< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Gördüğün ilk erkekle dost olma, gördüğün ilk kadına yamanma.
|
İngilizce işini ilk 2 yılda bitir. Kafelere servet dökme. İçmiyorsan sigaraya başlama
|
İletişim öğren, görgü kurallarını öğren, yazılım, animasyon konspt çizim dijital müzik, senaryo-diyalog yazma fotoğrafçılık... gibi yaratıcı bir konuda uzmanlaş. Manipülasyon, doğada hayatta kalma, sokakta dövüşme askeri taktik işkence yapma-dayanma da öğren(ciddiyim).Yırtık bi erkek olmaya çalış yoksa sonsuza kadar mutsuz olursun. Yabancı dil öğren bol bol kitap makale podcast oku dinle
|
Eğer birkaç derse girip çıkayım veya birkaç dakika geç kalayım bir şey olmaz kafasına girip bunu süreklilik haline getirirsen bir müddet sonra hocanın gözüne batarsın, bu sefer ciddi bir şey olup geç kaldığında bile kapıyı çalacak cesareti bulamazsın. Ben ilk ay hiç devamsızlık yapmadım fakat ondan sonra çok devamsızlığım oldu(Hepsini kullandım) çokta geç kaldığım oldu fakat ilk sıralar hoca ile aram iyi olduğu için hiç sıkıntı yaşamadım fakat ilk başlarda okulu sallamayan arkadaşlar için aynı olay söz konusu olmadı.
Aynı şekilde derslere katılım durumu ilk zaman hocaya istekli olarak görünürseniz, genel olarak iyi bir öğrenci izlenimi verirsin. Son dönemlerde okula çok uğramama rağmen sözlü notlarım hep yüksek oldu. Yani kısacası ilk olarak hocaya iyi bir izlenim vermek önemli, seni tanımalı. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|