Şimdi Ara

Üniversite Anılarınızı Yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum önce açıldı mı aramaya yapmaya da üşendim. Evet herkes üniversite anılarını yazsın çok merak ediyorum üni nasıl bişey. Ve bana biraz bilgi verin ev mi daha iyi yoksa yurt mu?

• Nickinden ötürü üşenmeyip yazıyorum

Profesör aynı zamanda bölüm dekanı dersimizdeyken o derste el kaldırarak o konu hakkında düşüncemi söyledim ve sarfettiğim cümleler içinde total kelimesinide kullandığımda hocanın yok 'Opet' deyip ardından attığı kahkalar sonrasında güliyim mi a.k deyişimdir. Sesim biraz fazla çıktı herhalde çünkü tüm sınıf duydu ama hoca kendi güldüğü için o duymadı Allah'tan. duysaydı atılmış olurdum herhalde okuldan.

Aklıma gelen bir diğer anı ise ;

Arkadaş cemaat evinde kalıyordu, cemaat evinde ki abiyle tartışmış kavga etmişler geldi bu bize anlattı durumu. Çocuk evden çıkmış olduğu halde eşyalarını vermiyormuymuş ne bizde eve girmeye karar verdik. Evet evde kimse yoktu uyanık abi bide ışığı açık bırakmış akıllı ya. Kartla kapıyı açtık , eşyalar arasında masa sandalye vs. vardı neyse bunları indirdik şahsi özel arabada yok mecburen dolmuşa binicez eşyalarla caddeden geçiyoruz tüm herkes bize bakıyor çekyat vs. var biz yerin dibine girdik zar zor dolmuşa attık kendimizi ama ilk durakta 10 tane kız felan bindi arabaya bildiğin sıvadık yani.

Daha çok anı var ama şuan aklıma gelenler bunlar

• geçen ders arasında çıkıp kafede çay içtik arkadaşlarla
  • Matematik dersinde hoca h değişkenini "ha" diye okuyor, bir an boş bulunup "yav ha ha" dedim, biraz sesli söylemiş olacağım ki öndekiler ve arkadakiler gülmüştü baya Bu da böyle bir anımdır işte
  • Üniversitedeyken 6. kat bilmem kaçıncı derslikte yapılacak sınavımız için salonun önünde kapıların açılmasını bekliyoruz... Herkes harıl harıl ders notlarına son bi göz atıyor benim dünya pipimde değilken duvarlardaki tablolara takıldı gözüm hepsini inceledim hiç bi şey ifade etmiyor... sanki 4 yaşındaki çocuğun eline vermişin fırçayı tuvali karalayıp durmuş dersin... Neyse herkese arkam dönük, ellerim köy muhtarı gibi arkada bağlı vaziyette arkadaşlarım da beni dinliyormuşcasına saydırmaya başladım... "Lan bu ne ..kim şeydir" böyle hangi at ...rrağı çizmiş ki bunu... Böyle sanat mı olur? Sığırın birisi karalamış sanat diye duvarlara asmışlar... Biz şimdi burdan ne anladık? hiç bi şey" "bi şey anlayan varsa bana da anlatsın" şeklinde söyleniyorken bi ara hafif bi sessizlik oldu sınavı yapacak hoca salonun anahtarıyla gelmiş tam kapıyı açacakken beni duymuş ben bu hocanın sesiyle kendime geldim... Sen ne dediğinin farkında mısın? sanata saygın yoksa da insana saygın olmalı vs vs... o saçma bulduğun şeyler benim eserlerim ve ben de bu okulun mezunuyum dedi... Meğer karı güzel sanatlar hocasıymış... Sınavımız siyaset bilimi dersindendi ama o gelmiş sınavı yapmaya... Zaten siyaset hocası gelse onun ağzı benden de bozuk olduğundan sorun olmazdı... Karıya hiç cevap vermedim... bi bakıma iyi de oldu dedim içimden sen de öyle saçma sapan şeyler çizmeseydin dedim... sınavda da göz göze gelmeden bi şeyler karalayıp çıktım... Karıyı da bi daha hiç görmedim okulda... zaten sınavdan sınava gidiyodum...

