Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SIKILMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu sene kazandım fakat aşırı sıkılıyorum yurtta zaten kafayı yer insan. afyonu kazandm. neler yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm zaman geçmiyor hiç lütfen yardım edin arkdaş bile edinemiyorum. hiç böyle olmazdım lisede birsürü arkadaşım vardı ama şimdi kimse yok

• 2-3 ay içinde edinirsin arkadaş.
    Bende ilk 1-2 ay öyleydim, okulda tanıdığım kimse yoktu, ve insanlarla konuşmayı seven birisi değilim fazla, ben bile hiçkimseyi tanımadığım okulda 4-5 düzenli takıldığım arkadaş edindim, sende edinirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 21 Eylül 2011; 14:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

2-3 ay içinde edinirsin arkadaş.
    Bende ilk 1-2 ay öyleydim, okulda tanıdığım kimse yoktu, ve insanlarla konuşmayı seven birisi değilim fazla, ben bile hiçkimseyi tanımadığım okulda 4-5 düzenli takıldığım arkadaş edindim, sende edinirsin
    Alışırsın hocam dert etme. Şimdi arkadaşım yok diye yakınıyorsun, seneye arkadaş çevreni daraltmaya çalışırsın.
  • quote:

peki şuan üni bitsin diyormusun? kurtulayım falan
  • quote:

Tabi herşey evindeyken pc basında pinekleyip asosyal olmak değil

Asosyal diyorum çünkü sosyal adam o süreçte zaten bir çevre edinirdi, artık daha az internette vakit geçirirsiniz bundan sonra.
    Olaya gelirsek, kafelere takılın derim, ortamların şekillediği yerlerdir. En kötü sınıftakilerle laf ebeliği yapıp aksama birşey yapalım hacı gibi biryere cıkartın, unutmayın herkes orada sizin gibi hayır diyecek adam az bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: XavierPedro

Tabi herşey evindeyken pc basında pinekleyip asosyal olmak değil

Asosyal diyorum çünkü sosyal adam o süreçte zaten bir çevre edinirdi, artık daha az internette vakit geçirirsiniz bundan sonra.
    Olaya gelirsek, kafelere takılın derim, ortamların şekillediği yerlerdir. En kötü sınıftakilerle laf ebeliği yapıp aksama birşey yapalım hacı gibi biryere cıkartın, unutmayın herkes orada sizin gibi hayır diyecek adam az bulunur.

Alıntıları Göster
    zaten internet kafede dfaln çok zaman geçirmyorum. ama insan sıkılıyor zaten sınıf garip arka tayfa hemen ortamı kurmuş havalılar falan.bilmiyorum çok sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: bahri999

zaten internet kafede dfaln çok zaman geçirmyorum. ama insan sıkılıyor zaten sınıf garip arka tayfa hemen ortamı kurmuş havalılar falan.bilmiyorum çok sinir bozucu

Alıntıları Göster
    bende bu sene çukurova üniversitesini kazandım ve bende çok sıkılıyorum.allahtan ben evimde okuyorumda gurbet sıkıntısı olmuyor en azından.lisede hemen kafa dengi yada sayılan arkadaşlar edinmiştim ama burda henüz tık yok.dışardan gelenler çok kasıyorlar kimseye ilişmemek için zaten kızlar ilk günden bir hava atmaya başladılar sormayın.bakalım sonumuz nasıl olacak umarım dedikleri gibi düzeni kurarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnde ispartadaym.ilk gum bnde de oyle olur gibi oldu.hemen disari.ciktim ve arkadas edinmete calis.bir bucuk ssat voleybol.bir saat masa tenisi oynafim.hicbiseyim kalmadi.aksam da ust donmdn bikac kisiyle tanistim.yavas yavas ortamm olusuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

bende bu sene çukurova üniversitesini kazandım ve bende çok sıkılıyorum.allahtan ben evimde okuyorumda gurbet sıkıntısı olmuyor en azından.lisede hemen kafa dengi yada sayılan arkadaşlar edinmiştim ama burda henüz tık yok.dışardan gelenler çok kasıyorlar kimseye ilişmemek için zaten kızlar ilk günden bir hava atmaya başladılar sormayın.bakalım sonumuz nasıl olacak umarım dedikleri gibi düzeni kurarım.

