Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYIT SİLDİRME VE ASKERLİK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önemli bir sorum var. Şimdi ben şu an üniversite kaydımı silmek istiyorum seneye tekrar sınava girip bölüm değiştireceğim çünkü. Sorum şu kaydımı şimdi silersem askerlik sorun olur mu? Nasıl yaparım bu tecil işini 21 yaşındayım büyük ihtimal kaydımı silersem çağırırlar. Ne yapabilirim bu konuyla ilgili silmemek en iyisi mi? Seneye gireceğim sınavda OBP kırılmasın diye sileyim diyorum ama öyle bir seçeneğim yok gibi değil mi bilgili arkadaşlar bi cevaplarsa sevinirim.

• Git gir sınava kazan sonra okulla konuşup sildirirsin durduk yere sildirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye siliyorsun ki kazanınca silersin ne olacak sanki silsen de bir şey olmaz gerçi hemen çağırmazlar merak etme
  • Niye sildiriyosun ki kaydın dursun okula gitme sınava çalış. Kazanınca sildirirsin. Dondurur ya da sildirirsen askerlikten kaçışın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 22 Temmuz 2019; 1:48:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asker kaçağı olarak görünür ceza yer

• enoelroc kullanıcısına yanıt
    Kanka obp kırılmasın diye yaaa onun için
  • Cumback kullanıcısına yanıt
    Ne opbsi kardeş. Yerleşmişin obp mi kalır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Moruk şimdi sildirsem seneye gireceğim sınavda kesilmez diye biliyorum? Üniye kayıtlı bir şekilde girersem sınava kesilir
  • Dostum emin misin sıkıntı olmayacağından? Gelecek sene başka üniversiteye kayıt yaptırmak için başvurduğumda sıkıntı olmaz mı askerlik tecil kağıdı falan istiyorlarmış?
    Kesilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumback

Dostum emin misin sıkıntı olmayacağından? Gelecek sene başka üniversiteye kayıt yaptırmak için başvurduğumda sıkıntı olmaz mı askerlik tecil kağıdı falan istiyorlarmış?
    üniye kayıt olursan bir şey olmaz
    Üni kayıtlarda tecil kağıdı istemez.

• Ne zaman yerleştin? Yerleştikten sonraki ilk sınavda obp kesilir, diğer sınavlarda kesilmez diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Knk öyleymiş 2018 de yerleştim ben buraya 2020 de kesilmicekmiş yani kaydımı silmeye falan gerek yok ben her türlü obp kesilecek zannediyordum ama öyle değilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.