Şimdi Ara

Üniversite de not ortalaması kasma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bişey yok ,her sınavdan çıkışımda 3.60 yaparım ki kanki diye diye 3.18 ortalamayı zor yaptım.Tamam bütsüz geçtik ama 4 kredili bi dersten cc 'le geçmek bile koyuyor çünkü ders hem basit hemde anlayabildiğim ve sevdiğim bi ders -fizik.

Zaten hocaların soru stilinin öğrendim ,ne sorduklarını öğrendim ,neye çalışıcağımı da öğrendim,en azından ben böyle avutuyorum kendimi.sizde avutun lan çok güzel oluyor

• Hacı Ege - Edebiyat fakültesindeyim. Hocalar inanılmaz kasıntı. Not kırmak için ellerinden geleni yapıyolar şu anda inkılaptan büt'e kaldım o da geçme notu: 60 - Vize:58, Final:60 59'la büte kaldım bu kadar vicdansız hocalar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.20ydi. Mat ff gelince 2.98e dusmus

• 2 senedir genel ortalamamda sadece 0.01 puanlık bir yükseliş oldu o kadar stabilim ki bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

quote:

Orijinalden alıntı: karenjanov

quote:

Böyle bişey yok ,her sınavdan çıkışımda 3.60 yaparım ki kanki diye diye 3.18 ortalamayı zor yaptım.Tamam bütsüz geçtik ama 4 kredili bi dersten cc 'le geçmek bile koyuyor çünkü ders hem basit hemde anlayabildiğim ve sevdiğim bi ders -fizik.

Zaten hocaların soru stilinin öğrendim ,ne sorduklarını öğrendim ,neye çalışıcağımı da öğrendim,en azından ben böyle avutuyorum kendimi.sizde avutun lan çok güzel oluyor

Sen ne konuşuyorsun goçum?

bsg liseli

bizim arkadaşı 59,95'den bıraktı hocanın biri :D
    tabi hocayla konuştu etti,bişekilde o dersi geçti sonra ama 59,95 çok acıklı bişey ve bırakıyorlar çoğu yerde.

Önce aklını başına topla düzgün konuş

Sen daha kısa donla dolaşırken geçtiğin yollardan geçiyordum ben. Not mot hikaye bırak şunları.

Şu forumda gözetime kalmış ya da yıl tekrarı yapacak o kadar üniversiteli varken bu konuyu açmanın ne alemi var

(Not:Üniversite mezunuyum)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle bişey yok ,her sınavdan çıkışımda 3.60 yaparım ki kanki diye diye 3.18 ortalamayı zor yaptım.Tamam bütsüz geçtik ama 4 kredili bi dersten cc 'le geçmek bile koyuyor çünkü ders hem basit hemde anlayabildiğim ve sevdiğim bi ders -fizik.

bsg liseli

tabi hocayla konuştu etti,bişekilde o dersi geçti sonra ama 59,95 çok acıklı bişey ve bırakıyorlar çoğu yerde.

Önce aklını başına topla düzgün konuş

Sen daha kısa donla dolaşırken geçtiğin yollardan geçiyordum ben. Not mot hikaye bırak şunları.

Şu forumda gözetime kalmış ya da yıl tekrarı yapacak o kadar üniversiteli varken bu konuyu açmanın ne alemi var

(Not:Üniversite mezunuyum)

peki sori

bu sene erasmusa başvuracak olanlar var mı?

• adamlar 3 ortalama yapmış ağlıyor ya.ben de geçmişe bakıp ağlıyorum ancak yükselmiyor da artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GPA 3.84 le mezun olduydum. Zaten burslu idim. Master'da burslu oldu. Tadından yenmedi Darısı diğer arkadaşların başına.
  • Ben erasmus için hazırlıklara başladım 2013-2014'te gitmeyi planlıyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sylviaarnold

Hacı Ege - Edebiyat fakültesindeyim. Hocalar inanılmaz kasıntı. Not kırmak için ellerinden geleni yapıyolar şu anda inkılaptan büt'e kaldım o da geçme notu: 60 - Vize:58, Final:60 59'la büte kaldım bu kadar vicdansız hocalar !

