Şimdi Ara

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
15.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    al diyosun yani, ben bunların ucuna led fener bağlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NINE

quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Sembole bakılırsa PETRIX marka

Sitesine bakılırsa da bu tip bir ürün yok
    PETRIX

Pan Film Ticaret

Tel: 0216 472 68 85

EVET MARKA DOĞRU PETRIX İTHAL EDİLMİŞ ÜRÜN AMA GERÇEK 10000 DEĞİL / GÖRÜŞTÜĞÜM BAYANDA ortalama 5000 .6000 gibi dedi, Yeni ithal edilmiş ürün şok için ve yakında n11 ve piyada görülebilirmiş bilginize soğudum açıkcası ozaman niye 10.000 yazıyorsunuz ilginç

Gerçek değeri 6000 se iyi. Xiaomi 10000 de gerçekte 6250 mah veriyor.

xiaomi 6250 veriyor deniliyor ama. Benim xiaomi 3 kere 2550 mah + 1 kere 1510 mah' lık pili tam dolduruyor. hesap yaparsak 6250den fazla çıkıyor.

O pillerin kapasitesi kullandıkça düşer. 2550 mah 2000 in altına düşmüştür.

• Dün 33 TL'ye Romoss 10400mah'ı aldık.
    Buna 30 TL verilmez.
  • Millet anca kapasite tartışmış.
    Fiyat tartışmış.
    Bu isin çok daha kaliteli yolu var ki ben öyle kullaniyorum.
    3 adet panasonic 3400mah ncr18650b pil sipariş ediyorsunuz. Gercek degerini veriyor. Tabi pilden cektiginiz akıma göre verim değişir. Ayrica kullanilan elektronik devrenin cutoff voltajida kapasite kullaniminda etkin roll oynar.

3 adet 3400 mah totalde 10200 yapiyor. ve 1amper sarj ile cutoff 3.3v iken rahatlikla 8500 net kapasite veriyor
    2amper şarjda net 8200 veriyor
    Maliyeti 14 dolar

Xiaomi düşük kapasite veriyor çünkü cutoff voltaji 3.5v 6200-6300gibi kapasite verebilir max.
    Xiaomi nin içini açıp cutoff voltajini ayarlayan direnci degistirerek 3.3 yapip daha fazla kapasite de elde edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 10 Şubat 2016; 16:03:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın, al demiyorum; yani bu ürünü de alsan xiaomi'yi veya Asus zenpower'ı da alsan 10000 mah üründen alacağın kapasite 6000-6500 mah arası olacaktır, bunu belirtmek isedim.

Bu arada led fener için kullanmak mantıklı, güzel bir led lamba bulursanız gayet işe yarar bir çözüm olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Link alabilir miyiz

http://www.amazon.com/gp/product/B00MLVPOWK?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_7&smid=AVWEWK27WU24S

yeni üyelere 10+5 dolar hediyesi var. 20 dolara gelmiş olur sana oda 55 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Almayın aldırtmayın paranızı çöpe atmayın 45 TL ye

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

kargo ücretsiz orjinal

Link çalışıyor.

Ürün adı: Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank For Smartphone
    ★★★★★ 4.8 (893 Reviews) | Product ID: 923637 Sold: 42381

Sold Out Currently!
    Price: 47.32TL
    Ship From:CN Direct
    Shipping: Free shipping To Turkey via Standard Shipping 7-25 business days
    Color:Silver

Mobilde linki açabilen var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Kapimin dibindeki soktan almak varken taa yurd disindaki sitelerden neden alalim hem xiomi dediginizde cokmu kaliteli 10 binlikmi sanki hepsiburadaki yorumlari okudum 2 kere sarj ediyo g3 diyenler var 3binlik batarya 2 kere sarj ettimi 6mah yapar oda degisen ne varki sanki niye yurd disina yonlendiriyosunuz insanlari anlamis degilim

Kalite ayrı kapasite ayrı. Evet xiaomi çok kaliteli dandik mallara göre. İçerisindeki piller hepsi LG,Sanyo,Panasonic gibi markalar. Şoktakinde no-name batarya vardır. 50 kullanımdan sonra kapasitesi yarılanırsa şaşırmamak lazım. Şu an xiaomi yurtdışı linki atmak saçma, çok pahalı zaten. Yurtiçinden de aşağı yukarı yurtdışı fiyatına alırsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-orjinal-xiaomi-10000-mah-powerbank-yeni-model-pluskilif-hediyeli-268724848/detay/

Hocam linkteki satıcı güvenilir mi alınır bu ?

