Şimdi Ara

Üniversite bölümümü değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Arel Üniversitesinde tam burslu bankacılık ve finans 4 yıllık okuyorum.2.sınıfım.Hiç memnun değilim. İibf olmadığı için kpss a ya giremiyorum. Bide özel okul olması özel sektörde dezavantajdır heralde.Eğitimi kötü 2.sınıfım ama bişey bilmiyorum vs. Yaşım biraz çok. Yeni bi yer kazanırsam 22 yaşında üniversiteye başlamış olurum.18 yaşında başlamış birine göre 4 yıl kaybetmiş olurum. 4 yıl az değil bence.Şuanki bölümümün adını söylediğimde o ne kaç yıllık falan gibi şeyler duyunca sinir oluyorum. Mühendislik yazabilirim,bitirince en azından ''mühendis'' gibi bir ünvanın oluyor bu önemli bence.

Bu saatten sonra küçük şehirlerde düşük puanlı mühendislikler kazanabilirim.Özelde kötü şartlarda da olsa iş bulup sonra ilerleyebilir miyim acaba?Yada matematik bölümü yazsam en kötü ihtimalle özel ders veririm,dershanede çalışırım,o sırada kpss ye hazırlanabilirim.

Yada ikinci yılımı bitirince düz önlisans diploması alabiliyorum.Ama bölümsüz önlisans oluyo.Kpss de herhangi bi önlisans bölümünden mezun olma şartı ile alan yerlere girilebilir. O diplomayı alıp bi işe girip çalışırken kpss ye mi hazırlansam?

Yada bölüme devam edip bankalara falan girmeye mi çalışayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.