Şimdi Ara

Üniversite alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın üni.için alışveriş yapmaya gidiyorum , Konya Meramda okuyacağım , daha öncelerden tecrübesi olanlar ne almamı önerirler ?

• ne alamayı düşündüğünü yazdın mı ben mi göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulquiorra1 -- 22 Eylül 2009; 13:29:17 >
  • bi defter al büyük tüm dersleri onla idare edersin
    başkada bi şeye gerek yok giyime harca
  • Herkesin İhtiyacı

Üniversite alışverişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapras

Yarın üni.için alışveriş yapmaya gidiyorum , Konya Meramda okuyacağım , daha öncelerden tecrübesi olanlar ne almamı önerirler ?

yurtta kalacaksan askı al(elibse askısı ve yapışkanlı askılar var onlardan) , ayna al , tarak götür, saç krutma makinesi götür, banyo için ilif götür, top oynamak için eski bi spor ayakkabı götür ,el ve banyo havlusu , nevresim takımı, el feneri elektrikler kesilir konyada bazen, tuvalet kağıdı, ıslak mendil masayı felan silmek için, laptop varsa götür kesin yoksa da aldır , koli bandı al gelirken kutu mutu yaparan işe yarıyor, şemsiye götür...
    şimdilik bunlar aklma gelenler
    hah bide mont götür, bi tane a4 spiralli defter al 6 bölümlü olanlar varya kalınlar ondan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 22 Eylül 2009; 13:35:33 >

• Konya danım ben hangi şehirden geleceğine bağlı.. sıcak iklimli biryerden geliyorsan güzelce bir mont al:D:D
  • bende giysi alıyorum anasını satıyım alışveriş merkezinde 100 den aşağı sweat yok yazık günah bir kumaş parçasına 100 tl verilirmi pazardan alsak olmaz yurtdışından alıyorum bende 50-60 tl ye yapcak bişey yok TR çok pahalı gittigidiyordakiler çakma mağazadakiler pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Waikiki ' güzel giysiler var , ben gömlek , pantolon ve kazağı 25'er TL ye aldım.
    Kazak ve pant. çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben böyle hayatın

bende giysi alıyorum anasını satıyım alışveriş merkezinde 100 den aşağı sweat yok yazık günah bir kumaş parçasına 100 tl verilirmi pazardan alsak olmaz yurtdışından alıyorum bende 50-60 tl ye yapcak bişey yok TR çok pahalı gittigidiyordakiler çakma mağazadakiler pahalı

100 tl sweat tam benim aradıklarımdan nerede satılıyor markası ne? 10-15 düzine sipariş vericem pm atarsan sevinirim.Sokakda klon gibi gezmekten bıktım.Farkım olsun istiyorum.200 de olsa alacam farkım olsun milletten.
  • manisa salihliden gelcem ben oda sıcak bir yer sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukela

quote:

bende giysi alıyorum anasını satıyım alışveriş merkezinde 100 den aşağı sweat yok yazık günah bir kumaş parçasına 100 tl verilirmi pazardan alsak olmaz yurtdışından alıyorum bende 50-60 tl ye yapcak bişey yok TR çok pahalı gittigidiyordakiler çakma mağazadakiler pahalı

100 tl sweat tam benim aradıklarımdan nerede satılıyor markası ne? 10-15 düzine sipariş vericem pm atarsan sevinirim.Sokakda klon gibi gezmekten bıktım.Farkım olsun istiyorum.200 de olsa alacam farkım olsun milletten.

Sen heralde büyük alışveriş mağazalarına gitmedin istanbul,izmir,ankaradakiler git bak ünlü markalara 300 e 500 e de bulursun herkesden farklı olursunEnayi damgası yersin

• quote:

quote:

quote:

Sen heralde büyük alışveriş mağazalarına gitmedin istanbul,izmir,ankaradakiler git bak ünlü markalara 300 e 500 e de bulursun herkesden farklı olursunEnayi damgası yersin

Marka ver kardeşim bana Yakında SS gösteririm size...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Marka ver kardeşim bana Yakında SS gösteririm size...

bi alın fotosu rica etsem

• tommy hilfiger,gap,lacoste,banana republic,nautica,diesel,guess,burberry,american eagle vs.
  • LACOSTE veya banana republic COMİNG SOON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.