Şimdi Ara

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
15.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Bu arada aldığımda zaten doluydu galiba. 4 lambası yanıyordu. Daha hiç prize takıp bu aleti şarj etmedim. Şu anda 3. şarjımı yapıyorum ...

Bende bugün aldım ikinci uğradığım şokta buldum. Yalnız benim cihazda öyle sizin dediginiz gibi 4 ışık filan yok bildiğin Led ekran var amper li yüzdelik bilgi veren cinsten iki farklı alet mi acaba

Benim aldığım bu forum konusunu açan arkadaşın verdiği resimdekiler gibi, ilk mesajdaki resim yani...
    Bu arada
  • Bu arada bulursam bir tane daha alacağım... Eve gelip fiyatlara bakıp karşılaştırınca
  • Bu aksam aldim personellerin haberi bile yok istedim depodan getirdiler aksam deneyimlerimi yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu arada aldığımda zaten doluydu galiba. 4 lambası yanıyordu. Daha hiç prize takıp bu aleti şarj etmedim. Şu anda 3. şarjımı yapıyorum ...

Bende bugün aldım ikinci uğradığım şokta buldum. Yalnız benim cihazda öyle sizin dediginiz gibi 4 ışık filan yok bildiğin Led ekran var amper li yüzdelik bilgi veren cinsten iki farklı alet mi acaba

sizdeki urun kac amper yaziyo ekransiz bizimkiler

bendeki urunde sorun var galiba 2 cihaz takinca 10dkk sonra kapaniyor sizdekinlerdede aynimi 2 yil garantili yaziyor geri iade edebilirmiyiz yada servisi nerdedir

• Eskişehir de 3 tane şok gezdim. Geçen hafta yoktu geldi mi bu hafta içinde dedim yok gelmedi diyorlar. Biri de ben de bekliyorum gelse bir tane de ben alacağım dedi. Zaten şok 'a ürünler 1 2 tane geliyor bim gibi değil ki

Sanırım daha çok yakın zamanda açılmış marketlere yolluyorlar müşteri çekmek için. Bana öyle dedi eleman. Ya da yalan söylüyor hepsi kendilerine ayırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

quote:

sizdeki urun kac amper yaziyo ekransiz bizimkiler

bendeki urunde sorun var galiba 2 cihaz takinca 10dkk sonra kapaniyor sizdekinlerdede aynimi 2 yil garantili yaziyor geri iade edebilirmiyiz yada servisi nerdedir

10bin lik. Bu sabah bozuldu. Kararsız şarj ediyor. Temassızlık var kendi kendine kapanıyor. Sıkıntılı anlayacağın. Fişini de hanım çöpe atmış elimizde patladı.

• İlk aldığımda şarjı %70 civarındaydı.
    Akşam şarja takıp PC üzerinden doldurdum sabah baktığımda yeni dolmuştu. Zenfone 5 telefonumu doldurdu bitiğinde 3 ışık yanıyordu. Eşimin LG L Bello telefonunu gece şarja taktım sabah baktığımda telefon %63 te kalmış Powerbank te kapalıydı. En az 2 defa tam doldurmasını bekliyordum ama tırt çıktı.
    Fişini buldum bugün sorun çıkarmazlarsa iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

Merhabalar, 10.02.2016 yarın şok markete 4 renk seçeneğiyle 10.000 mah olduğu söylenen powerbank geleceğini görüyorum.

Sizce nasıldır , markayı internette bulamadım. 10.000 mah ve 30 tl yanyana gelince cazip geldi ama çokda düşündürüyor.
     UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL

bundan 10000 zor patlama riski var, onun yerine asus alın zamanında kombolar ile 35tl ye aldım. bu çer çöplere para vermeyin, asustan önce n11 den gomax mıdır nedir 39tl ye aldık sözde 10000 ,3000-4000 bile vermiyor, benim tafsiyem asus yada xiomi , bunlarında çakmaları var dikkat!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

Merhabalar, 10.02.2016 yarın şok markete 4 renk seçeneğiyle 10.000 mah olduğu söylenen powerbank geleceğini görüyorum.

