Şimdi Ara

Üniversite okumak mı lise kpssyle biyere atanmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sınıfa geçeceğim.Ne yapacağım konusunda aşırı kararsızım.Anadolu lisesinde sayısalım .Kpss ortaöğretime girip mi bi yere arasam gardiyan katip güvenlikten başka doğru düzgün bişey olmamam

Yks'yede gireceğim acaba oradan iyi bi üniversite kazanıp güzel bi bölüme mı gitsem hangisi daha mantıklı olur?Bir türlü karar veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabaCakan -- 15 Temmuz 2024; 21:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temelin yoksa bile ders çalışmak (yks) mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 15 Temmuz 2024; 21:33:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lise kpss atanirsan sabah 8 aksam 5 yatarak 40k maaş aliyorsun. İnanilmaz bir imkan. Eger cok iyi bir derece yapacagina inanmiyorsan okumak vakit kaybu

• güncell +++

• Karadenizli dayılari olmayan atanilabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadamsmith -- 15 Temmuz 2024; 23:22:19 >
  • Bi umut

• Yks’de Derece yapmayacaksan atan bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dereceden kastın ne ilk kaç bin

• BabaCakan B kullanıcısına yanıt

Tıp kazanacak kadar.

• O zor ya

• Güncel+++

• Yeni mezun mühendisler asgari ücrete çalışıyor ona göre düşün memurlar deli para alıyor şuan.

• Ortaöğretimde mülakat var bu da çok sıkıntı biliyorsun zaten neden olduğunu.2 yıllık yazabilirsin orada mülakat yok.tıbbi sekretlikten 3 sene boyunca inanılmaz kişi almışlar. daha 1 sene öncesinde bu kadar değildi özel sektör ile devlet arasındaki fark. şu an farklar inanılmaz hale geldi. tıp gelmezse büyük ihtimal sanayiye gireceğim. dehşet para var sanayide. ileride usta sayısı daha da az olduğundan çok daha da fazla kazancaklar.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Evet mülakatlı alınan kadro sayısı daha fazla.Mülakat sorunu sadece ortaöğretime has değil ki önlisans ve lisans da var maalesef.

Ama yinede içimde kalmasın diye iyi bir puan alıp şansımı deneyeceğim.Olmadı bi üniversite kazanıp okurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabaCakan -- 17 Temmuz 2024; 4:0:47 >
  • BabaCakan B kullanıcısına yanıt

dene aga. başarılar dilerim.

• Kardeşim aile şartların, ekonomik durumun, sosyal çevren, gelecek hedeflerin bunların hepsini göz önünde bulundurarak cevap vermek gerekli. Ama sana abi tavsiyesi vereyim. Ne olursa olsun Kpss ye gir. puanını al. Yks ye gir puanını al. Sonra gel bidaha konuşalım. Suanda birçok tanıdığım kişi keşke 4 yıllık bölüm bitirmeden önce kpss ye girip atansaydım diyor. Sende keşke dememek için imkanın varken şansını dene. Ne kaybedersin?

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt

reis acil yardımına ihtiyacım var kafam çok karışık bir yol göster bana 2024 say 64k 2024 kpss ortaöğretim 87 puan ne yapmaliyım sence?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.