Şimdi Ara

Üniversite kayıt sildirme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın akdeniz üniversitesinden kaydımı sildirip, 29 ağustos - 2 eylül arasında yeni okuluma e-kayıt yapmam lazım..
    İnternetten bir kaç şey okudum bu işlemin uzun sürdüğüne dair vs. bu süreci daha önceden yaşamış olan ve bilen arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen. Süreç nasıl işliyor gidip öğrenci işlerine kayıt sildirme talep formumu vermem yeterli oluyor mu? Okuldaki işlerim bittiği gibi kaydım silinmiş oluyor mu? her türlü bilgi çok işime yarar

• Çarşamba günü tercihler açıklandığı an okula gittim , dilekçe doldurdum ve kimlik fotokopimi verdim. işimin acil olduğunu , ertesi günü şehir dışına gidip başka okula kayıt yaptıracağımı söyledim. sağolsun bürodaki abi yardımcı oldu işlemi hizlandirdilar. işinin acil olduğunu söylersen işlemi hızlandırabilirler hocam. bir gün sonra sisteme düştü kaydımın silindiği.
  • Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    Hocam yardım için çok sağol hangi okuldan sildirdin acaba
  • Hocam ben sorduğumda "haftaya kurul toplanıp onaylayacak öyle silinir" demişlerdi. Öyle de oldu. Burdaki arkadaşların çoğunda ertesi gün silinmiş. Ben 9 Eylül'den sildirdim.
  • poet1337 kullanıcısına yanıt
    İstanbul üniversitesi hocam.
  • Serjaime kullanıcısına yanıt
    bana da aynı şeyi dediler hocam . ben de yalan söyledim şehir dışına çıkacağım dedim hızlandırdılar süreci
    Hocam ben de deü'den sildireceğim kaydımı. Öğrenci işleri 24 saatte sisteme düşer dedi ama bakalım artık. Süreç nasıl işliyor, nerelerde imza vs. istediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michel De Perneke

bana da aynı şeyi dediler hocam . ben de yalan söyledim şehir dışına çıkacağım dedim hızlandırdılar süreci
    ben erken yaptırdığım için sorun değildi ama 1-2 kalmışken sizin söylediğinizi yapmak daha mantıklı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: politzer

Hocam ben de deü'den sildireceğim kaydımı. Öğrenci işleri 24 saatte sisteme düşer dedi ama bakalım artık. Süreç nasıl işliyor, nerelerde imza vs. istediler?
    Hocam hangi bölüm ? Ben bilgisayar mühendisliğinden sildirdim kütüphaneden + 2 asistandan + danışmandan + bölüm başkanından imza almak gerekiyordu. Herkes birbirinin yerine imza atıyor zaten. Asistan bulamamıştım sadece onun da yerine başkası atıp hallettiler. Yalnız bilgisayar mühendisliği en az imza isteyen mühendislikti. Bölüme göre imzalar da değişiyor
    Hocam ben edebiyattan sildireceğim, işlemleriniz ne kadar sürdü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politzer

Hocam ben edebiyattan sildireceğim, işlemleriniz ne kadar sürdü?
    Hocam yaklaşık 1-1.5 saat falan sürdü. Dediğim gibi bir asistanı bulamadığım için baya dolaştım. Normalde yarım saatlik iş.
    Anladım hocam, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.