Bildirim
Üniversitede okuyorum 1 haftalığına İstanbula döneyim dedim. Ailem istemiyor isyanlardayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oha ben 4. senemdeyim hala 2 haftada bir memlekete giderim. Hiç bunun konusu bile açılmadı. Ama senin durumunun iyi yanı da yok değil. Özellikle hayatının ilerisi için. -
Birşey sakladıkları ortada yada istenmeyen çocuksun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pengarox
Oha ben 4. senemdeyim hala 2 haftada bir memlekete giderim. Hiç bunun konusu bile açılmadı. Ama senin durumunun iyi yanı da yok değil. Özellikle hayatının ilerisi için.
Annem gelme boşuna masraf edeceksin diyor. Ama sevgilimide göresim geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim
quote:
Orijinalden alıntı: Pengarox
Oha ben 4. senemdeyim hala 2 haftada bir memlekete giderim. Hiç bunun konusu bile açılmadı. Ama senin durumunun iyi yanı da yok değil. Özellikle hayatının ilerisi için.
Annem gelme boşuna masraf edeceksin diyor. Ama sevgilimide göresim geldi
Ailene gelmiyorum de sevgilinle kal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben genelde ailemi dinlemem -
gidiş-geliş ücretini sen karşılayacaksan, masraf yapmanı istemedikleri için gelmeni istemiyor olabilirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X