Neyse bu da böyle bir anımdır işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Nickinden ötürü üşenmeyip yazıyorum

Profesör aynı zamanda bölüm dekanı dersimizdeyken o derste el kaldırarak o konu hakkında düşüncemi söyledim ve sarfettiğim cümleler içinde total kelimesinide kullandığımda hocanın yok 'Opet' deyip ardından attığı kahkalar sonrasında güliyim mi a.k deyişimdir. Sesim biraz fazla çıktı herhalde çünkü tüm sınıf duydu ama hoca kendi güldüğü için o duymadı Allah'tan. duysaydı atılmış olurdum herhalde okuldan.

Aklıma gelen bir diğer anı ise ;

Arkadaş cemaat evinde kalıyordu, cemaat evinde ki abiyle tartışmış kavga etmişler geldi bu bize anlattı durumu. Çocuk evden çıkmış olduğu halde eşyalarını vermiyormuymuş ne bizde eve girmeye karar verdik. Evet evde kimse yoktu uyanık abi bide ışığı açık bırakmış akıllı ya. Kartla kapıyı açtık , eşyalar arasında masa sandalye vs. vardı neyse bunları indirdik şahsi özel arabada yok mecburen dolmuşa binicez eşyalarla caddeden geçiyoruz tüm herkes bize bakıyor çekyat vs. var biz yerin dibine girdik zar zor dolmuşa attık kendimizi ama ilk durakta 10 tane kız felan bindi arabaya bildiğin sıvadık yani.

Daha çok anı var ama şuan aklıma gelenler bunlar

Ahahaha rezil olmuşsunuz :D Ayrıca kalmam için para verseler bile cemaat evinde kalmam.

quote:

geçen ders arasında çıkıp kafede çay içtik arkadaşlarla

Çok sürükleyiciymiş kardeş :D

quote:

Matematik dersinde hoca h değişkenini "ha" diye okuyor, bir an boş bulunup "yav ha ha" dedim, biraz sesli söylemiş olacağım ki öndekiler ve arkadakiler gülmüştü baya bu da böyle bir anımdır işte

:)

quote:

Üniversitedeyken 6. kat bilmem kaçıncı derslikte yapılacak sınavımız için salonun önünde kapıların açılmasını bekliyoruz... Herkes harıl harıl ders notlarına son bi göz atıyor benim dünya pipimde değilken duvarlardaki tablolara takıldı gözüm hepsini inceledim hiç bi şey ifade etmiyor... sanki 4 yaşındaki çocuğun eline vermişin fırçayı tuvali karalayıp durmuş dersin... Neyse herkese arkam dönük, ellerim köy muhtarı gibi arkada bağlı vaziyette arkadaşlarım da beni dinliyormuşcasına saydırmaya başladım... "Lan bu ne ..kim şeydir" böyle hangi at ...rrağı çizmiş ki bunu... Böyle sanat mı olur? Sığırın birisi karalamış sanat diye duvarlara asmışlar... Biz şimdi burdan ne anladık? hiç bi şey" "bi şey anlayan varsa bana da anlatsın" şeklinde söyleniyorken bi ara hafif bi sessizlik oldu sınavı yapacak hoca salonun anahtarıyla gelmiş tam kapıyı açacakken beni duymuş ben bu hocanın sesiyle kendime geldim... Sen ne dediğinin farkında mısın? sanata saygın yoksa da insana saygın olmalı vs vs... o saçma bulduğun şeyler benim eserlerim ve ben de bu okulun mezunuyum dedi... Meğer karı güzel sanatlar hocasıymış... Sınavımız siyaset bilimi dersindendi ama o gelmiş sınavı yapmaya... Zaten siyaset hocası gelse onun ağzı benden de bozuk olduğundan sorun olmazdı... Karıya hiç cevap vermedim... bi bakıma iyi de oldu dedim içimden sen de öyle saçma sapan şeyler çizmeseydin dedim... sınavda da göz göze gelmeden bi şeyler karalayıp çıktım... Karıyı da bi daha hiç görmedim okulda... zaten sınavdan sınava gidiyodum...

Neyse bu da böyle bir anımdır işte...

Hoca güzel miydi bari. Telef olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBHooligan -- 20 Ekim 2012; 20:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haka35

Bir solukta okudum hocam, herkesin başına gelmez böyle şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ø
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

quote:

biz okulda her gün yapıyoruz bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

quote:

biz okulda her gün yapıyoruz bunu

Şanslısınız vallaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.