Şimdi Ara

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
15.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersanozer

Lütfen şu ürünü nasıl alabilirm Allah rızası için biri yardım etsin 3 usb girişli 20.000 süper

http://m.gearbest.com/power-banks/pp_275628.html

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL

%100 çakma olduğuna garanti verebilirim. 1.si o fiyata 20000 mah olmaz. 2.si 20000 mah lik powerbanklar en az 400-450 gr ağırlığında bu ise 250 gr...

• TEnano kullanıcısına yanıt
    hımm tabi buda bir ihtimal , bilinçli tüketici olmadığım belli oluyor
  • Ben aldim guzel urun cogu yerde kalmamis zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Ben aldim guzel urun cogu yerde kalmamis zaten

Hayırlı olsun hocam telefonunuzu kaç kere şarj ediyor test ettiniz mi deneyimlerinizi paylaşabilir msnz :)
  • alan arkadaş tam kaç kere dolum yaptığını söylerse süper olur bende almayı düşünüyorum yarın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

quote:

Hayırlı olsun hocam telefonunuzu kaç kere şarj ediyor test ettiniz mi deneyimlerinizi paylaşabilir msnz :)

Tam bi hesap yapamadim ama gayet iyi cikti hizli sarj ediyo yani telefonla oynarken dahi dolduruyo bi kere fulledi 4 lambanin 2 si sondu bu fulleme esnasindada oynuyordum gflex 2 amper testide iyi cikti boyutu cuzdan kadar biraz buyuk suanda cogu yerde kalmamistir zaten burda bos muhabbetlere uyupta iyiki almamazlik yapmamisim urun 30 tl ye fazlasiyla is gorucek seviyede

Tekrardan hayırlı olsun bizim burayada cumartesi gelcek dediler gelirse bende alcam bende de g flex2 var siz memnunsanız bende alırım gelirse :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam bi hesap yapamadim ama gayet iyi cikti hizli sarj ediyo yani telefonla oynarken dahi dolduruyo bi kere fulledi 4 lambanin 2 si sondu bu fulleme esnasindada oynuyordum gflex 2 amper testide iyi cikti boyutu cuzdan kadar biraz buyuk suanda cogu yerde kalmamistir zaten burda bos muhabbetlere uyupta iyiki almamazlik yapmamisim urun 30 tl ye fazlasiyla is gorucek seviyede

Tekrardan hayırlı olsun bizim burayada cumartesi gelcek dediler gelirse bende alcam bende de g flex2 var siz memnunsanız bende alırım gelirse :)

Almayin bi iki sefer sarj etti bidahada etmedi cihaz ilk gun on numaraydi fakat sarji bittikten sonra doldurmaya gelmedi

Kusura bakmayin iki gunde ne oldugu belli olmuyo malesef 3gunde patlak verdi

60 70 amper cikis gucu

SAKIN ALMAYIN..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Almayin bi iki sefer sarj etti bidahada etmedi cihaz ilk gun on numaraydi fakat sarji bittikten sonra doldurmaya gelmedi

60 70 amper cikis gucu

SAKIN ALMAYIN..

şoktaki üründen mi bahsediyorsun eğer öyleyse almayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

60 70 amper cikis gucu

SAKIN ALMAYIN..

şoktaki üründen mi bahsediyorsun eğer öyleyse almayacağım

Evet petrix marka sokta satilan ilk gun cok iyiydi 2 kere sarj etti telefonu fakat tekrar doldurmaya gelmiyo kullan at tarzi bisi :) yada bendekinde bi sorunda olabilir suanda 1 kere tam sarj ediyo ama iskence amper degeri bi 900 1000 leri gosteriyo bazende 50 60 amperlere dusuyo o zamanda sarj etmiyo icini actim pilastik urun 4 adet buyuk pil var uretim tarihide 2014

