Şimdi Ara

Üniversite İçin Nasıl Hazırlanabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailemde okuyan kişi yok ailem benim 4 yıllık mühendislik okumamı çok istiyor bende onların bana verdiği emeği boşa çıkarmamk için ders çalışmak istiyorum ama hangi konulara çalışmam lazım birde ygs mi daha önemli lys mi ben anadolu kazandım fakat meslek lisesine gitmek zorunda kaldım bilişim bölümündeyim 11.sınıf öğrencisiyim ders çalışmadığım halde ders ortalamalarım 65-70 arası ama bu sene kafaya koydum 2 sene ders çalışıp 300-350 puan arası bir üniversiteye gitmek istiyorum bilenler abilerimden yardım bekliyorum bazıları ygs ye çalış diyor bazıları lys hangisi ne avantajı sağlıyor ygs'den aldığım yüksek puanın lys sınavına etkisi varmı ? bölümüm dışında tercih yapacağım için iki sınavada gireceğim bunun için her türlü fedekarlığıda yaparım not : tarih dil ve anlatım konularını sevdiğim için ileri bilgim var ama edebiyat matematik konularını sevmem ama yinede düşük notlar almam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• Takip..
  • ülkenin geleceği için yeni nesile önem vermiyen tecrübeli büyükleri lütfen konuya bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.