• TEnano kullanıcısına yanıt
    mantıklı aklıma gelmemişti teşekkürler
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Kapimin dibindeki soktan almak varken taa yurd disindaki sitelerden neden alalim hem xiomi dediginizde cokmu kaliteli 10 binlikmi sanki hepsiburadaki yorumlari okudum 2 kere sarj ediyo g3 diyenler var 3binlik batarya 2 kere sarj ettimi 6mah yapar oda degisen ne varki sanki niye yurd disina yonlendiriyosunuz insanlari anlamis degilim

Kalite ayrı kapasite ayrı. Evet xiaomi çok kaliteli dandik mallara göre. İçerisindeki piller hepsi LG,Sanyo,Panasonic gibi markalar. Şoktakinde no-name batarya vardır. 50 kullanımdan sonra kapasitesi yarılanırsa şaşırmamak lazım. Şu an xiaomi yurtdışı linki atmak saçma, çok pahalı zaten. Yurtiçinden de aşağı yukarı yurtdışı fiyatına alırsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-orjinal-xiaomi-10000-mah-powerbank-yeni-model-pluskilif-hediyeli-268724848/detay/

Hocam linkteki satıcı güvenilir mi alınır bu ?

% 100 yorum almis guvenilir gorunuyor.

• Arkadaşlar Denizli'deki bir Şok Mağazası'na gidip sordum. Ürünün daha Türkiye'ye gelmediğini. 1 hafta sonra geleceğini ve aynı fiyattan satılacağını söyledi. Sanırım bu yüzden başka alabilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksel

Arkadaşlar Denizli'deki bir Şok Mağazası'na gidip sordum. Ürünün daha Türkiye'ye gelmediğini. 1 hafta sonra geleceğini ve aynı fiyattan satılacağını söyledi. Sanırım bu yüzden başka alabilen yok.

Dün hüsranla gittiğim şok mağazasındaki kasiyere biraz ümitsiz bir halde gözlerine bakarak kısık bir sesle dile getirdiğim power adaptör kaldımı sorusuna, kasiyer kendinden emin olmayan ama bir okadarda geleceğini taahhüt edercesine gümrük ile ilgili bişeyler dedi yarın gelecek dedi ve o yarın cümlesiyle anlık bir sevinç yaşadığım doğrudur fakat yine bugün belki bulamayacağımı düşünmenin verdiği duygusal kıriz tabi bir başka

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Dün 33 TL'ye Romoss 10400mah'ı aldık.
    Buna 30 TL verilmez.

Bu fiyata ben göremedim nereden nezaman aldınız yine bu fiyata bulma şansımız var mıdır ?
  • quote:

quote:

Buna 30 TL verilmez.

Bu fiyata ben göremedim nereden nezaman aldınız yine bu fiyata bulma şansımız var mıdır ?

http://forum.donanimhaber.com/m_114323691/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Buna 30 TL verilmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_114323691/tm.htm

Alıntıları Göster
    Lütfen şu ürünü nasıl alabilirm Allah rızası için biri yardım etsin 3 usb girişli 20.000 süper

http://m.gearbest.com/power-banks/pp_275628.html

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanozer -- 11 Şubat 2016; 10:53:10 >

• ersanozer kullanıcısına yanıt
    alan birisi s6yı 7 kere şarj etti demişte yalan bence 30 liraya alıp denenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

alan birisi s6yı 7 kere şarj etti demişte yalan bence 30 liraya alıp denenebilir

Hocam hiç dişarıdan ürün almadım yabancı sitedende nasıl ürün alınır pek bilmem cahilim o yönden bu işin yol yordamı nedir acaba

Alsam diye düşündüm elde patlama olayıda var ama 3 usb ve yorumlar cazip geldi gibi
  • ersanozer kullanıcısına yanıt
    Anladım gearbest sitesini bilmiyorum ama amazon aliexpress banggood dan alabilirsiniz iade etme şansınızda var gearbesti bilmiyorum sorun olmaz yani müstakil evi olan tanıdık birinin adresini verin derin veya tanıdık dükkan sahibi falan apartman olunca giriştede posta kutusu yoksa kargoyu atıp gidiyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.