Şimdi Ara

üniversite ismi ve şehri gerçekten çok mu önemli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğim bölüm tarsus üniversitesinde var, sıralamamla da ona garanti girebiliyorum. ama bildiğin taşra üniversitesi. istediğim yer için 1 yıl daha mezuna bırakamam, çok yoruldum. ama bölümümü gerçekten çok seviyorum. üniversite de yarışmalara, projelere vs katılıp not ortalamamı yüksek tutsam itülü odtülü öğrencilerin yanında şansım hiç olamaz mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bölümüne göre değişir. Gidip de tarsus makinede okuyacaksan zor..

• rabego R kullanıcısına yanıt
    uçak mühendisliği istiyorum hocam

• aynı senin gibi düşünen odtülüyü geçemezsin,biraz salmış odtülüyü de geçemezsin,okuldan bezmiş dersi takmayan (ama hiç) odtülüyü belki geçebilirsin.sıralama kaçtı bu arada ?

• Kocaeli, uludağ, sakarya gibi ünilerde makine okuyup daha sonra yüksek olarak uçak mühendisliğine yönelirseniz bence sizin için daha iyi olabilir hocam. 2018de kurulmuş ve toki sitelerine benzeyen bir üniversiteye gitmek çok mantıklı gelmezdi bana.

• 66k hocam... bir daha mezuna kalacak gücüm keşke olsaydı

• 66dan aybü gazi gelir herhalde.bilemiyorum ben olsam aybü yazardım oradan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, mantıklı görünüyor dediğiniz de. tarsus üniversitesindeki 2 hocanın yurtdışı bağlantıları sağlam göründüğünden biraz da seçmek istemiştim. dediğiniz yerleri düşüneceğim teşekkür ederim ^^

• boş cevap

adam odtülü diye tanrı olmuyor.

üniversite önemli ama adam bu işi severek yaptıktan ve kendini geliştirmek için her şeyi yaptıktan sonra, ne fark eder nerede okuduğu?

içiniz rahat olsun hocam, işinizi severek yaparsanız iyi yerlere gelirsiniz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 8 Ağustos 2021; 12:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam aybü 36dan kapatmış gazide de bölüm yok. keşke gelseydi oralar..

• hocam bölümü bilemem ama şehir çok önemli özellike ist , ankara , izmir deki üniversitelerin yüksek olmasının sebebi türkyenin neredeyse bütün iş ilanları staj her şey buralarda

• + bu şehirler sana bir network de sağlıyor yani iş bağlayabileceğin insan sayısı çoğalıyor

• hocam arkadaş belki de aldıkları eğitimin sağlamlığından dolayı öyle dedi.

teşekkür ederim cevabınız için, ben de bazen böyle olumlu düşündüğümde hayal aleminde miyim diye düşünüyorum. umarım sizin dediğiniz gibi olur orayı seçersem. tekrardan teşekkür ederim ^^

• Savunma Sanayi şirketlerinde önemli oluyor.Neden dersen mesela yıllarca odtülü mühendisler çalıştığı için orada artık o kültür oluştuğundan bir odtülünün sana ne verebileceğini anlıyorlar ve tercih ediyorlar.Ancak son dönemlerde bu teknofest gibi yarışmalarda da alınan derece katılım vs gibi konuların mülakatlarda +puan getirdiğini biliyorum. Şansın yok denemez gerçekten azımsanmayacak kadar çok insan da anadoludan gelip staj/aday mühendislik veya iş fırsatları buluyor. Senin yapman gereken yazdığın gibi ortalamanı çok yüksek tutup projeler/ yarışmalar gibi etkinliklere katılman ve mesela udemy,edx,coursera gibi platformlardan dersler alabilirsin sertifikalı programlar oluyor. Bu şekilde kendine fırsatlar yaratabilirsin.Özellikle mühendislikte kendini geliştirmek önemli bir husus sana bunu tavsiye edebilirim.

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağ olun..

• evet odtülü diye tanrı olmuyor ama aynı emeği odtüde veren birini geçmesi olanaksız.zaten bomboş odtülüyü de geçer dedim.

motivasyon konuşmacıları gibisiniz.boşa umut pompalıyosunuz anca

ve adamın dediği bölüm mekanik,yazılım gibi bir bölüm de değil

• tabi ki fark olacak, eğitim konusunda ama

dediğim gibi kendini geliştirmene bağlı olarak, fark kapanabilir bence

• Thanatos18 T kullanıcısına yanıt
    aslında ben de kendime o yarışmalarda güveniyorum. bölümümü dediğim gibi gerçekten çok seviyorum ve istiyorum. dediğiniz şeyleri yapmak benim için zaten en başından beri fikir olarak vardı. tutuduğum şey şu an tamamen azmim ve isteğim. çok teşekkür ederim cevabınız için, azıcık da olsa umutlandım. %1 şansım varsa bile o bana yeter zaten, onu bulup kovalarım..

• Gazi Makine yazın, gelme olasılığı yüksek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.