Şimdi Ara

Üniversite ödevi için kısa film ismi önerisi. Herkesten yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadașlar. Kilis 7 Aralık Universitesi-Arap Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisiyim. Arapça Konușma dersinin ödevi gereği 4 kiși ve birkaç yan oyuncu ile arapça kısa film çekecegiz. Filmimizin ana hatları șu șekilde:
    2 erkek tembel universite ogrencisi, 1 çalıșkan bayan öğrenci ve 1 sert mizaçlı bayan öğretim görevlisi.
    İki tembel erkek öğrenci, sınava sınav akșamı calıșırız diyen fakat son gece bile çalıșmayan tembel, hovarda tipler. Çalıșkan olan bayan öğrenci, diğer iki hovarda erkek öğrencinin yakın arkadașı. Bu iki hovarda tip, calıșkan olan bayan öğrenciye güvenir ve son gece dahî hovardalık yapar, son gunünü bile eğlenerek, gezerek, tozarak geçirir. Sınavda caliskan olan bayan ogrenciden kopya cekerek geçebileceklerini dusunurler fakat ikisi de bunu bașaramaz. Sadece o çalıskan bayan, haftalarca calismasinin karsiligi olarak sınavda yuksek bașarı gösterir.

Filmde komik öğeler kullanılacak arkadașlar. Tamamen arapça diyaloglar ile çekilen bir film olmak zorunda. Fakat filmimize orijinal bir isim bulmak istiyoruz. Sizden Türkçe film ismi önerileri istiyorum arkadașlar. Arapçaya tercüme ișini biz hallederiz inșallah.

Okuyan herkesten farklı, orijinal bir komedi filmi ismi önerisi bekliyorum arkadașlar. Șimdiden herkese çok teșekkür ederim. Film bittiğinde bu bașlık altından paylașacağım arkadașlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnhamdi -- 13 Mart 2016; 1:02:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayvayi yedik

• bu elemanın butun konuları fake cıkıyo inanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bu elemanın butun konuları fake cıkıyo inanmayın

Kardeșim Allah așkına ne fake konumu gördun acaba sorabilir miyim ? Buyur öğrenci kartım. Böyle bi konunun ne sahteligi olabilir acaba ? Hayır farzedelim ki sahte.Amacım ne olabilir ? Yardımcı olmayacaksanız lutfen boș yorum yapmayın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Üniversite ödevi için kısa film ismi önerisi. Herkesten yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnhamdi -- 13 Mart 2016; 2:36:06 >

• Arkadașlar yardım edebilecek olan yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: msnhamdi

Arkadașlar yardım edebilecek olan yok mu

Şu video dediğin şeye benziyor. Diyaloglar da tamamen Arapça. Bak istersen fikir verir

https://youtu.be/au4dUJDY50U

• Talebe-La

• Arapça bilmiyom yardımcı olamıcam

• El-Tembel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için çok teșekkür ederim arkadașlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.