Şimdi Ara

Üniversite için dizüstü bilgisayar seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliğini kazandım.1,5-2,5 bin lira arası bir bilgisayar almak istiyorum.Ama bir türlü karar veremedim.Burada tartışıp fiyat/performans bakımından en iyi bilgisayarı bulalım.Benim gibi bir çok kişinin ihtiyacı vardır.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi ge60/70 iyidir
  • Msi nasıl bir marka olduğu hakkında bilgim yok ben daha çok asus toshiba filan araştırıyodum.biraz arastirim iyiyse msi de alabilirim marka takintim yok

• şimdi öncelikle bilgisayar mühendisliği kazandım ihtiyacımı karşılayacak pc tavsiyesi ayaklarını geçiceksin çünkü ablam netbook la bitirdi üniversiteyi oyun bölümüne gidip oyun pc si tavsiyesi iste

bende bilgisayar müh. kazandım

ekstra ekliyeyim msi ge60 var on numara pc f/p ürünü zaten. ailenin yanında okuyorsan ve uzaksa üni ultrabooklara ince ve hafiflere bak 2-3 kglik laptoplar ilerde sana 100 kg gibi gelmeye başlıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 28 Temmuz 2013; 6:06:16 >
  • Ben de msi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

şimdi öncelikle bilgisayar mühendisliği kazandım ihtiyacımı karşılayacak pc tavsiyesi ayaklarını geçiceksin çünkü ablam netbook la bitirdi üniversiteyi oyun bölümüne gidip oyun pc si tavsiyesi iste

ekstra ekliyeyim msi ge60 var on numara pc f/p ürünü zaten. ailenin yanında okuyorsan ve uzaksa üni ultrabooklara ince ve hafiflere bak 2-3 kglik laptoplar ilerde sana 100 kg gibi gelmeye başlıyacak

Tamam bilader niye kızıyonben sadece kullancagım alanı söyledim ona göre yardımcı olsunlar diye.ultrabook tavsiye etmişsinde onların iyileri iraz pahalı gelir bana

• quote:

Orijinalden alıntı: zarzop35

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

şimdi öncelikle bilgisayar mühendisliği kazandım ihtiyacımı karşılayacak pc tavsiyesi ayaklarını geçiceksin çünkü ablam netbook la bitirdi üniversiteyi oyun bölümüne gidip oyun pc si tavsiyesi iste

Tamam bilader niye kızıyonben sadece kullancagım alanı söyledim ona göre yardımcı olsunlar diye.ultrabook tavsiye etmişsinde onların iyileri iraz pahalı gelir bana

hocam orda demek istediğim gerçek amacın eğitim içinse ucuz taşınabilitesi yüksek bir bilgisayar alman işini görücektir ama çoğu üst düzey oyunu açmıyacaktır. güçlü bir bilgisayar alırsan ağır olacak. yani demek istediğim en kötü laptopu bile alsan işini görür mevzu oyunlar oyun isteyip istemediğine karar vericeksin ondan çıkıştım

ne yaparsan yap teknosa-vatan-bimeks-gold gibi mağzalardan alma çok kazık+eski bilgisayarlar olur genelde. saturn ve mediamark ta bazen uyguna iyi pcler oluyor. ama internet üzerinden alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 28 Temmuz 2013; 6:49:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: zarzop35

Burası yeri değil. Dizüstü bölümüne açman daha yararlı olur çünkü oraya takılanların %80 i öğrenci. Halinden iyi anlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) önce karar verilecek konu win 7 mi 8 mi :D
  • Msi ge60 i7 li olan versiyonunu al 660Xtr olmasi lazim. ssd yok ama dvd surucusu yerine opsiyonel olarak takilabiliyor. fiyati 2300

• Toshiba qosmio x870 aldim , tum universite hayatim boyunca bunu kullanmayi planliyorum.

• Oyun oynamayı düşünmüyorsanız çok pahalı bir dizüstü bilgisayar almanıza gerek yok. Piyasadaki 900 - 1000 liralık bilgisayarlarda işinizi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Toshiba qosmio x870 aldim , tum universite hayatim boyunca bunu kullanmayi planliyorum.

Olum ne yaptın sen 9milyardn indirimle 7milyara düşmüş
  • exper- casper -vestel -hp önermem

çok param var diyorsan sony vaio al
    onun haricinde toshiba olabilir o da pahalıdır
    ucuz fiyat yüksek kalite için lenovo yu öneririm
    msi oyun laptopudur istersen onu da alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

quote:

Toshiba qosmio x870 aldim , tum universite hayatim boyunca bunu kullanmayi planliyorum.

Olum ne yaptın sen 9milyardn indirimle 7milyara düşmüş

15f bu, 6milyardan indirimle 3400 e dustu , baya kaliteli

• Oyun oynayacam beyler ben full+full ayarlardan düşmedim laptopta hezimet yaşamak istemiyorum :(
    Edit:Yurtta kalan arkadaşlarım bunun güvenliğini nasıl sağlıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 28 Temmuz 2013; 10:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Oyun oynayacam beyler ben full+full ayarlardan düşmedim laptopta hezimet yaşamak istemiyorum :(

Benim yukarda yazdigimda tum oyunlari full grafikte hic kasma belirtisi olmadan oynayabilirsin , ama oldukca agir ve sarji 70dk falan gidiyor ancak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Oyun oynayacam beyler ben full+full ayarlardan düşmedim laptopta hezimet yaşamak istemiyorum :(

Benim yukarda yazdigimda tum oyunlari full grafikte hic kasma belirtisi olmadan oynayabilirsin , ama oldukca agir ve sarji 70dk falan gidiyor ancak.

3400e aldığım şeyle oynarım tabi
    Bütçe 2000-2500 arası bir şey iş görür mü?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.