Sizce nasıldır , markayı internette bulamadım. 10.000 mah ve 30 tl yanyana gelince cazip geldi ama çokda düşündürüyor.
     UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL

bundan 10000 zor patlama riski var, onun yerine asus alın zamanında kombolar ile 35tl ye aldım. bu çer çöplere para vermeyin, asustan önce n11 den gomax mıdır nedir 39tl ye aldık sözde 10000 ,3000-4000 bile vermiyor, benim tafsiyem asus yada xiomi , bunlarında çakmaları var dikkat!

asusu nasil aldiniz 50 ye bile ragziyim 70 den assa yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

İlk aldığımda şarjı %70 civarındaydı.
    Akşam şarja takıp PC üzerinden doldurdum sabah baktığımda yeni dolmuştu. Zenfone 5 telefonumu doldurdu bitiğinde 3 ışık yanıyordu. Eşimin LG L Bello telefonunu gece şarja taktım sabah baktığımda telefon %63 te kalmış Powerbank te kapalıydı. En az 2 defa tam doldurmasını bekliyordum ama tırt çıktı.

bende iade edecegim banakalirsa defolu yada uretim hatali urunler bunlar bu yuzden ucuza satiyolar herkezdede sorun cikiyo petrix marka urunlerin fiyatlari hep yuksek

• quote:

quote:

bende iade edecegim banakalirsa defolu yada uretim hatali urunler bunlar bu yuzden ucuza satiyolar herkezdede sorun cikiyo petrix marka urunlerin fiyatlari hep yuksek

Bugün 2 defa gittim iade almıyorlar. Kutusunun arkasında firma yazıyormuş onunla muhatap olacakmışım. Elektronik ürünlerde iade olmazmış zırvaladı durdu kasiyer. Aslında vereceksin hakem heyetine uğraşacaksın ama vakit kaybı.
    İlk açtığımda kutusunu atmıştım firma bilgisi olan varsa görüşmem lazım.

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından önceki hafta n11 sayesinde 50'ye patlattık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bugün 2 defa gittim iade almıyorlar. Kutusunun arkasında firma yazıyormuş onunla muhatap olacakmışım. Elektronik ürünlerde iade olmazmış zırvaladı durdu kasiyer. Aslında vereceksin hakem heyetine uğraşacaksın ama vakit kaybı.
    İlk açtığımda kutusunu atmıştım firma bilgisi olan varsa görüşmem lazım.

sokun telefonunu ara onlar seni firmaya yonlendiriyolar firma ile gorusup urununu kargola ben oyle yaptim hakem heyetiyle ugrasma tatli dille konus iade alirlar yoksa umursamazlar

• Etkili bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılabilir sanırım
  • Nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum ben bugün 1 TANE daha aldım.... 1 arkadaş 60 liraya 5000 MAH mi ne almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 21 Şubat 2016; 3:36:11 >
  • iade ve değişim konusunda bir numaralı mağazalar Bim ve A101. 1 hafta içinde ne olursa olsun koşulsuz iade hakkınız var. Vakumlu paketlerden olsa bile. Demek ki firmalar ile anlaşmaları var iadeleri direk geri yollarız size diye ve müşteriyi mağdur etmeden işi çözüyorlar. Diğer bütün mağazalar ise biz aracıyız bizi bağlamaz almasaydın kardeşim diyor. Gerçi kanun da bu hakkı veriyor, iade şansınız yok yani aslında internetten almadığınız sürece. Eskiden 14 gün iade hakkınız vardı ama kaldırıldı o 2 sene önce, sadece internetten alınan ürünler için geçerli.
  • NINE kullanıcısına yanıt
    geç ama cevap vereyim lg g2 yi 3 kez tam dolduruyorum 4 çıkmıyor bence 10k mah sıkıntı yok
  • değiştirme seçeneği olmayan fişi faturasını atmış arkadaşlar kasasını açarsa eğer pillerin markasını yazabilir mi ? Foto da olur. Gerçi bulamıyoruz ama ilerde denk gelirse aklımızda bulunsun iç yapısı nasıl piller ne marka. :)
  • şok marketin söylediklerine inanmayın arkadaşlar, tablet almıştık içekranı çizik çıktı değiştirmek istediğimizdede, geri almıyoruz dediler. Hakem heyetine başvurduk 1-2 ayda sonuçlandı sonra gittim aynı mağazadadaki değiştiremem diyen müdürden parasını nakit olarak çatır çatır aldım. Ondan beridirde şok market zincirlerine hiç uğramam sizinde aynısını yapmanızı tavsiye ederim, hakkınızı yedirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

değiştirme seçeneği olmayan fişi faturasını atmış arkadaşlar kasasını açarsa eğer pillerin markasını yazabilir mi ? Foto da olur. Gerçi bulamıyoruz ama ilerde denk gelirse aklımızda bulunsun iç yapısı nasıl piller ne marka. :)

yazilimci piller cok buyuk 4 adet torpil gibi marka filan hicbi yazi yok uzerlerinde ben alirken agirlik hesabi yapmistim tavsiyem asus 10000 lik ucuza dusurup alman cunki verdigi amper 50 60 lara dusuyo bazende 800 900 lere cikiyo bendeki sorunlu ciazda olabilir aliyosan el feneri aliyomus gibi al isigi baya iyi :))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.