Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE HAKSIZ BİR ŞEKİLDE NOT ORTALAMASINI YÜKSELTENLERE KARŞI NE YAPILABİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
5
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversitede online eğitimi not ortalamalarını yükseltmek için kaçınılmaz bir fırsat olarak gören öğrenci grupları azımsanmayacak derecede fazla. Bu duruma karşı neler yapılabilir? Üniversiteler ne gibi tedbirler alabilir? Kopya çekme,ortaklaşa sınav çözme,ödev ve sınavları parayla yaptırma gibi durumları en aza indirebilecek ne tür çözümler bulunabilir?

Millet kopya çekerse çeksin seni ne ilgilendirir diyenler varsa,

Yüksek lisans için öğrenci alımlarında,mühendisler için savunma sanayi şirketlerinde işe alımlarda ve not ortalamasıyla yatay geçişte GPA çok önemli. Bu yüzden çalışmayan tembel öğrencilerin haksız bir şekilde önümüze geçmesini istemiyoruz.

• mr.finch bence sınavlar yüz yüze yapılacaktır. tşk
  • Sınavlar belli gruplar hâlinde okulda yapılmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınavlar yerine ödevlere ağırlık verilmeli diye bir açıklama vardı yökten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sanane bu olaydan
    Birisi yüksek ortalama yaptıysa bunun bana bir zarari yok
    Beni ilgilendiren kendi notum
    Millet kopya çeksin çalışmasın ben bir sey kaybetmiyorum

• Belakral61 B kullanıcısına yanıt
    çan eğrisinden haberin var mı
  • Belakral61 B kullanıcısına yanıt
    Ne demek zararı yok? Her sene puanlar yükselmesine rağmen sıralamalar gerilemiyor mu?
    50 kişinin 3.5 ortalama yapmasıyla 200 kişinin yapması bir mi? Ortalama yapmanın değeri düşüyor ortalama yapan sayısı arttıkça.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey yapamazsın. Paşa paşa çözerler birlikte.

Bu arada ispiyonculuk yapmaya da kalkmayın. En nefret ettiğim şey. Biri beni ispiyonlasa okul yüz yüze olunca onla konuşurdum derdi neymiş diye.
  • Abi lisede de öyle derlerdi Edebiyattan 70 veren hocam vardi Sirf kompozisyondan kırıyordu Güya bana 100 verse diğerlerinin hakkı yeniliyormus
    Almancadan 40 aldim
    Sayisalim ve emegimle 95 ortalama getirdim
    Ozel okullu tayfa 98 alti ortalama almadi
    Diyelim ki sen kendi universitendekileri engelledin
    Arkadaşlarını şikayet ettin
    Diger universitelerde aynısı olacak
    En iyisi hic karismamak
    Öğrenmeden hileyle mezun olan zaten başarısız olacaktir
    Sen hem çalış hem de kopyanla git diğerlerinden ekisk yaomamis olursun

• Bu okulun yapacağı bir şey senin bu konuda yapacak pek bir şeyin yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • magister militum kullanıcısına yanıt
    Alttan ders alanları da düşün, bunun laboratuvar dersi falan var.

En iyisi test ve karma sorular yani 25 soru 50 dakika ideal. Bunu aslında sorunun ortalama çözüm süresine göre uyguluyorlar yoksa 40 dakikada bitiren biri 10 dakiakda arkadaşlarına verir.

• Yüksek lisansta Ales'in de önemi var yani Ales'e çalışan biri çok rahat ortalamacıların önüne geçer.

• aynı zamanda bilim sınavı ve mülakat da var, ortalamayı kopya çekerek yapan adam alesten de belki iyi alabilir ama bilim sınavında ve mülakatta öyle bi sıçar ki imkanı yok kabul edilmez.
  • Haklısınız gerçekten ortalamayla ancak KPSS ile bir yerlere girersiniz. Onun içinde adam akıllı çalışman lazım yoksa olmaz zaten çalışmayan adam KPSS de çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Yüksek lisansta Ales'in de önemi var yani Ales'e çalışan biri çok rahat ortalamacıların önüne geçer.
    haha maalesef o işler öyle olmuyor. ales'ten yüksek almakla okul/bölüm hatta ortalama arasında bir korelasyon kurmak çok sağlıklı olmaz. ki herkes yurtiçinde lisansüstü eğitim almak istemeyebilir. bu global bir sorun ve gerçekten bi şekilde çözülmesi gerek.
  • benim çözüm önerimde yekta hocanınki ile benzer. olabildiğince ödev, uygulama tarzı veya take home exam tarzı sınavlarla konuyu maksimum verimle öğretmeye çalışıp not konusunda da çok cimri olmamak. ama gel bunu anlat itü'ye. adamlar bi online sınav yaptı yazın, derslerin hocaları çat çat çözebilirler mi emin olamadım, o derece.
  • tcbestepe kullanıcısına yanıt
    ya bir git 90la bb alan vardı nasıl bir sınavsa
  • herkes yüksek not alsın ki niye sinirleniyorsunuz ki

bu kadar da bencil olmayın, lütfen sadece kendinizi düşünmeyin onlar sizin düşmanınız değil ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Eylül 2020; 0:20:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.