Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE SORU (net bilgi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede sınavda sağa sola bakınırken (ki kopya da alamadım kimseden:D) bir asistan sınav esnasında yanıma gelip çok alışveriş dönüyor diye uyardı. Kağıdımı falan almadı. Sınav bitimi kağıdımı verip çıktım ancak tutanak tutup tutmadığını bilmiyorum 10 güne yakın geçti notta açıklanmıyor. (Büyük ihtimalle sadece uyarıydı tutanak falan tutmadı ama işte yüzde yüz emin olamıyorum.) Çevremdekiler tutanak tutmuş olsa 10 güne kalmaz haberin olurdu. Tutanağı sınav esnasında tutması gerek senden imza alması gerek vs diyorlar. Tutanağı sınav esnasında tutması mı gerekirdi? Tutanağı tutarken benim imzamın olması gerekiyor mu? yoksa benden habersiz tutmuş olma şansı var mı?

• Bir şey olmamıştır. Bizim okulda olsa GG, 6 ay uzaklaştırma verirler direkt.
  • çok alışveriş dönüyor demesinden belli hocam bir şey yapmaya niyetinin olmadığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40C5DD97E

Bir şey olmamıştır. Bizim okulda olsa GG, 6 ay uzaklaştırma verirler direkt.
    herkes bir şey olmamıştır diyor ancak bu tutanak işinde öğrenci imzası olmsaı gerekiyor mu ya da sınav esnasında mı tutulması gerekiyor net emin olmak için yazdım usta. teşekkürler cevabın için
  • Hangi üniversitedesin bilmiyorum ama Kocaeli Üniversitesi araştırma görevlisiyim. Uyarılan öğrenin bilgileri alınıp öğretim görevlisine veriliyor ve sonra disipline veriliyor. Notlar açıklandıktan sonra tutanak tutulup gözlemci raporu ile beraber disiplin kuruluna sevk ediliyor. Kocaeli bu konuda çok sert ne yazık ki. Ama her okul aynı değil tabii.
  • tutanakta imza atman gerekiyor senin de. bir hocamız anlatmıştı. rahat ol.
  • kesinlikle sınav sırasında tutanak tutulur, ve senin imzan hatta savunman da istenir, sonrasında da disiplin kuruluna gidersin, bir savunma da orda yaparsın, inandırırsan yırttın, inandıramazsan kopya çekmediğine, 6 ay uzaklıştırma h.o.

ama için rahat olsun, sınav anında tutanak tutulur, kağıdın kırmızı kalemle işaretlenir (bundan emin değilim ama böyle biliyorum) baya bi olay olur kısacası, olsa kesin anlardın tutanak falan yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.