arkadaşlar burs kesilme kaç dersten kalırsa kesilir falan araştırıyodum tweet attım gelen cevapta "Öğretim kurumu Kurumumuza öğrenciyi "başarısız"bildirdiğinde ( ders sayısı bildirilmez) ozaman krediye döner diyo başarısızlıktan kasıt ortalama nedir nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
BeyaZz_zenci
kullanıcısına yanıt
burs derken
benim bildiğim 2.00 ortalamanın altına düşünce
quote:
Orijinalden alıntı: byrmkra
peki mesela alttan 3-5 ders var diyelim :D burs krediye döndüğü zaman haberim olur değil mi son olarak vizelerin sonucları şöyle mesela edebiyat 60 ortalama 68 falan hep bu civar bazıları 70 se ortalama 71 falan ortalama tutarmı finale not toplamaya başladım :D
quote:
Orijinalden alıntı: BeyaZz_zenci
quote:
peki mesela alttan 3-5 ders var diyelim :D burs krediye döndüğü zaman haberim olur değil mi son olarak vizelerin sonucları şöyle mesela edebiyat 60 ortalama 68 falan hep bu civar bazıları 70 se ortalama 71 falan ortalama tutarmı finale not toplamaya başladım :D
haberin olur herhalde 2.00 bir dönemin değil 2. dönemin ortalamasına bakıyorlar benim ilk dönem 2.75 felandı 2. dönem 2 tane dersten kaldım notlarım ortalamaydı 2.10 2.20 felan ortalama vardı 2 dönemde 2. 45 civarıydı.
benim bildiğim bir ve ikinci dönemin ortalamasına bakıyorlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BeyaZz_zenci
quote:
haberin olur herhalde 2.00 bir dönemin değil 2. dönemin ortalamasına bakıyorlar benim ilk dönem 2.75 felandı 2. dönem 2 tane dersten kaldım notlarım ortalamaydı 2.10 2.20 felan ortalama vardı 2 dönemde 2. 45 civarıydı.
peki çok teşekkür ederim yardımız için
önemli değil...
quote:
Orijinalden alıntı: eroxonline
benim bildiğim bir ve ikinci dönemin ortalamasına bakıyorlar
üniye gidiyoz ama bu olayları çözemedim daha :D arada kaydı vize sonuçları mesela benim mesela edebiyat 60 ortalama 68 falan hep bu civar bazıları 70 se ortalama 71 falan bu çok sıkıntı olurmu finalde falan bide aa ba muhabbeti var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme