Şimdi Ara

Üniversite Okurken Part Time Çalışan Var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
10
Favori
30.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ben devlette konferans oldukça mihmandarlik yapıyorum, çeviri ve İngilizce Öğretmenliği yapıyorum internet üzerinden. Freelance iş rahat çok şükür memnunum eğer dil varsa sana da tavsiye ederim öğrenci adamın her zaman paraya ihtiyacı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Migrostaydım bende 3 vesait yol gidiyordum diye çıktım, halbuki çok iyi işti, 550 alıyordum ayda.
    Şimdi tekrar başladım başvurmaya öyle firmalar varki 700 TL' ye kadar veriyorlar öğrenciyi bayram eder bu para
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

Kardeşim ben devlette konferans oldukça mihmandarlik yapıyorum, çeviri ve İngilizce Öğretmenliği yapıyorum internet üzerinden. Freelance iş rahat çok şükür memnunum eğer dil varsa sana da tavsiye ederim öğrenci adamın her zaman paraya ihtiyacı olur

Hocam dil var, şu olayı biraz daha açar mısın? Yada PM atar mısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hacettepe'de iktisat okuyorum 1. sınıfım.

Bir ayakkabıcıda çalışmaya çalıştım ancak çok yoğundu ve açıkçası işi de öğretmediler çünkü bir tanıdığım vasıtasıyla girmiştim ve ayakkabı özelliklerini bilmeden epey satış yapmam orada bazı amcaların satışını etkiledi. Onları suçlamıyorum çünkü onların geçim kaynağı orasıydı prim sistemi vardı satışa bağlı olarak %1,5'uğunu alıyorlardı ve beni istemediler. Çıktım

Sonra Unicef'e gittim part time iş başvurusuna. İş imkanları hoşuma gitmedi.

Sonra internetten umudu kestim. Bir satış firmasında satış personelliği yapacaktım. Evlere falan gidecektim Rainbow tarzı yani. Onun parası çok güzeldi. Ancak ona da derslerim mani oldu.

LCW, De Facto, Electroworld, MediaMarkt gibi yerlerden dönmüyorlar. En azından bana dönmediler. Bir kere Rodi Mood'dan döndüler. Bir keresinde akşam saat 8'de aradılar beni. Ertesi gün için nereye gideceğimi saat kaçta gideceğimi söylediler. Ancak onaylatmak için gitmeden 2 saat önce beni arayan numaradan orayı tekrar aramam istendi(eğer onlar aramazsa) aradığımda sizinle dün konuştuğumuz yer doldu başka yere verelim dediler. O başka yer dediği de Ankara Antares'ti. Evimden oraya 2 vasıtaydı. İstemiyorum dedim kapadım suratına telefonu kızın. Ben artık okulun 2. dönemi için ümidimi kestim. Yaza iş bakıyorum. İşin günde kaç saat olduğu hiç önemli değil. Sadece istediğim iş olsun yeter. Vatan olur Mediamarkt olur sinemalar olur. Work and Travel'a gidecektim onda bile istediğim işe 10 kişi başvurdu bende vazgeçtim(seçilemedim) Elimi nereye atsam orası kuruyor

Hocam memnun musun Hacettepe iktisat'tan ?
    Bende bu sene hazırlıktaydım . Yeterliliği verdim ama bahar döneminden ders almadım irregular olmamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

Kardeşim ben devlette konferans oldukça mihmandarlik yapıyorum, çeviri ve İngilizce Öğretmenliği yapıyorum internet üzerinden. Freelance iş rahat çok şükür memnunum eğer dil varsa sana da tavsiye ederim öğrenci adamın her zaman paraya ihtiyacı olur

Çok özel değilse ben de PM alabilir miyim? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hacettepe'de iktisat okuyorum 1. sınıfım.

Bir ayakkabıcıda çalışmaya çalıştım ancak çok yoğundu ve açıkçası işi de öğretmediler çünkü bir tanıdığım vasıtasıyla girmiştim ve ayakkabı özelliklerini bilmeden epey satış yapmam orada bazı amcaların satışını etkiledi. Onları suçlamıyorum çünkü onların geçim kaynağı orasıydı prim sistemi vardı satışa bağlı olarak %1,5'uğunu alıyorlardı ve beni istemediler. Çıktım

Sonra Unicef'e gittim part time iş başvurusuna. İş imkanları hoşuma gitmedi.

