Şimdi Ara

Üniversite 2. sınıfta tekrardan YGS/LYS'ye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var. Ama kesin cevaplar istiyorum çünkü başvurdum ama ya sınavlara gireceğim ya girmeyeceğim. Ben 4 senelik işletme bölümünün 2. senesini bitirdim bu sene. YGS'ye girdim puan tatmin etti LYS 1-3'e başvurdum. Şimdi sormak istediğim ben LYS sonuçlarım açıklanacak ve tercih yapacağım. Tercih listemi doldurup gönderdiğim anda(tercih sonuçlarının gelmesini beklemeden) bulunduğum üniversitedeki kaydım siliniyormuş. Bu konuda kesin bilgisi olan ve aynı benim gibi tercih yapan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var. Ama kesin cevaplar istiyorum çünkü başvurdum ama ya sınavlara gireceğim ya girmeyeceğim. Ben 4 senelik işletme bölümünün 2. senesini bitirdim bu sene. YGS'ye girdim puan tatmin etti LYS 1-3'e başvurdum. Şimdi sormak istediğim ben LYS sonuçlarım açıklanacak ve tercih yapacağım. Tercih listemi doldurup gönderdiğim anda(tercih sonuçlarının gelmesini beklemeden) bulunduğum üniversitedeki kaydım siliniyormuş. Bu konuda kesin bilgisi olan ve aynı benim gibi tercih yapan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkür ederim.

tercih sonucu bir yer kazanırsan kazandığın okula yazılmak için şu an okuduğun okuldan kaydını aldırman gerekiyor. kazanamazsanda şuanki haline devam edeceksin. kaydınıda yılın istediğin zamanı sildirebiliyorsun. sadece zevk için girenler bile var tercihler sonuçlanmadan kayıt silinmesi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var. Ama kesin cevaplar istiyorum çünkü başvurdum ama ya sınavlara gireceğim ya girmeyeceğim. Ben 4 senelik işletme bölümünün 2. senesini bitirdim bu sene. YGS'ye girdim puan tatmin etti LYS 1-3'e başvurdum. Şimdi sormak istediğim ben LYS sonuçlarım açıklanacak ve tercih yapacağım. Tercih listemi doldurup gönderdiğim anda(tercih sonuçlarının gelmesini beklemeden) bulunduğum üniversitedeki kaydım siliniyormuş. Bu konuda kesin bilgisi olan ve aynı benim gibi tercih yapan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkür ederim.

tercih sonucu bir yer kazanırsan kazandığın okula yazılmak için şu an okuduğun okuldan kaydını aldırman gerekiyor. kazanamazsanda şuanki haline devam edeceksin. kaydınıda yılın istediğin zamanı sildirebiliyorsun. sadece zevk için girenler bile var tercihler sonuçlanmadan kayıt silinmesi olmaz

hocam bende aynı sizin gibi düşünüyodumda bu 2. senesinde tekrardan sınava girenler kayıtlarını dondurarak giriyolarmış ben o yüzden sordum. kesinmidir acaba söylediğiniz şey vrsayım değil dimi?

• bir şey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.