Şimdi Ara

unity3d hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette duzgun bilgi bulamadim. Unity ogrenmek istiyorum ama bilgisayarim iyi degil. i5 7200u ve r5m430 var. Unity kendi sitesinde sistem gereksinimlerini yuksek gostermemis ama unity kullanirken sistemin saglam olmasi gerekiyor diye postlar okudum internette. 3d modelleme ve render islerine girmezsem unity rahatca calisir mi benim alette? 3d modelleme ve render vs isler icin nasil bi pc lazim minimum

• Ryzen 5, 16 gb ram. Unity için ayrı ssd. Ayrıca 1gb disk. İnternetten toplayacağın çer çöp için.

De sen ne oyunu yapmak istiyorsun. Olmayan ingilizce ile, mesela bir counter strike çakması yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Ryzen 5, 16 gb ram. Unity için ayrı ssd. Ayrıca 1gb disk. İnternetten toplayacağın çer çöp için.

De sen ne oyunu yapmak istiyorsun. Olmayan ingilizce ile, mesela bir counter strike çakması yapamazsın.
    mobil icin platform oyunlari, text tabanli oyunlar vb. Oyun motorunu öğrendikçe bu planlar degisebilir tabiki. Ancak elimdeki u serisi i5 ve r5 m430 gibi kötü bi kartla unity icin ugrasmak gereksiz galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerim var

mobil icin platform oyunlari, text tabanli oyunlar vb. Oyun motorunu öğrendikçe bu planlar degisebilir tabiki. Ancak elimdeki u serisi i5 ve r5 m430 gibi kötü bi kartla unity icin ugrasmak gereksiz galiba...

Alıntıları Göster
    2D oyunlar çok rahat yapabilirsin. Sorun olmaz.
  • i5 3450 dandik ekran kartlı pc'de sorunsuz geliştirmiştim tabi o zaman Unity 4-5 ilk çıkışı falandı. Şu an nasıldır bilmem.

Ama sistem gereksinimi geliştirdiğin oyuna göre değişiyor. Mobil oyun geliştirsin sıkıntı yok.
  • Pardon tam tersini anlamışım.

Olur, o makina ile olur. Mobil oyun yapabilirsin rahatlıkla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.