Şimdi Ara

Üniversitede Matematikten Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ornek veriyorum ing. İktisat bolumundeyiz 1 de 2 de 3 de 4 de tum bi sene matematigi yapamadigimiz zaman ne oluyor soruyu belki tam acamadim ama matematikten nefret ediyom ve yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitede Matematikten Kalırsak Ne Olur?

Matematik, üniversite eğitiminin ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak, matematikte başarılı olmak her zaman kolay olmayabilir. Peki, üniversitede matematikten kalırsanız ne olur?

Matematikten kalmak, üniversite hayatınıza çeşitli şekillerde etki edebilir:

• Akademik ilerlemenizi engelleyebilir: Matematik, birçok başka ders için temeldir. Matematikten kalırsanız, diğer dersleri almayı ertelemeniz veya hatta kursunuzu tamamlayamamanız gerekebilir.
    • Mezuniyetinizi geciktirebilir: Matematik dersleri genellikle birbiriyle bağlantılıdır. Bir derste kaldığınızda, sonraki dersleri almayı ertelemeniz gerekir ve bu da mezuniyetinizi geciktirebilir.
    • Kariyer fırsatlarınızı sınırlayabilir: Matematik bilgisi, birçok iş alanında gereklidir. Matematikten kalmak, kariyer seçeneklerinizi sınırlayabilir veya belirli iş pozisyonlarından diskalifiye olmanıza neden olabilir.
    • Finansal yükümlülükler getirebilir: Üniversitede kalmak ekstra eğitim ücretleri ve diğer ek masraflar anlamına gelebilir. Matematikten kalmak, finansal yükünüzü artırabilir.

Matematikten kalırsanız, şu adımları atmalısın:

• Profesörünüzle konuşun: Profesörünüz size kalma nedenleriniz hakkında bilgi verebilir ve ek yardım sağlayabilir.
    • Öğrenci yardım merkezinden yararlanın: Çoğu üniversitede, öğrencilere ücretsiz ders yardımı sağlayan öğrenci yardım merkezleri bulunmaktadır.
    • Bir çalışma grubu oluşturun: Diğer öğrencilerle çalışmak, materyali anlamanıza ve sorularınızın cevaplarını bulmanıza yardımcı olabilir.
    • Ek kaynaklar bulun: Çevrimiçi dersler, öğreticiler ve kitaplar gibi ek kaynaklar, matematik becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Matematikten kalmak bir engel olmak zorunda değildir. Doğru adımları atarak, matematikteki zorlukların üstesinden gelebilir ve akademik hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilader bi soru sordum diğer derslerim gayet iyi boş yapcaksan uza burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Semiramis6

Bilader bi soru sordum diğer derslerim gayet iyi boş yapcaksan uza burdan

Adam doğru demiş matı sevmeyen adam iktisat yapamaz.Diğer derslerinin iyi olması bir şey farkettirmez iktisat bildiğin matematiktir.

İşletme yaz
  • Hocam iktisat okuyup matematiği yapamayacaksan fenden full çeksen nolur İktisat = Mat zaten.

• Cooook buyuk ayrintiyi atlamisim gercekten hepiniz haklisiniz sayilarla aram cok cok iyi ama oyle bankacilik vs mesleklerde oldugu gibi sayilardan baska bir b.k bilmiyom ben tam anlatamadim kendimi ama kusura bakmayin

• mat yapamıyorum demişsin , sonra da sayılarla aram iyi demişsin , nasıl bir çelişkidir hocam bu
  • pdr,psikoloji falan oku dersleri çok kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani işlem yeteneğimi desem düşünce kapasitemmi desem bilmiom ama o yonden iyiyim yok turev yok limit logaritma vsvs bunlardan haz almiyorum saygilar tskrler arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haftanın Hitleri Adolf. -- 8 Nisan 2016; 11:56:15 >
  • Rezillik.

• Yaw matematik bölümü okuyorum zaten ne görüyonuz da matematik yapamıyosun allasen. hocalar iktisatta işletmede dersleri rahat tuttuklarını çok sıkmadıklarını, hatta derste sohbet ettiklerini söylüyolar. Bizde slayt değil tebeşir sistemi olduğu için de hocayı dınlerken yazmak, yazarken dınlemek çok zor anlamak daha da zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.