Şimdi Ara

Üniversitede yapilmasi ve yapilmamasi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite ilk senede ne yapılıp yapılmamalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İletişim öğren, görgü kurallarını öğren, yazılım, animasyon konspt çizim dijital müzik, senaryo-diyalog yazma fotoğrafçılık... gibi yaratıcı bir konuda uzmanlaş. Manipülasyon, doğada hayatta kalma, sokakta dövüşme askeri taktik işkence yapma-dayanma da öğren(ciddiyim).Yırtık bi erkek olmaya çalış yoksa sonsuza kadar mutsuz olursun. Yabancı dil öğren bol bol kitap makale podcast oku dinle
    Eğer birkaç derse girip çıkayım veya birkaç dakika geç kalayım bir şey olmaz kafasına girip bunu süreklilik haline getirirsen bir müddet sonra hocanın gözüne batarsın, bu sefer ciddi bir şey olup geç kaldığında bile kapıyı çalacak cesareti bulamazsın. Ben ilk ay hiç devamsızlık yapmadım fakat ondan sonra çok devamsızlığım oldu(Hepsini kullandım) çokta geç kaldığım oldu fakat ilk sıralar hoca ile aram iyi olduğu için hiç sıkıntı yaşamadım fakat ilk başlarda okulu sallamayan arkadaşlar için aynı olay söz konusu olmadı.
    Aynı şekilde derslere katılım durumu ilk zaman hocaya istekli olarak görünürseniz, genel olarak iyi bir öğrenci izlenimi verirsin. Son dönemlerde okula çok uğramama rağmen sözlü notlarım hep yüksek oldu.
    Yani kısacası ilk olarak hocaya iyi bir izlenim vermek önemli, seni tanımalı.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkaralım

• Gördüğün ilk erkekle dost olma, gördüğün ilk kadına yamanma.
  • İngilizce işini ilk 2 yılda bitir. Kafelere servet dökme. İçmiyorsan sigaraya başlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ay kesinlikle devamsızlık yapma ve derslerde kendini göster. Hocanın ilk olarak seni nasıl tanıdığı çok önemli. Bunun ekmeğini bu sene çok yedim
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hem İngilizce hem dersler 1 senede hallolmaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wanowa W kullanıcısına yanıt
    İngilizce derya deniz. Tamam ben öğrendim bitti bu iş demek için bence 1 sene yetmiyor. Ama kişisel belki siz bitirirsiniz. Ne olursa olsun önceliğiniz olsun bence

• İletişim öğren, görgü kurallarını öğren, yazılım, animasyon konspt çizim dijital müzik, senaryo-diyalog yazma fotoğrafçılık... gibi yaratıcı bir konuda uzmanlaş. Manipülasyon, doğada hayatta kalma, sokakta dövüşme askeri taktik işkence yapma-dayanma da öğren(ciddiyim).Yırtık bi erkek olmaya çalış yoksa sonsuza kadar mutsuz olursun. Yabancı dil öğren bol bol kitap makale podcast oku dinle

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anladınız galiba, üniversite dedim 😄 Ben 1.70 53 kilo biseyim, kavga dövüş lisede hiç etmedim, şu halimle kabiliyetim de yok. Tabii bunda en büyük suç benim, spora gitmeyi 2 senedir erteliyorum.

• ders calismasi yap. ders calismamazlik yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

İletişim öğren, görgü kurallarını öğren, yazılım, animasyon konspt çizim dijital müzik, senaryo-diyalog yazma fotoğrafçılık... gibi yaratıcı bir konuda uzmanlaş. Manipülasyon, doğada hayatta kalma, sokakta dövüşme askeri taktik işkence yapma-dayanma da öğren(ciddiyim).Yırtık bi erkek olmaya çalış yoksa sonsuza kadar mutsuz olursun. Yabancı dil öğren bol bol kitap makale podcast oku dinle
    Ek olarak su altında nefes almayı kesin öğren çok önemli

• Eğer birkaç derse girip çıkayım veya birkaç dakika geç kalayım bir şey olmaz kafasına girip bunu süreklilik haline getirirsen bir müddet sonra hocanın gözüne batarsın, bu sefer ciddi bir şey olup geç kaldığında bile kapıyı çalacak cesareti bulamazsın. Ben ilk ay hiç devamsızlık yapmadım fakat ondan sonra çok devamsızlığım oldu(Hepsini kullandım) çokta geç kaldığım oldu fakat ilk sıralar hoca ile aram iyi olduğu için hiç sıkıntı yaşamadım fakat ilk başlarda okulu sallamayan arkadaşlar için aynı olay söz konusu olmadı.
    Aynı şekilde derslere katılım durumu ilk zaman hocaya istekli olarak görünürseniz, genel olarak iyi bir öğrenci izlenimi verirsin. Son dönemlerde okula çok uğramama rağmen sözlü notlarım hep yüksek oldu.
    Yani kısacası ilk olarak hocaya iyi bir izlenim vermek önemli, seni tanımalı.
  • Yıkık olmayın -atik ve gözü açık olun-
    Her fakülteden arkadaş edinmeye çalışın. Çevreniz geniş olsun. Her insan mutlaka size bir şey katacaktır.
    Herkesi en yakın arkadaşınız yapmayın.
    Herkese not vermeyin. Yoksa 3 seneden beri 1.sınıf dersini alttan alan insanlar bile gelip sizden not isterler.
    Herkese ders anlatmayın. İnek gözükmemeye çalışın.
    Hocaları gözünüzde büyütmeyin onlarda insan. Ama saygınızı da eksik etmeyin. Onlar size çoğu kapıyı açacak insanlar. Bu insan araştırma görevlisi olsa bile...
  • eğer ilk sene ortalamanı yüksek tutarsan diğer seneler çok rahat edersin, devamsızlığını mutlaka takip et gitmediğin günler bir yere not et ve ilk haftalardan bitirme sonlara doğru çok işe yarıyor
    herkesle arkadaş olayım gibi bir çaban olmasın zaten 2-3 ay sonra kimin ne olduğu belli oluyor kendiliğinden olması gerekenlerle arkadaş oluyorsun
    mutlaka okul dışında bir topluluğa katıl(spor müzik dil vs ne olursa)
  • Keşke şunu da yapsaydım diyeceğin hiçbir şey kalmasın okul bittikten sonra. Yeniliğe açık ol, fırsatları değerlendir. Aman ne gereği var deme, dene. Hadi kalk gidelim diyebil. Ve lise mezuniyetimde matematik hocamın bana verdiği tavsiyeyi de vereyim. "Kimseyi düşünme, ne derler diye düşünme. İstediğini yap, dolu dolu hayatını yaşa." Zaman hızlı geçiyor, ilk yıl nasıl geçti bilmiyorum. Şu günlerde güzel anılar biriktirin.
  • whatsapp gruplarında iki hafta sonra adamın yüzüne bakınca söylemeyeceğin şeyleri söyleme, okulun ilk dayağını sen yeme.

• SEN BANA NE YAPIP NE YAPMAYACAGIMI SOYLEYEMEZSIN.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.