Şimdi Ara

üniversite okurken az da olsa para kazanmak istiyorum, öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yani özetle; aylık 200 lira gelirim olsa ne güzel olurdu değil mi? bunun için size danışıyorum gençler. bu miktardaki parayı kazanmak için ne yapmam lazım. hani evet part time çalış diyen arkadaşlarım elbet olacaktır bunların dışındaki parlak fikirlere de hep açığım. şimdiden teşekkürler.

• ticaret yapacaksın kardeşim sermayen 10TL bile olsa o 10TL'yi günde 100TL bile yapar ayda 3000TL kazanabilirsin senin ticari zekana kalmış öğrenciyken en çok para kazanabileceğin alan ticaret.
  • Mağazada çalış. Ayda 600 liradan fazla gelirin olur.
  • ben androide uygulamalar yazıp para kazanıyorum. değişik fikirler için takipteyim
  • Yurtdışından ıvırzıvır getirip forumda satabilirsiniz cidden çok kârlı bir iş ben yazın yapmayı planlıyorum malum lise
  • üniversite kütüphanesinde çalışabilirsin
  • kpss
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudu

evet arkadaşlar yani özetle; aylık 200 lira gelirim olsa ne güzel olurdu değil mi? bunun için size danışıyorum gençler. bu miktardaki parayı kazanmak için ne yapmam lazım. hani evet part time çalış diyen arkadaşlarım elbet olacaktır bunların dışındaki parlak fikirlere de hep açığım. şimdiden teşekkürler.

Starbucks'ta part-time çalış 200 tl yi sırf aylık yemek parası veriyorlar
  • LCW,De facto,Starbucks gibi mağazalarda part time çalışabilirsin,yahut arada para kazanayım düzenli iş istemiyorum dersen Polaris,De facto ve LcW ozel gunlerde ve yoğun zamanlarında destek eleman alımı yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.