Sonra internetten umudu kestim. Bir satış firmasında satış personelliği yapacaktım. Evlere falan gidecektim Rainbow tarzı yani. Onun parası çok güzeldi. Ancak ona da derslerim mani oldu.

LCW, De Facto, Electroworld, MediaMarkt gibi yerlerden dönmüyorlar. En azından bana dönmediler. Bir kere Rodi Mood'dan döndüler. Bir keresinde akşam saat 8'de aradılar beni. Ertesi gün için nereye gideceğimi saat kaçta gideceğimi söylediler. Ancak onaylatmak için gitmeden 2 saat önce beni arayan numaradan orayı tekrar aramam istendi(eğer onlar aramazsa) aradığımda sizinle dün konuştuğumuz yer doldu başka yere verelim dediler. O başka yer dediği de Ankara Antares'ti. Evimden oraya 2 vasıtaydı. İstemiyorum dedim kapadım suratına telefonu kızın. Ben artık okulun 2. dönemi için ümidimi kestim. Yaza iş bakıyorum. İşin günde kaç saat olduğu hiç önemli değil. Sadece istediğim iş olsun yeter. Vatan olur Mediamarkt olur sinemalar olur. Work and Travel'a gidecektim onda bile istediğim işe 10 kişi başvurdu bende vazgeçtim(seçilemedim) Elimi nereye atsam orası kuruyor

Hocam memnun musun Hacettepe iktisat'tan ?
    Bende bu sene hazırlıktaydım . Yeterliliği verdim ama bahar döneminden ders almadım irregular olmamak için.

Yarım saat sonra PM ile cevaplayacağım. Burdan konuşmamız konuyla alakasız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: moder77

yaşadığım şehirdeki üni kız öğrencilerinin bir çok kısmı bir iki saatlik işlerde çalışıyor blowjop felan :D olayı para yok bizde katkıda bulunalım kızlara diyoruz ama para yok işde :D iyi kazanıyorlar saatlik 100 papel istiyorlar :d 50 papele sadece blowjop çeken var :D

Çoğumuz erkek olduğundan daha adam akıllı işler düşünüyoruz. Blowjob filan bize gelmez.
  • Aman dikkat beyler kredi alıyorsanız işe girmeyin girerseniz de sigorta vs yapmasın yoksa krediniz kesilir paşa paşa ödersiniz işten çıkarsanız da alamazsınız tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta oda arkadaşım var.Kendisi Marmara Metal Öğretmenliği okuyor.Migros part-time çalışıyor.Günde 4 saat ve aylık 400 alıyor.Yanında sigorta ve 40-60 lira civarı gıda yardımı tarzında bir şey veriyorlar.Migrosta sebze-manav reyonunda çalışıyor.İlk başta çok güzel gibi geldi ama arkadaşı doğru düzgün hiç görmüyorum günde 2-3 kez anca.Her geldiğinde biraz atıştırıyo soonra hemen yatıyor.İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Aman dikkat beyler kredi alıyorsanız işe girmeyin girerseniz de sigorta vs yapmasın yoksa krediniz kesilir paşa paşa ödersiniz işten çıkarsanız da alamazsınız tekrar

Bildiğiniz gibi sigortasız işçi çalıştırmak yasak. Şirkete ceza kesiliyor. Üstelik bir AVM'de mağazada çalışıyorsanız sigortanız kesinlikle olacaktır. Ancak dediğiniz gibi iş arayan arkadaşların kulağına küpe olsun. Eğer ki kredi aldıysanız sakın işe girmeyin.
  • benim işim okumak ben okurum babam calısır
  • takiiiiip, vatan computer teknosa falan olursa ben de gireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

benim işim okumak ben okurum babam calısır

Böylesini ben de isterdim valla. Ancak bir yerden sonra para istemek koyuyor. Hele ki ayda 200 lira almak ve onunla geçinmek de çok zorlayıcı. Ayrıca şimdiden kariyer yapmaya başlamalı. İleride CV'me yazacağım bir iş tecrübesi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

benim işim okumak ben okurum babam calısır

Böylesini ben de isterdim valla. Ancak bir yerden sonra para istemek koyuyor. Hele ki ayda 200 lira almak ve onunla geçinmek de çok zorlayıcı. Ayrıca şimdiden kariyer yapmaya başlamalı. İleride CV'me yazacağım bir iş tecrübesi olmalı.