Bu notların geçmesi gerekirdi sanki.Bizim vizenin %40ı , finalin %60 ı alınıyor her yeri bu şekilde sanıyordum

Notları sormayın zaten ilk seneden bu yana düşüşte ivme tanımıyorum.3.60lardan ilk10lardan 1.50lere kadar geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 17 Ocak 2013; 11:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

GPA 3.84 le mezun olduydum. Zaten burslu idim. Master'da burslu oldu. Tadından yenmedi Darısı diğer arkadaşların başına.

Oyhhş ne güzel bi mezuniyettir o ağzım sulandı yeminle

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Hacı Ege - Edebiyat fakültesindeyim. Hocalar inanılmaz kasıntı. Not kırmak için ellerinden geleni yapıyolar şu anda inkılaptan büt'e kaldım o da geçme notu: 60 - Vize:58, Final:60 59'la büte kaldım bu kadar vicdansız hocalar !

Bu notların geçmesi gerekirdi sanki.Bizim vizenin %40ı , finalin %60 ı alınıyor her yeri bu şekilde sanıyordum

Notları sormayın zaten ilk seneden bu yana düşüşte ivme tanımıyorum.3.60lardan ilk10lardan 1.50lere kadar geldim

Evet haklısın Vize: %40 Final: %60 alınıyo ama yine 59'da kalıyo maalesef ! Full kağıt veriyorum Türk Halı Sanatı hocası 85 veriyo, Osmanlıca hocası 65 verdi altmışbeş ya ... Osmanlıca hocası Final sınavı yaptı kağıtlarda vize yazıyo, be kadın soru hazırlamadın bari vize'nin üstünü çiz final yaz bari

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Balıkesirdemi okuyosun ?

• quote:

Ben erasmus için hazırlıklara başladım 2013-2014'te gitmeyi planlıyorum :))

polonya çek cumhuriyeti litvanya -bunlar bizim üninin gönderdiği yerler,ama soğuk diyarlar bunlar.
    millet italyaya almanyaya gider,şahsen bende gitmek isterim

work and travel hakkında ne düşünüyorsunuz,giden var mı aranızdan
  • quote:

quote:

polonya çek cumhuriyeti litvanya -bunlar bizim üninin gönderdiği yerler,ama soğuk diyarlar bunlar.
    millet italyaya almanyaya gider,şahsen bende gitmek isterim

work and travel hakkında ne düşünüyorsunuz,giden var mı aranızdan

Bizimkiler İtalya'ya yolluyor kısmetse oraya gideceğim. Yalnız soğuk deyip geçme kızları daha taş oluyo

Work and Travel'ıda son sınıfta düşünüyorum nasipse. Varsa giden bi yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

GPA 3.84 le mezun olduydum. Zaten burslu idim. Master'da burslu oldu. Tadından yenmedi Darısı diğer arkadaşların başına.

hocam mesajınızı yeni gördüm.tebrik ederim
  • quote:

quote:

quote:

bsg liseli

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=896631

Pencereyi kapa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

quote:

Balıkesirdemi okuyosun ?

Hayır , Konya.İngilizce öğretmenliği okuyorum.

sylviaarnold

Work and travel düşünüyorsan özel firmalarla gitmemeni tavsiye ederim.Geçtiğimiz sezon 2 arkadaşım özel bir firmayla gittiler.Sersefil olup 1 ay sonra geri döndüler.
  • quote:

Hocam bende egede ilef'teyim aynı binada okuyoruz yani Edebiyatçıların erasmus programında nereler var merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

quote:

Hocam bende egede ilef'teyim aynı binada okuyoruz yani Edebiyatçıların erasmus programında nereler var merak ettim

Edebiyatçıların genel olarak nereler var bilmiyorum ama biz Sanat Tarihçilerini İtalya'ya yolluyolar sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.