Şimdi Ara

Üniversite hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda üniversiteye başlıyacam allah nasip ederse.Hedefim ilk 50 bindi 200 bin sıralama yaptım istediğim yerler tutmadı uçak mühendisliği istiyordum şimdi makine mühendisliğine yöneldim.Büyük ihtimalle Dumlupınar veya Necmettin Erbakan kazanıcağım.Benim hedeflerimden biri en az 3 4 dil öğrenip yurt dışına açılmak.Belki bazılarınız bilir İdris Ustayı adam videolarında kendi işinizi kurun yoksa üstleriniz tarafından hep ezileceksiniz diyor.Kendi işinizi kurun diyor.Ben 200 bindeki bi üniversiteye gidipte mezun olduktan sonra yurt dışında bir işe girmek istesem bile Amerika için örneğin adam kendi adamı varken neden beni alsın diye düşünüyorum diyorum bu seferde veyahut odtü itü deki adam varken beni niye alsın.Annem Babam bana hayata hep pembe baktıgımı söylerken dogruyu söylüyomuş daha yeni yeni herşeyi kavramaya başlıyorum bu konularda bilgi olanınız varsa eğitim ve yurt dışı hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler.

• İlk 240binde değilsen makine mühendisliğine gidemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 26 Temmuz 2017; 11:30:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideibliyorum hocam 217 binden kapadı Necmettin Erbakan geçen sene , sen baya önce girmişsin bilgin yok galiba en kötü 250 bin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fscalypto

Gideibliyorum hocam 217 binden kapadı Necmettin Erbakan geçen sene , sen baya önce girmişsin bilgin yok galiba en kötü 250 bin .

Yalan mı söylicem en köyü 240bin git açıklamalara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan yapma, hayatı akışına bırak karşına fırsatlar çıkacak onları al ve kullan. 3-4 dil öğreneceğim diyorsun, önce öğrenmek istiyor musun onu sor kendine. Para kazanacağım,kariyer yapacağım bunlar geçerli bir sebep değil sana güç vermez.

Çok başarılı, çok bilge insanlar öğrenmeye ben kariyer yapacağım diye başlamıyorlar merak ettikleri şeylerin peşinden giderek başarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Temmuz 2017; 11:35:20 >
  • İkimizde aynı şeyden bahsediyoruz şu an ve ben 200 bindeyim dikkatli okursanız . Tercih Listemde bu.Üniversite hakkında !
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok haklısınız bende Tesla gibi birçok proje üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum örneğin elektromanyetik dalga ile ilgili 3 4 tane proje yapıp aselsana gönderdim fakat ilgi görmedim ama pes etmedim hala çalışıyorum bu konularda fiziği matematiği severim ama sınavlarda başarısızım.Zaten İngilizceyi çatur çutur konuşuyorum amerikaya çıksam rahatlıkla konuşurum kendime güveniyorum Rusca ve Almanca var kafamda Üniversite'de öğrenebilirsem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE KAYIT HAKKINDA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.