Şimdi Ara

Üniversite Okurken Hazırlanmayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun senemdeyim. MF-3 23360 MF-4 20304 geldi.

3. seneye kalamam en başta ailemle sorun yaşarım. Bu yüzden üniversitede hazırlanmaya karar verdim.

YTÜ Makine veya Hacettepe Bilgisayar yazmayı planlıyorum. Hazırlık okurken ortamlara çok kapılmadan hazırlanmayı düşünüyorum günde 3 saat kadar YGS-LYS kassam yeterli olur bence müfredat rahatladı biraz zaten. OBP kırılır ama yapacak birşey yok ilk 20k da olamazsak da birinci sınıftayken yeniden girmeyi düşünüyorum. Belki biraz ütopik gelebilir yapabilecegimden elbette ben de şüpheliyim ama yapacak gücümün olduğunu düşünüyorum. Ağustosun ortasında kasmaya başlıyorum inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptigin siralama iyi bence unide kendini mesleginde gelistir

• Uche-Högh U kullanıcısına yanıt
    benim icin kötü bir sıralama kardeş kendimi iyi hissetmiyorum

• Son Troll Bükücü kullanıcısına yanıt
    kafana koyduysan ve o gucu hissediyosan kesinlikle yap bence zaten bolumundede pek kiz olmaz erkeklerede yolu verirsin

• Ne istiyosun dostum siralama ve bolum olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırık obp ile sadece hayal olur. MF de 13k dan 26k ya atıyor sadece.

TMde 700. Olursan 4k ya atıyor. Seneye obp ler daha da şişik olacağından hadi geçmiş olsun derim.

Bir de üniversitedeki sınavlar öyle hafife alınacak cinsten değil. Vizede oturttu mu bütler ne zaman diye düşünürsün.

• emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerin yüzünden hazırlık okurken hamda ilk 10k'ya girmeye çalışacağım. Eğer girebilirsem birinci sınıfta da 10k'ya rahat gireceğimi düşünüyorum. Hedef neresi diye soruyorsanız odtü elektrik elektronik mühendisliği.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtü ee kardeşim

• Hocam kirik obp ile ilk 100 e girmen lasim kolay gelsin

• olmazsa birinci sınıfta hallederim kardeşim sıkıntı yok

• Ben 1.sınıfta hazırlandım kocaeli inşaattaydım 39k mf4'tü 35k oldm bi işe yaramadı okul devam yani vize finaller girdi mi araya kafayı bölüm dersine verince beynin doluyor almıyor resmen kafa (gerçi ben sadece 2.dönem baktım ygs öylesine girmiştim 60k falandı.mat 43 geo 17 kimya 28d 1y fizik 16d 14y biyo 18 falan yaptım işin komik yanı sadece fizik çalışmıştım bu sene fizik zor geldi.) okulundayken çalışırsan odtü ee kazansanda 1.sınfta baştan hazırlık baştan 1.sınıf derken çok geri kalırsın ytü elohab'ta güzeldir.kendini geliştir 4 sene kaybın olacağına 2 sene deneyiminde olur bi sürü gelirde elde etmiş olursun) başarılar.sınıfımda 38k olan ark okulu dondurup hazırlandı 18k mı ne oldu obp si 22'ye attı ytü inşaata gidecek şimdi hazırlık okumuştu yine de baştan okuyacak birinci sınıfı okuyacak vb.4 sene kaybı göze alma mesleki olarak kendini geliştir ytü'de akar gidersin üni ismine o kadar takılma odtü ee mezunu olup o kadar kaybın olacıgına kendini geliştirmiş yükseğini boun'da yapmış tecrübeli adam öne geçiyor.

• OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    şansımı denemek istiyorum, en azından ileride keşke dememek için

• Son Troll Bükücü kullanıcısına yanıt
    Baştan falan hazırlık okursun 1.sınıfta yanar.
    3.seneye kal çok istekliysen

• quote:

Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

Kırık obp ile sadece hayal olur. MF de 13k dan 26k ya atıyor sadece.

TMde 700. Olursan 4k ya atıyor. Seneye obp ler daha da şişik olacağından hadi geçmiş olsun derim.

Bir de üniversitedeki sınavlar öyle hafife alınacak cinsten değil. Vizede oturttu mu bütler ne zaman diye düşünürsün.

Sen napıcan şimdi hocam sınava girdin sanırım kaç geldi nereye gidicen Afyonda mı kalacaksın yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bashare -- 26 Temmuz 2016; 11:06:30 >
  • OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    hazırlığı atlayamıyor mu arkadaş ? 2. ünide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 26 Temmuz 2016; 11:13:43 >
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    Odtü'de zor oluyor muaf olabilir tabi ki çok iyi düzeydeyse.ama ing.sıvak tutması lazm lys kasarsa paslanır muhtemelen.

• 1.sınıfta aldığı derslerden muaf olmuyor mu diğer ünide ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 26 Temmuz 2016; 12:08:48 >
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    Ders uyumu lazım kredi içerik ingilizce türkçe vb

• quote:

Orijinalden alıntı: Bashare

quote:

Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

Kırık obp ile sadece hayal olur. MF de 13k dan 26k ya atıyor sadece.

Sen napıcan şimdi hocam sınava girdin sanırım kaç geldi nereye gidicen Afyonda mı kalacaksın yoksa?

30 dan 60 a attı. Afyon devam

• Psikolojik olarak zorlanırsın obp hep aklında olur. İlk 3 bine girsen dahi 10 bin sonrası yerlere gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F61DC1DE5 -- 26 Temmuz 2016; 13:04:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.