Kesinlikle
  • su an uzun donem askerlik yapmakta olan birisi olarak soyluyorum , yurtdisinda okuyorsaniz muhakkak 3 yil part time bir isde calisin askerligi dovizli yapin.yeni cikan bir yasa hatta kktc de dahil.zamani geri alabilsem kesinlikle kktc ye okumaya giderdim.
  • UP
  • Üni 2de çalışmıştım bende .Haftada 4 gün günde 8 saati geçmiyordu. Kurumsal bir şirket olduğu için sigortam düzenli yatırılıyordu,aylık getiriside 650 700arasıydı
    lakin gece saat 11de çıkıp ertesi sabah okula gitmek çok zordu,sınıf arkadaşlarım buluştukları zaman ben hiçbirine katılamazdım sınavlara bile gitmediğim oluyordu o derece zorluyordu beni,okuldan soğumana sebeb olabilir ki bende öyle olmuştu. Saçma sapan insanların saçma sapan triplerini çekip kendimi yıpratıyordum.
    maddi açıdan çok güzel olsada şu bir gerçek geldiği kadar gidiyor. Magzacılık sektörü düşünüyorsan lcw kesinlikle önermiyorum fazla çalışıp çok düşük bir ücret alıyorsun
    .Kesinlikle inditex magzalara başvurun hem az çalışırsınız hem emeginizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilkatgaribesi

Üni 2de çalışmıştım bende .Haftada 4 gün günde 8 saati geçmiyordu. Kurumsal bir şirket olduğu için sigortam düzenli yatırılıyordu,aylık getiriside 650 700arasıydı
    lakin gece saat 11de çıkıp ertesi sabah okula gitmek çok zordu,sınıf arkadaşlarım buluştukları zaman ben hiçbirine katılamazdım sınavlara bile gitmediğim oluyordu o derece zorluyordu beni,okuldan soğumana sebeb olabilir ki bende öyle olmuştu. Saçma sapan insanların saçma sapan triplerini çekip kendimi yıpratıyordum.
    maddi açıdan çok güzel olsada şu bir gerçek geldiği kadar gidiyor. Magzacılık sektörü düşünüyorsan lcw kesinlikle önermiyorum fazla çalışıp çok düşük bir ücret alıyorsun
    .Kesinlikle inditex magzalara başvurun hem az çalışırsınız hem emeginizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Başvurdum, mülakata gittim ancak kabul edilemedim maalesef. Ben o firmada kuzenimin ve arkadaşlarımın anlatmaları üzerine çalışmak istiyorum. Şuan öğrenci olarak geçinebiliyorum zaten, elbette ki biraz daha fazla gelse hiç fena olmaz ancak yaşım 21 ve orada müdür olarak çalışabilmek için şuandan itibaren başlamam gerektiğini düşünüyorum. Başlayabilseydim şayet, zor da olsa devam ederdim ama söylediğim gibi seçilemedim. Mülakatta sorulan sorularda cevaplarım tatmin edici değilmiş (çünkü kendimi çok kastım ve heyecanlandım) ve haklılar da. Ama burada bitmez tabi bu, sürekli deneyeceğim ve neredeyse girebileceğim bütün mağazalarına başvuruda bulunacağım. Ben kendimi orda müdür olabilecek kapasitede görüyorum. Kendimi ilerletmek adına iş alanında kişisel gelişim kitabı okumaya başladım, internetten mağazacılık sektörü alanında yazılar buldum, onların çıktısını alıp otobüste giderken ve evdeyken okuyacağım. Gerçekten çok istiyorum bu işi.

• Umarım istediğin yerde olursun lakin kişisel fikrim mağzacılık çok farklı bir sektör en azından bana uygun değil ve yükselmek istiyorsan birilerinin seni illa önermesi gerekiyor ve çok fazla arkadan kuyu kazma durumları var çalıştıgım magzada 11 yıldır orada olupta sadece satış danışmanı olarak kalan insanda vardı, işe girdiğinde daha bir senesini doldurmadan müdür olan ilkokulu dışarıdan bitirmeye çalışan insanda. İş bir nebze sende bitmiyor sen isteiğin kadar iyi ol işini en iyi şekilde yap emek ver, tanıdıklar vasıtasıyla alakasız ,senin ondan kat kat üstün olduğun birisi, çıksın müdürün olsun. zor...

ayrıca mesele ilkokul mezunu olup olmamak degil kendini geliştirmekle alakalı bu bahsettigim şahışta o hiç yoktu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.