Şimdi Ara

Üniversite okumak çok mu önemli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden üniversite okumak çok mu önemli ? diğerlerinin dedigi gibi üniversite okumayan aç kalmaya mahkum mu ?

• Okuyanda aç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bu sene başladım bende ama dersler bayagı kötü gidiyor sarmadı bırakmak istiyorum ama aile izin vermedi
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Bence bırakma okumadan işsiz kalacağına okuyup işsiz kal en azından bilgili bir insan olursun.

• Ne açıdan baktığın önemli.Para için bakıyorsan üniversite okumayan da zengin oluyor.İş için bakıyorsan üniversite okuyan da işsiz.Meraklı olduğun,ilgili olduğun bi alandaysan üniversitede bu sayede işin detaylarını öğreniyorsun,bu işin prof.ları ile birebir iletişim kurabiliyor dersini dinleyebiliyorsun,daha rahat bu konuda kendini geliştiriyosun vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fffiled1 -- 18 Nisan 2020; 17:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okumadım ama eğitimi destekleyenlerdenim. İMKANİ OLAN okusun : )

Not: Türkçe hiç bir eğitim almadım, okuma yazmayı kendim öğrendim Ciddiyim : )
  • fffiled1 kullanıcısına yanıt
    e tabi para için okuyorlar burası refah seviyesi yüksek olan ülke degil ki bilgilenmek ögrenmek için okuyalım mecbur millet iş kapısı diyerek üniversite okuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak ettiğin bir konuda uzmanlaşmak istiyorsan oku,ama benim gibi sırf git üniversite oku diye diye gaza getirilip saçma sapan bilmediğin alakan olmayan bir bölümü okuyup bu sisteme köle olacaksan uzak dur . O 4-5 yılını sevdiğin konu üzerinde kendini geliştirerek geçir

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    vay be
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    işte dediginiz durumdayım hocam gaza gelip okutuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

vay be
    23 yılım yurtdışında geçti hocam (21 yıl bg, 1.5 Almanya (çocukken), 4 ay Belçika (sezon işi idi)).
  • okumalısın bence üniversitede yaptığın her şey hayat tecrübesidir

boş insan var ama genel ortalama belli bir kaliteden aşağı düşmez zihniyetin gelişir

yurtta kalsan insanlara uyum sağlamayı farklı fikirlere saygı duymayı öğrenirsin

eve çıksan sınırlı bütçeyle ev geçindirmeyi ve sorumluluk almayı öğrenirsin

hiçbir şey yapmasan gezsen bile muhtemelen hayatın en keyifli yıllarını yaşarsın

olaylara bakış açın bile değişir ufkun açılır

okuduğun bölüm ya da üniversiten de etken ama çok ta önemli değil orada okusan ne olur diyenlere kulak asma tabi unutulmuş bir bölgede köy okulundan çevirme fakülteler hariç

orada olanlar gerçekten üzülüyorum ve YÖK ü bir kez daha "saygıyla!" anıyorum
  • profesöre_sor P kullanıcısına yanıt
    bu sene geçtim üniye ama tabiri caizse b*k gibiydi bu igrenç tecrübenin üzerine bırakmak istemiştim hiç de keyifli degildi
  • Başka bir yeteneğin varsa okumayabilirsin

Çoğumuz doğuştan elimize kalemi verip başka yetenekleri geliştirmeye fırsat vermedikleri için tek yapabildiğimiz şeyi yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

bu sene geçtim üniye ama tabiri caizse b*k gibiydi bu igrenç tecrübenin üzerine bırakmak istemiştim hiç de keyifli degildi
    İlginç. Sorun fakülte mi yoksa arkadaşlar mı?
  • White Death kullanıcısına yanıt
    maalesef bir yetenegim yok
  • profesöre_sor P kullanıcısına yanıt
    her ikisi de kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Başka bir yeteneğin varsa okumayabilirsin

Çoğumuz doğuştan elimize kalemi verip başka yetenekleri geliştirmeye fırsat vermedikleri için tek yapabildiğimiz şeyi yapıyoruz
    yeteneği üzerine kendini geliştirmesi okumamasını gerektirmez bence

hatta sanatsal ya da sportif alanlara yönelmesi için üniversite bir fırsattır

yoksa aile içinde gelişecek olsa zaten şimdiye kadar gelişmiş olurdu
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Zibil tane adam var parası varken de üniversite okuyan.Onun için gerekli mi değil para yönünden ama ne için okur hava diye,üni mezunu görüneyim diye veya dediğim gibi kendimi geliştireyim diye.
    Şu an öyle bölümler mevcut ki bölümü okuyan adam da para kazanamayacağını hatta işsiz kalacağını bildiği halde okuyor.E bu adamın parası yok,ilgi duyuyorum da okuyorum dediği de yok ne diye okuyor o zaman.Mesele de bu zaten bu durumdaysan üniversitenin gerekliliği yok ki.Boş boş geçecek bu yılların yerine farklı şeyler denemek daha mantıklı değil mi?

• Lise sonrası ise girmek=hayata dalmak Türkiye'de yari ac yari tok yasamak

Uni okumak sonra ise girmek= uzatmalari oynamak sonra yine yari ac yari tok olmak jsbxndjchznsndksisb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.