• Kardeşim almayın şunları telefonunuza zarar.Hem 10.000 mAh hemde 30 TL. Kaliteli 4000 mAh powerbankler 150 TL. Bu ürün 3 ay sonra batarya şişirir anakarta zarar verir.Bunlarda dalgalanma hat safhadadır.
  • 1huso1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10000 standart gibi oldu açıkçası. Asus 50-60 tl xiaomi de 45 tl gibi bir ücrete geliyor genelde. 4000 mah için 150tl ücreti neyi baz alarak söylüyorsunuz tam anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım arkadaş markaya para vermeyi tercih ediyor, ürüne bakmadan :D Çin'den aldığım power banklar ile telefonu şarj ediyorum(markasız power bank), telefonda sıkıntı yok. Hatta ayrıca 12volt to 5 volt voltaj regülatörü ile aküden direk telefonu da şarj ediyorum, onda da sıkıntı olmadı hiç.
  • Voltaj dalgalanmaları anakart ve bataryaya zarar en büyük etkenden bir tanesidir.Voltaj dalgalanmasını internette çok rahat bulup okuyabilirsin.Ben tavsiye etmiyorum.Orjinal bataryalar 60 TL'den başlarken ve küçük mAh sahipken 10,000 mAh 30 TL bir bataryanın düzgün voltaj dengesine nasıl sahip olabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

XİAOMİ'yi yurtdışından 45 liraya alcağınıza 50 lira verin yurtiçinden hemen kargoyla alın. 3 ayda garanti.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-10400mah-powerbank-mi-tasinabilir-sarj-206987170

ÜRÜN MUADİLDİR. KISA SÜRELİ FİYATTIR. ORJİNALİNDEN TEK FARKI FİYATI VE BANDROLÜ OLMAMASIDIR. GERÇEK 10400 mAh DEĞERİNDEDİR. ÜRÜN FİRMAMIZ TARAFINDAN KONTROL EDİLMİŞTİR VE 3 AY GARANTİLİDİR. ÜRÜNDEN EN UFAK BİR MEMNUNİYETSİZLİK SÖZ KONUSU OLURSA KOŞULSUZ İADE EDEBİLİRSİNİZ

Okumanız yok herhalde

• Bugün hiç anlamadığım halde bir arkadaş tavsiye etti.. Gidip öglen aldım... Telefon sürekli açık cep telim 3140 Mah... Şu anda 2 defa %10 civarı şarjlı halden FULL tam doldurdum 4 lambadan 2si halen yanıyor..

Bence güzel bir ürün...
  • Bu arada aldığımda zaten doluydu galiba. 4 lambası yanıyordu. Daha hiç prize takıp bu aleti şarj etmedim. Şu anda 3. şarjımı yapıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1huso1

Voltaj dalgalanmaları anakart ve bataryaya zarar en büyük etkenden bir tanesidir.Voltaj dalgalanmasını internette çok rahat bulup okuyabilirsin.Ben tavsiye etmiyorum.Orjinal bataryalar 60 TL'den başlarken ve küçük mAh sahipken 10,000 mAh 30 TL bir bataryanın düzgün voltaj dengesine nasıl sahip olabilsin.

Xiaomi, Asus, Romoss gibi bilindik markalarda hatta sizin bilmediginiz Pineng, Aukey gibi markalarda dahi voltaj korumasi mevcut. Turkiye deki batarya fiyatlarindan yola cikip 30 tl ye nasil kaliteli powerbank olur demek pek duzgun bir mantik degil...

• arkadaşlar napsam karar veremedim . 30 liraya harbiden ucuz ama elimizde patlar falan taklaya gelmeyelim
  • Xiaomi aldim.cok nemnunum.ben 16000 liği,arkadaşım 10400 lüğü aldi.2 aydir kullaniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Bu arada aldığımda zaten doluydu galiba. 4 lambası yanıyordu. Daha hiç prize takıp bu aleti şarj etmedim. Şu anda 3. şarjımı yapıyorum ...

Bende bugün aldım ikinci uğradığım şokta buldum. Yalnız benim cihazda öyle sizin dediginiz gibi 4 ışık filan yok bildiğin Led ekran var amper li yüzdelik bilgi veren cinsten iki farklı alet mi acaba

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.