Şimdi Ara

Üniversite 2. Sınıfta Ygs/lys ye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve 2. sınıfta tekrar girmeyi düşünüyorum.Aranızdan tekrar girip,bölüm değiştirenler oldu mu?
    Neler yapmalıyım?Net arttırmakta istiyorum.
    Amacım,daha iyi bir bölüme gidebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howtorootmyself -- 15 Şubat 2016; 8:27:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ben 2yıllık okula sınavsız geçişle geçtim şimdi 2.sınıfım üniversite sınavı girmeyi düşünmeyi bırak mühendislik kazanacağıma inanırken sen neden yapamayasın benden ne eksiğin var kardeş düşünmene gerek yok gir yap ve istediğin bölüme geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mühendislik okumak istiyorum.Ama bilmiyorum.Ya bu seferde kötü bir sonuçla karşılaşırsam?
    Ailem ve çevrem ilk. Mat. Öğrt. Diretiyorlar.
    Bu bölümden o kadar çok sıkılıyorum ki.

• Kimsye söylemene gerek yok yada söyle sık sık konusunu açma öylesine girecekmiş gibi davran iyi sonuç çıkarsa ailenin aklındaki ne bilmiyorum ama daha iyisi olacağıniçi bi şey diyeceklerini sanmıyorum olmazsada zaten fazla takmamıştın

• Rehberlik konusunda gerçekten iyisin.İnşallah hedefine ulaşırn ki bence fazlasıyla yapacaksın bunu.Şuan sınav için ne yapıyorsun?
    Ben, palme ygs lys fizik çözüyorum.Geometri de temelim olmadığı için fem ygs lys sb var.Birde biyoloji için yine palme var ygs lys konu anlatım ve sb.

• Yaptım ve oldu. İü elektrik elektronik müh. okuyordum hiç sevmediğim halde ailem yüzünden.onlara söylemeden sınava hazırlandım suan hayalimdeki okul olan ankara hukuk 4. Sınıf öğrencisiyim insallah bu sene bitecek.sınava gireceğini ailenden ve memleketinden hiçbir arkadasına bahsetme ta ki sınav açıklanıp isteidğin sonucu elde edene kadar.bir de ben sınıfı geçmeyi garantilemiştim ilk dönem ortalamayı az yüksek tuttum 2.dönem de pek sallamamıştım dersleri gano 2 2.00 ın altında olmadıgından sınıfı da geçiyordum yani lys yi yapamasam bile içim rahat olacaktı sınava bu rahatlıkla gitmiştim taktiğim tuttu hem de türkiye geneli derece yaparak.istersen önünde kimse duramaz kardesim.Allaha emanet kolay gelsin

• Sizin adınıza çok sevindim.Ne kadar güzel bir başarı göstermişsiniz.İnsan,sevmediği bir durumun içindeyse kimse onu kurtarmıyor.Yine,kendi kendini kurtarıyor.Bu yıl bunu farkettim.Ancak
    ben kendimi kurtarırım dedim.Sizin de yaptığınız gibi.Gerçekten,adınıza çok mutlu oldum.Başarılarınızın devamını dilerim.Bu yazdıklarınızı hiç unutmayacağım.Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howtorootmyself -- 22 Şubat 2016; 7:22:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Kendini dinlersen yapamayacağın şey yok.Bir gün hedeflerine ulaşırsan ki inanıyorum ulaşacağıma buradan yaz bana.Allah yolunu açık etsin kardesim sağlıcakla kal

• Birgün hedefime ulaşırsam kesinlikle size yazacağım.Gerçekten çok teşekkür ederim kendimi çok daha iyi hissediyorum.Sizinde yolunuz açık olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.