Şimdi Ara

UNİPOWER POWERBANK 10.000 MAH ŞOK MARKET 30 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
15.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

değiştirme seçeneği olmayan fişi faturasını atmış arkadaşlar kasasını açarsa eğer pillerin markasını yazabilir mi ? Foto da olur. Gerçi bulamıyoruz ama ilerde denk gelirse aklımızda bulunsun iç yapısı nasıl piller ne marka. :)

yazilimci piller cok buyuk 4 adet torpil gibi marka filan hicbi yazi yok uzerlerinde ben alirken agirlik hesabi yapmistim tavsiyem asus 10000 lik ucuza dusurup alman cunki verdigi amper 50 60 lara dusuyo bazende 800 900 lere cikiyo bendeki sorunlu ciazda olabilir aliyosan el feneri aliyomus gibi al isigi baya iyi :))

Anladım hocam sağolasın. Denk gelirse alsam mı acaba dedim de, pilin üstünde bile marka yazmıyorsa full fason ürün diyebiliriz. :D Keşke zamanında asus uyguna satılırken alsaymışım 49'a greepower falan vardı bimeks de o nu da övüyorlardı orta segment için samsung pil mi ne kullanıyormuş. Onu da almadım sonra fiyatı 80TL dediler. Fırsatları hep kaçırdık. :)

• Şok dan ürünü aldım 29.90 tl ( 30 ) Ciazı evde doldurdum Sonra iki defa iphone 6 telefonumu şarjı %1 de iken bağladım 100 e kadar olmak kaydı ile 2 defa doldurdum Sadece 2 led lamba söndü Alacak arkadaşlara belki fikir olur ben memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivaanc -- 3 Mart 2016; 19:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı almıştım ben de, ilk önce full şarj ettim, z5p yi yüzde 1 den 56 ya kadar doldurup kapanınca iade ettim. 3450 Mah pili en azından 1.5 kere şarj eder diye ümit ediyordum...

• ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    link ölü değil. çalışıyor.
  • Daha önce buraya yazmıştım.

Şok mağazası ilgilenmeyip Panfilm firmasına yönlendirdi. Aradım durumu anlattım, 1 defa tam 2.defa da %70 şarj yapıp kapanıyor diye belirttim. Telefon Zenfone 5 ve 2100mA bataryası var. Normal şartlarda en az 3 defa doldurması lazım fireyle beraber. Bunu anlattım ısrarla 3-4 defa tam doldurup boşaltıp deneyin dediler neticede firma ürünü göndermemi istedi ve yerine aynı ürünün yenisi geldi.

Sonuç yine aynı. Batarya toplar belki diye 15 gündür deniyorum sonuç değişmedi. 1 defa tam 2.de %70 civarı dolduruyor. Firmaya tekrar geri gönderiyorum yarın, ister yenisini göndersinler ister göndermesinler umrumda bile değil. Anlamadığım bu firma Petrix adı altında üretim yapıyor ve Mediamarkt ta satılıyor acaba onlarda mı aynı yoksa düzgün mü bilemedim.

Bu arada 2 gün önce Kipa Gaziemir mağazasından uzun süredir takip edip fiyatının düşmesini beklediğim TRUST Urban Revolt marka 10400mA kapasiteli ürünü 54.90 TL ye aldım. İlk açtım 2 ışık yanıyordu bilgisayara bağlayıp tam dolum yaptım. İlk şarjı olmasına rağmen şimdiye kadar 3 tam dolum yaptı ve 1 ışık daha yanıyor. 1 defa daha doldurur mu bilemiyorum yarın neticelenir.

Sonuç Romoss, Xiaomi,Asus ve Trust varken çöp ürünler alıp maceraya gerek yok.

• 18650 pilmi mevcut bunların içerisinde ?
  • ben bundan aldım peki bunu nasıl şarj ediyoruz ? şarj edemiyorum?
  • selam arkadaşlar az önce şok marketten bu powerbankı aldım ve eve gelince araştırmak istedim şu an telefon şarjda 2540 mAh telefonum ve telefonu bir defa şarj ettim şarj işlemi tamamlandığında 4 adet led ışıktan birisi söndü normal olarak...Bakalım telefonu 3.7 defa şarj etmesi lazım ama ben 3 defa şarjına kabulum size yine haber veriririm :D :D :D:
  • 30 lira diye ben de riske atıp aldım, bakalım ne olacak.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Özellikle ilk 3-5 şarj döngüsünden sonraki sonuçları paylaşmanızı merakla bekliyorum.
  • Bende bu gün denk geldim ve aldım, bakalım nasıl bir şey çıkacak

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Tabii ki.

• Selam tekrardan,

İlk 2 şarjdan sonra özetle sonuçlar, ilk şarj için 5100, ikinci şarj için 4100 mah'dan sonra alet kapandı... Sürpriz beklemiyordum, 2-3 şarj daha denerim bakarız artık.

Ayrıca aynı anda 2 telefon bağladım, aletten duyulabilir bir fıslama sesi yükseldi. Artık pillerden mi yoksa aletteki elektronik devreden mi bilemiyorum... Korktum birini söktüm telefonun, patlar matlar evi yakarız neme lazım..

• robotica R kullanıcısına yanıt
    O ince fıslama sesinin kaynağı kalitesiz elektronik devreler olsa gerek. Bende GLP marka 3000 mah power bank var, onda da kimi zaman bu fıslama oluyor fakat henüz bir sıkıntı çıkarmadı.

Sizdeki üründe performans düşüşü, diğer kullanıcıların önceki yorumlarından anlaşılıyordu. Umarım iade etmede sorun yaşamazsınız.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    2 şarj döngüsü daha yapayım, eğer verimi %60-65 in üzerine çıkamazsa iade.

• kivaanc kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda ilginç bir şey var. İçindeki pil %90 oranında boşaldığı zaman 3 dişe düşüyor lambalar. %95 boşaldı mı 2 dişe, %98 boşaldı mı 1 dişe, %99 oldu mu yanıp sönüyor, 2 dakika içinde de kapanıyor.

Ben de anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.