Şimdi Ara

Üniversitede çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam daha lise son sınıf öğrencisiyim ve açık konuşmak gerekirse ailemin maddi durumu da çok iyi sayılmaz. Hedef İstanbul ve malum şartlar dolayısıyla üniversitede çalışmayı düşünüyorum. Her türlü işi yaparım. Zaten daha önce de yazın tarla işçiliği garsonluk vs. yapmışlığım var. Peki çalışmak dersleri nasıl etkiliyor ve ikisi bir arada nasıl işliyor. Bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tamamen bölümüne, zekana bağlı. İş yükü fazla olan bir bölümdeysen veya dersleri anlamak seni zorluyorsa okulun uzar her türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki iş yükü fazla olmayan, maddi açıdan da biraz nefes almamı sağlayacak meslek öneriniz nedir?

• Hocam44 kullanıcısına yanıt

Net, öğretmenlik.

• Hocam tıp müh vs. okuması zor bölümler. Bunlarla çalışman pek mümkün olmaz.

• Ne okuyacaksın bilmiyorum ama özel ders yapabiliceğin en mantıklı şey. Şimdiden altyapısını kurmaya başla.

• Kpss liseye gir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Askerde ingilizce çalışmak ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler yanıtlar için.

• kunduz hocaligi yap  

• Hukuk + kpss ortaöğretim

• Work1818 W kullanıcısına yanıt

Kpss ortaöğretim djcnnxmxmmc geçen sene 1 kişi alındı sadece herkes üni mezunu zaten ortaöğretimden kim niye adam alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 21 Eylül 2021; 16:48:11 >
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

Sadece benim bildiğim 2 kişi var sallama gardiyan olan çok 

• Matematiğin iyiyse uygun fiyata çok iyi özel ders verirsin. Hiç olmazsa ortaokul öğrencisine veririsin. Öğrenci bulamazsan , haftasonu bir kurs merkezi gibi bir yerde gerekirse düşük ücrete çalış. Oradan kesin özel ders öğrencisi bulursun. Ya da tanığın insanlara falan söylersin , afiş asarsın.
    3-5 öğrenci bulursan , onlar sana başka öğrenci getirir . Dediğim gibi ama matematiği sağlam tut. Öğretmenler istanbulda yüksek fiyata özel ders verdiği için uygun fiyata verirsen rahat öğrenci bulursun. Atıyorum saati 80 dersin. İki öğrenciye birden verirsin. 40 -40 paylaşırlar .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.