Şimdi Ara

Üniversite bölüm kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konu şöyle 20 yaşına girdim. bu sene ygsye girdim ve tercih yapmadım sözelden puanım 265 idi amacım zemin hazırlamaktı. şimdi tekrardan dershaneye yazıldım ve 350 400 yapmak olcak hedefim ama kafamda hangi bölüme gidicegimi bilmiyorum matematik bana çok ters aramız iyi degildir. sizin okuyupta veya tercih edipte pişman olmadıgınız bölümleri yazarmısınız getirisi iyi olan türkiye şartlarında tutulan bir bölüm bende ona göre kafama hedef sokayım

not : izmirdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentcity -- 26 Eylül 2012; 18:59:34 >

• konu güncel benim için çok önemli arkadaşlar
  • aman ha yardımcı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentcity

aman ha yardımcı olursunuz

Valla dostum,başkasının dediğiyle olmaz bu iş.Demek isteğin güzel bir bölüm(herkes bunu istiyor)ama şöyle bir durum var zevkler ve renkler tartışılmaz.Kafanda ben hangi işi yapabilirim diye sor.Hatta 2012 klavuzunu indir.(oradan güzel bölümlere bakıp araştırabilirsin kendine göre)
  • çok teşekkür ederim kardeşim tam olarak adı ne ona göre aratıyım
  • http://uni.yandex.com.tr

Burada bölümler, puanlar vs. güzel bir tablo halinde ama bölümlerin açıklamasını kendin bulacaksın.
  • Girmek istediğim 2 bölümde mf 4 den öğrenci alıyor , matematik de hiç yok bende ama başladım bakalım ne olacak , konuyu hortlatıcam zamanı gelince bakalım oluyor muymuş , olmuyor muymuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Girmek istediğim 2 bölümde mf 4 den öğrenci alıyor , matematik de hiç yok bende ama başladım bakalım ne olacak , konuyu hortlatıcam zamanı gelince bakalım oluyor muymuş , olmuyor muymuş

hangi bölümler onlar , link için teşekkür ederim kardeşim
  • lise son sınıfım ben de matematikten birşey anlamıyordum okula güzel anlatan bir hoca geldi herşeyi çok güzel anladım. sorun sen de değil anlatamayan hocalarda çalışırsan başarırsın, çoğu unv. bolumlerinde matematikten az da olsa anlayan ÖĞRNCİ istiyor , Allah yardımcın olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.