Şimdi Ara

Üniversite de okuyup 3 cü yıl okul değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konservatuar öğrencisiyim. Bu sene 2ci senem olacak. Farklı bi okul istediğimden dolayı tekrar sınavlara girdim fakat okul puanın yarısı eklendiğinden yedeklerde kaldım.
    Sormak istediğim soru şu; Okuduğum okula devam edip seneye başka bir üniversite denersem gene puanım düşer mi?
    Yoksa 2 ci sınıfa başlamadan kaydımı aldırıp öylemi sınava girmem gerekli.

Kazanamama gibi bi durumda okuduğum yıl da boşa gitsin istemiyorum o yüzden hem devam edip hem okul değiştirmek istiyorum.
    yada kaydımı aldırsam seneye kazanamasam aynı okula kaldım yerrden devam edebilirmiyim.?
    Şimdiden teşekkürler. :D

• Puanin kesilmez. Ayrica kaydini aldirirsan yani sildirirsen devam edemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili onbaşım; okula devam ettiğim taktirde başka bir üniversite denersem puanım kesilmiyor doğrumu anladım.

Teyit etmemin sebebi böyle bi yazı okumuş olmam:

''Üniversite Puanları Her Yıl artık Düşük mü Hesaplanacak?
    Hayır. Sadece ÖSYM’ce yerleştirildiğiniz eğitim öğretim yılından bir sonraki yıl için bu uygulama geçerlidir. Yani 2011 de yerleşen adayın puanı bir sene sonraki yani 2012 puanı düşer. Ancak 2012 de yerleşmemiş olan aday 2013 yılında tekrar sınava girecek olursa o sene puanı düşmez.''
  • bat_Hu kullanıcısına yanıt
    Arkadasim simdi sen 2012 mezunusun sanırım 2013te girince puanin kesilir kesilmis de zaten ama bir sonraki yil yani 2014te sinava girersen puanin kesilmez endise etmene gerek yok yani.

• Teşekkürler

• kayıt silinme yok dilekçe verip dondurursun o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.