Alıntıları Göster
    Alışırsın hocam. Bende ilk zamanlarda öyle oldum demek isterdim ama olmadı. Arkadaşım benden bir sene önce kazanmıştı sağolsun o ortama alıştırdı. Tavsiyem biran önce birkaç arkadaş edinmen. Fazla samimi olmana gerek yok alışma aşamasını geçene kadar. Sonra zaten yapacak birçok faliyet, arkadaş falan bulursun. Yalnız takılırsan zaman geçmez. Bu arada bölüm ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 21 Eylül 2011; 15:36:11 >

• quote:

merhaba arkadaşlar ben bu sene kazandım fakat aşırı sıkılıyorum yurtta zaten kafayı yer insan. afyonu kazandm. neler yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm zaman geçmiyor hiç lütfen yardım edin arkdaş bile edinemiyorum. hiç böyle olmazdım lisede birsürü arkadaşım vardı ama şimdi kimse yok

katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

merhaba arkadaşlar ben bu sene kazandım fakat aşırı sıkılıyorum yurtta zaten kafayı yer insan. afyonu kazandm. neler yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm zaman geçmiyor hiç lütfen yardım edin arkdaş bile edinemiyorum. hiç böyle olmazdım lisede birsürü arkadaşım vardı ama şimdi kimse yok

katılıyorum.
    bende afyondayım yeni geldim hangi yurttasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

bnde ispartadaym.ilk gum bnde de oyle olur gibi oldu.hemen disari.ciktim ve arkadas edinmete calis.bir bucuk ssat voleybol.bir saat masa tenisi oynafim.hicbiseyim kalmadi.aksam da ust donmdn bikac kisiyle tanistim.yavas yavas ortamm olusuyo.

İlçe mi merkez kampüs mü ilçeyse neresi?
  • uniyurttayım utf
  • quote:

uniyurttayım utf
    :) bende üniyurt kaçıncı kattasın
  • quote:

sakin ol hep öyle olur zaten 1 aya alışırsın ama yinede evi özlüyosun bir sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

bnde ispartadaym.ilk gum bnde de oyle olur gibi oldu.hemen disari.ciktim ve arkadas edinmete calis.bir bucuk ssat voleybol.bir saat masa tenisi oynafim.hicbiseyim kalmadi.aksam da ust donmdn bikac kisiyle tanistim.yavas yavas ortamm olusuyo.

Merkezse ortam olan bir kaç yer söyleyeyim.
    Ben ikinci sınıf KAMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

quote:

quote:

Ben ikinci sınıf KAMU

Alıntıları Göster
    aslında yurtta daha hızlı sosyalleşmen lazım.Kendi bölümünle sınırlanmazsın,diğer fakültelerden elemanlarda tanışırsın.

• şu an bende mersindeyim üni. çok sıkılıuorum yurda girmek istemiyorum. kipada burger kingin karşısında tek başıma oturuyom ama ark edimdim sınıftan onlarlada takılıyorum ozaman süper oluyor. burda varasa bileri gezek yaf xqnım sıkıldı. çok sıcak eve dönmek istiyom artıo özledim evimi annemi yatağımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuore del Dolore

şu an bende mersindeyim üni. çok sıkılıuorum yurda girmek istemiyorum. kipada burger kingin karşısında tek başıma oturuyom ama ark edimdim sınıftan onlarlada takılıyorum ozaman süper oluyor. burda varasa bileri gezek yaf xqnım sıkıldı. çok sıcak eve dönmek istiyom artıo özledim evimi annemi yatağımı.
    bende adanadan istanbula göçtüm üni için...
    evimi annemi ailemi velhasılıkelam adanaya dair ne varsa hepsini çok özlüyorum
    gurbet...gurbet demekki böyle birşeymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFring -- 21 Eylül 2011; 17:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

quote:

quote:

Ben ikinci sınıf KAMU

Ben Sütçüler gibi dağın bir yerinden mezun oldum geçen yıl, Kafeler Sokağı nın alt tarafındaki caddenin ilerisinde Halıkent miydi neydi orada bir ev tutup yaz okulumu merkez myo da geçirmiştim.

Mekanların adını unuttum ama ufak tefek güzel yerler var. Ortadaki o patlayan havai fişek direğinin ordaydı Nargile içerdik, tanıdık arkadaş orada sahne alırdı Mehmet Ali

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.