.com/romoss-solo-6-dc5v-powerbank-harici-batarya-16000mah.html

Hocam 2 amperlik şarj aleti ile kaç saatte şarj oluyor bide ürünün tam mah kaç acaba. Xiaomi de yazıyo altında bunda yazıyor mu

Resmi nerden buldunuz satisa cikmadi daha diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PETRIX

Pan Film Ticaret

Resmi nerden buldunuz satisa cikmadi daha diye biliyorum

Alıntıların başını okursanız bu başka bir cihaz. Arkadaş altında ne yazıyor diye sormuştu ona resmini çekip göndedim. Romoss solo 6 nın resmi bu.

• Almayın aldırtmayın paranızı çöpe atmayın 45 TL ye

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

kargo ücretsiz orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Şubat 2016; 0:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Almayın aldırtmayın paranızı çöpe atmayın 45 TL ye

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

kargo ücretsiz orjinal

Link ölü

• ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    değil mobil misiniz? kopyala yapıştır yapmayın direk tıklayın
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim. Ondandır belki

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Almayın aldırtmayın paranızı çöpe atmayın 45 TL ye

kargo ücretsiz orjinal

Link çalışıyor.

Ürün adı: Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank For Smartphone
    ★★★★★ 4.8 (893 Reviews) | Product ID: 923637 Sold: 42381

Sold Out Currently!
    Price: 47.32TL
    Ship From:CN Direct
    Shipping: Free shipping To Turkey via Standard Shipping 7-25 business days
    Color:Silver

• Kapimin dibindeki soktan almak varken taa yurd disindaki sitelerden neden alalim hem xiomi dediginizde cokmu kaliteli 10 binlikmi sanki hepsiburadaki yorumlari okudum 2 kere sarj ediyo g3 diyenler var 3binlik batarya 2 kere sarj ettimi 6mah yapar oda degisen ne varki sanki niye yurd disina yonlendiriyosunuz insanlari anlamis degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Kapimin dibindeki soktan almak varken taa yurd disindaki sitelerden neden alalim hem xiomi dediginizde cokmu kaliteli 10 binlikmi sanki hepsiburadaki yorumlari okudum 2 kere sarj ediyo g3 diyenler var 3binlik batarya 2 kere sarj ettimi 6mah yapar oda degisen ne varki sanki niye yurd disina yonlendiriyosunuz insanlari anlamis degilim

Kalite ayrı kapasite ayrı. Evet xiaomi çok kaliteli dandik mallara göre. İçerisindeki piller hepsi LG,Sanyo,Panasonic gibi markalar. Şoktakinde no-name batarya vardır. 50 kullanımdan sonra kapasitesi yarılanırsa şaşırmamak lazım. Şu an xiaomi yurtdışı linki atmak saçma, çok pahalı zaten. Yurtiçinden de aşağı yukarı yurtdışı fiyatına alırsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-orjinal-xiaomi-10000-mah-powerbank-yeni-model-pluskilif-hediyeli-268724848/detay/

• Alan olursa lütfen deneme ve inceleme yorumunu paylaşsın, konuyu açan ben fakat çalıştığım için anca akşam 17 gibi markete gidicem ki ozamana kadar kalmaz

Yani 50 denemeden sonra 30 tl ye alacağım ürünü 20 ye veririrm ozamana kadar yine markete aynı paraya başka gelir onuda alırım şu marketlerde olmasa işimiz zor
  • Yanında 1 adet ekmek vermıyorlar mı ?
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin, Şok'ta satılan 10000 mah'lık ürün de size gerçekte ~6000 mah kapasite sunacaktır. Yukarıda başka birine verdiğim cevapta videolu anlatımı var, açıklama için izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

PETRIX

Pan Film Ticaret

xiaomi 6250 veriyor deniliyor ama. Benim xiaomi 3 kere 2550 mah + 1 kere 1510 mah' lık pili tam dolduruyor. hesap yaparsak 6250den fazla çıkıyor.

• XİAOMİ'yi yurtdışından 45 liraya alcağınıza 50 lira verin yurtiçinden hemen kargoyla alın. 3 ayda garanti.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-10400mah-powerbank-mi-tasinabilir-sarj-206987170
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.