Şimdi Ara

Üniversite için kaldıgım aparta internet bağlatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    üniversite için şehir dışına çıktım kampüse yakın biryerde bi aparta çıktım apart 20 dairelik tamamı öğrenci saçma sapan bir internet bağlatmışlar hiçbirşey yapamadıgımız herneyse ben superonline üniversiteli yalın dsl bağlatmak istiyorum ama şöyle bir sorunum var apart yöneticisini aradım abi ben internet bağlatabilir miyim kendi adıma diye bana dedigi şey şu bizim apart normal binalar gibi değil mesela otel gibi bağımsız oldugundan tek hat çekiliyor filan dedi sen yine araştır dedi bana bende burda konu açıyım dedim arkadaşlar böyle birşey olabilir mi ? birsürü bina apart vs var sokağımızda hemen binanın önünde kutu filan var napıcam acil yardımlarınıza ihtiyacım var ?

• Ara servis sağlayıcılarını bilgi alın.
  • hocam af buyrun tam anlayamadım nasıl arıyıcam :/ cahilliğime verin lütfen
  • arkadaşlar yardım edicek kimse yok mu sahiden ?
  • Üniversite okuyorsun nasıl arayacağım diye soruyomusun :D ttnetle başla 444 0 375 apartına ttnet bağlattıran arkadaşlarım var konuşulunca hersey halledılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya tamam arama konusunda sıkıntım yok sıkıntı bu ev sahibi başka hat bağlatılmaz diyor böyle birşey mümkün mü sahiden ya kocaman apart merkezdeyiz gelip bağlayamazlar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.