Şimdi Ara

Üniversite Okuyorum KPSS Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. KPSS'ye girmeyi düşünüyorum düz lise mezunuyum ve alımlar kısıtlı bildiginiz gibi 90+ almamız şart gibi gözüküyor. Burada KPSS yi kazandık diyelim bir yerde çalışıyoruz 1.öğretimim ve okul ile nasıl yürüyecek ikisi yada atamaları şu an olduğum yere tayin edebilirmiyim yoksa atandığım yere mi üniversitemi taşımam gerekiyor. Birde burada atandıktan sonra biryerde çalışıyorsak eğer üzerine üniversite bittiği zaman tekrar sınava mı girecegiz yoksa orda ilgili bir kuruma okuduğumuz bölüme göre tayin verirler mi?

• 1- Birinci öğretimsen vardiyausuluüne göre çalışabilecek bir kadro ve kurum seçeceksin. Ya da 2. öğretim okuyacaksın.
    2- Hangi kuruma yerleştiysen orda kalırsın ya üniversite değiştirmen ya da okuduğun ilde kadro tercih etmen lazım.
    3- Üniversite bittiğinde sadece derece/kademen lisans mezununa göre düzenlenir. Ünvanın maaşın değişmez. Kurumunun açacağı (ve açarsa tabi) ünvan değişikliği sınavına girip kazanman lazım. Burada bir diğer önemli hususta lisans mezuniyet durumundaki ünvanda personel çalıştıran kurum tercih edersen avantajına olur.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam da mühendis olarak değişmeyecek yani üniversiteyi bitirdiğim zaman.Ünvan aynı kalacak maaş da aynı kalacaksa boşa uğraşmayalım çalışmayalım :)
    Peki 2 yıl sonra tekrar kpss ye girip başka yer tercih edemiyormuyuz bu sefer de lisans'dan girip tercih yapalım ?
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Tabiki tekrar tercih yapabilirsin. Okuduğun mühendisliği çalıştıran bir kuruma atanırsan ünvan değişikliği sınavı ile mühendis kadrosunada geçebilirsin ben öyle yaptım
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Hm peki yoksa ne yapcağız ? mecbur lisans kpss si mi yani :)
    Çok sağolun hocam bu arada cevaplandırdığınız için sorularımı çok kafa karıştırıcı bunlar . :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

Hm peki yoksa ne yapcağız ? mecbur lisans kpss si mi yani :)
    Çok sağolun hocam bu arada cevaplandırdığınız için sorularımı çok kafa karıştırıcı bunlar . :

Yani mühendis ünvanı istiyorsan ya ünvan değişikliği ya yeni sınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.